Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ποιος μιλάει , τι έχει την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα μετά την αναρρίχηση τα rally και το underwatter paintball? χαχαχαχα καλο ,οχι ρε ti underwater paintball? δεν το εχω κανει καλο ειναι ? :PTo space diving με προλαβε αλλος ,εχω κανει το κανονικο εγω μετραει ? Μαλλον μηδεν ειναι μπροστα σε αυτο ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 inb4 ανεβάσω φωτογραφία μου απο τον πόλεμο του '40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια.Παρακολουθω αρκετο καιρο το θεμα και τωρα θα ηθελα μια βοηθεια στο θεμα διατροφης μιας και δεν το χω. Εχω ξεκινησει τον ν τελευταιο καιρο την γυμναστικη και μιας και τωρα γυρισα για διακοπες σπιτι και εχω φαγητο μαμας λεω να φτιαξω την διατροφη. Ειμαι 1.74 και 60 κιλα (υπερβολικα αδυνατος, το ξερω) Οποτε θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο τι να τρωω την ημερα για να παρω κιλα, ογκο. Απο γυμναστικη κανω 4 φορες την εβδομαδα μονο βαρη και καθολου αεροβια.( 10 λεπτα ποδηλατο μονο για ζεσταμα) Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω. 1.74 ,60 κιλα ... Για αρχη ξεκινα να τρως το ξερω δεν εχεις γευστικους καλυκες δεν πειραζει ,κριτηριο σου θα ειναι η ταση για εμετο που σου προκαλει το φαι .Οταν λοιπον θα αισθανεσαι αυτο θα βρισκεσαι σε καλο δρομο και σε ενα 3μηνο απο τωρα αν πραγματικα το θες θα πρεπει να εισαι 64-65 κιλα .Αν δεν εισαι τοσα τοτε δεν το θες πολυ ,συνεχισε ομως σε καθε περιπτωση την γυμναστικη μονο καλο θα σου κανει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 μέχρι το 2010 έπαιζα στα 63-65 κιλά. (αρχές του 09 έφτασα 58, never again) Πραγματικά δεν έχω καταλάβει πως μπορεί να ήταν το σώμα μου. Ειδικά το οτι δεν γυμναζόμουν (εκτος απο τη δουλειά που έχει αρκετή χαμαλίκα) και ξόδευα χρονο στο gaming, απαπαπαπα..! Άντε να ανοιξει λίγο ακόμη η όρεξη! Skip γυμναστήριο σήμερα, πρέπει να κοιμηθώ (με ξυπνήσαν οι μαλάκες οι φίλοι του σπιτονοικοκυρη) Τα λέμε σε μερικές μέρες, πάω νότια ολλανδία βολτα σε ενα φιλαρακι. φιλια παντου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Τα λέμε σε μερικές μέρες, πάω νότια ολλανδία βολτα σε ενα φιλαρακι. φιλια παντου! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΑΙ ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ωχ ο φωτης με την τελευταια σου προταση αρπαξε.... Χαχαχαχα... Εγω λεω νικ να μην χασεις ουτε γραμμαριο μια χαρα εισαι... Αλλαντιν μονο φαι... Μπος θηριο απλα... βλεπω στις πιεσεις παιζεις δυναμη... 4*5 ... Παω να ψωνισω γαλα και να επισκευτω ενα κοτοπουλαδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ωχ ο φωτης με την τελευταια σου προταση αρπαξε.... Χαχαχαχα... Εγω λεω νικ να μην χασεις ουτε γραμμαριο μια χαρα εισαι... thanks αλλα θα χάσω 5 κιλά λιπος κ θα βάλω 10 κιλα μυς για να ειμαι μια χαρά στόχος μου ειναι τα 80-85 κιλά κ χαμηλό σχετικά λίπος. Το να φτάσω σε αυτό ειναι θέμα χρόνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 αν κάποιος παίρνει το συμπλήρωμα "bio gro", ας το ξανασκεφτεί γιατί έχει μέσα "απαγορευμένες" αναβολικές ουσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 το υφος της γατας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ημέρα ώμων η σημερινή. Δύσκολη μέρα αλλά αναγκαστικά ανεβάζουμε ρυθμούς και ένταση να βγαίνουν οποσδήποτε τα σετ γιατί πλέον κλείσαμε μήνα στο γυμναστήριο.... Γινόταν και πανικός σήμερα σχεδόν όλα ήταν πιασμένα και κάτι πιτσιρικάδες μαλακιζόντουσαν στις μπάρες με 100κιλά... Και μέσα σε όλα γ@μησα τη μέση μάλλον ενώ έκανα ραχιαίους σήμερα τελευταίο σετ... Υπέφερα φεύγοντας για σπίτι και σκέφτηκα ότι τη ξέσκισα και αύριο δεν θα μπορώ να κουνηθώ... Ευτυχώς ως διαμαγείας μόλις ήρθα σπίτι ο (νευρο)πόνος εξαφανίστηκε (ελπίζω μια και καλή...) Και μιας που αναφέρθηκε πήρα αυτή την πρωτεινη χθες... Πολύ καλή διαλυτότητα, υπέροχη γεύση σοκολάτας, αρκεί να την αραιώσεις μέχρι 190 ml με νερό γιατί από κει και πάνω αρχιζει και γίνεται νερουλή... Θυμίζει πολύ ζεστή σοκολάτα η γεύση και αυτο με βάζει σε σκέψεις για το αν όντως είναι "καθαρή" πρωτεινη και όχι μια μπαρούφα ασχετα με τους διθυράμβους που γράφονται σε site και περιοδικά για την συγκεκριμμένη... Βέβαια όπως έχω ξαναγράψει δεν κάνω καμία άλλη χρήση συμπληρωμάτων και αυτό το πήρα αναγκαστικά για μεταπροπονητικό μετά απο ψάξιμο γιατί έχω βαρεθεί τα ασπράδια... 4 φορές τη βδομάδα το έχω ως ρόφημα μετά την προπόνηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Και καθε μερα να πινεις τις ωρες που θες ως δυο σκουπ την μερα μια χαρα θα σαι... Προσεχε με την μεση γιατι εκει που θα πορωθεις και θα θες να δωσεις θα σε κραταει πισω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Ναι και εγώ αυτό είπα σημερα, ότι πάνω που θέλω να ανέβω θα με ρίξει και θα με φέρει πίσω... Μέση, πλάτη και αυχένα προσέχω παρα πολύ γιατί η παραμικρή μαλακία μπορεί να σε κάνει να τρέχεις... Προτιμώ δλδ να την κάνω σωστά τεχνικά με τα κιλά που μπορώ παρά να ανεβάσω φουλ και να κάνω ταρζανιές... Βέβαια τώρα είμαστε σε φάση που ανεβάζουμε αλλά πάντα με προσοχή, είμαστε και αρχάριοι σχετικά ακόμα... Βλέπω πολλές μαλακίες εκεί μεσα φυσικά από άλλους, αλλα οκ ο καθένας ότι θέλει... Σκουπ 1 παίρνω, με παίρνει και για παραπάνω είναι κόλαση η γεύση αλλά δε θέλω ρε συ να τα παίρνω τσαμπα, μπορεί και να μη μου προσφέρει και τπτ ουσιαστικά. 'Ασε που πάντα ήμουν αντίθετως με συμπληρώματα προσωπικά... Βασικά πρέπει να ανοίξω το στομάχι μου (τώρα είμαι σε τέτοια φάση) είμαι μόλις 66 κιλά, δε θα με σώσει καμία σκόνη, απλά εκείνη την ώρα μου κόβει ελαφρώς την πείνα και νιώθω σαν να ξεδιψάει τους μύες μου για λίγο. Ούτως ή άλλως 30-40 λεπτά μετά τρώω κοτοπουλάκι ή ψαράκι ή μοσχαράκι με πατατούλα ή ρυζάκι και εκεί στηρίζομαι να σου πω την αλήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πόσο καιρό κρατάει ανοιχτή μια πρωτεινη; Την έχω κανα 6μηνο και δε βλέπω να την τελειώνω ποτέ. Να την πετάξω; Ή δεν παθαίνει τίποτα οπότε ας την έχω για όποτε τη χρειαστώ; Ειναι αεροστεγώς κλεισμένη πάντως, αν αυτό παίζει ρόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πόσο καιρό κρατάει ανοιχτή μια πρωτεινη; Την έχω κανα 6μηνο και δε βλέπω να την τελειώνω ποτέ. Να την πετάξω; Ή δεν παθαίνει τίποτα οπότε ας την έχω για όποτε τη χρειαστώ; Ειναι αεροστεγώς κλεισμένη πάντως, αν αυτό παίζει ρόλο. Στειλτην σε μενα να μην παει τσαμπα θα καταναλωθει παραυτα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Πόσο καιρό κρατάει ανοιχτή μια πρωτεινη; Την έχω κανα 6μηνο και δε βλέπω να την τελειώνω ποτέ. Να την πετάξω; Ή δεν παθαίνει τίποτα οπότε ας την έχω για όποτε τη χρειαστώ; Ειναι αεροστεγώς κλεισμένη πάντως, αν αυτό παίζει ρόλο. Κρατάει μην ανησυχείς...ειδικά αν έχει και ο κουβάς καμία μαλακιούλα για την υγρασία είναι τζιτζι. Πέτα την μόνο αν δεις ότι αρχίζει και σβολιάζει ή μυρίζει άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις