tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 lol ,δεν υπαρχει σφιγγομαι καπως και δειχνω περισσοτερο απο οσο εχω...οσο εχεις , τοσο θα βγαλει η φωτογραφια. μην τρελενεσαι. κουζκο, καταλαβαίνεις τι λέω; Μιλάω για την ιδιότητα του να μπορείς να "προβάλεις" αυτό που έχεις 100%. Ε, εγώ δεν το έχω. Δεν λέω ότι θα μπορέσει κάποιος να κάνει.. μαγικά και να φυτρώσει μύες. Φιλαράκι πχ στην Ελλάδα, τον βλέπεις νορμάλ, λες οκ, γυμνασμενος. Ο ΠΟΥΣΤΗΣ έχει ένα τρόπο και ανοίγει πλάτες, διπλάσιος γίνεται. Αυτό εννοώ. in other news, με ξύπνησαν οι !@#!$#@$!#$! μετά από 4 ώρες ύπνο, θα τους ΣΚΟΤΩΣΩ. Πάω να φάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Η προπόνα σήμερα: Στήθος + πρόσθια και πλάγια μοίρα ώμων: Bench press: 4 * 5 @ 80Incline dumbbell flyes: 4 * 12-10-9-9 @ 17-19,5-19,5-19,5Incline dumbbell press: 4 * 10-8-8-7 @ 24,5Dumbbell lateral raises: 4 * 12-8-8-12 @ 9,5-12-12-9,5EZ-barbell front raises: 4 * 15 @ 17,5 Ντάξει...αν βγάλω φωτο μετά από αυτή την προπόνηση είναι λες κι έχω φορτώσει 5 κιλά μυς σε στήθους-ώμους. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 το τελευταίο γιατί το κάνεις με μπάρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 το τελευταίο γιατί το κάνεις με μπάρα; Κανονικά έχω πιέσεις με αλτήρες αλλά είχα κάτι ενοχλήσεις πριν 2-3 βδομάδες και το πάω safe με αυτήν. Ίσα ίσα να κινητοποιηθεί λίγο ο ώμος την έχω, με 30 sec διάλειμμα, χωρίς fail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Χτες είχα αυτο. 5/3/1 military (30/35/37,5 είναι η μέρα/βδομάδα των 3 επαναλήψεων) Pull ups 3x12 (με βοήθεια στο μηχάνημα βέβαια) T-bar rows 2x12 (25kg) Dumbell lateral raises 3x12 (4kg) Dumbell front raises 2x12 (5kg) Τriceps pulldown 2x12(20kg) Seated dumbell biceps curl 1x12 (10kg) Hammer biceps curl 1x12 (10kg) Bicep preacher curls 1x12 (10kg). Οι ώμοι τα έπαιξαν αλλά με άρεσε. Είχα χτες ένα πόνο, θα τους δω πως θα πάνε σήμερα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 βρε να σφίγγομαι για να φανούν οι μύες/γράμμωση κλπ, όπως το κάνει ο νικοτσ πχ. (δεν λεω οτι ειμαστε το ιδιο,αλλα λογικα αυτος το έχει περισσότερο). Τεσπα, αρκετα. Καληνύχτα.. εμένα μου παίρνει 5 sec να τραβήξω φωτογραφία , με το ένα χέρι το κιν και με το άλλο οτι μπορέσω να βγάλω αλλα όποτε μου τη βαρέσει ,βαριέμαι ελεεινά να βγάλω φωτογραφία , μια φορά το μήνα ειναι αρκετό για να ξέρεις που ησουν κ που εισαι κ άλλο να έχεις κάποιον να σε τραβήξει , τότε μπορείς να πάρεις την πόζα να φανεί η πλάτη σου για παράδειγμα. Εγω δεν έχω αλλα i dont give a fuck , οτι φαίνεται φαίνεται , εγώ ξέρω πως ειμαι κ αυτό μου αρκεί για να προχωρήσω αυτό που κάνω. δεν χρειάζεται να σφίγγεσαι, βγάλε τη φωτογραφία σου οπως είσαι η πάρε μια πόζα όπως μπορείς κ εισαι κομπλέ , θα φανεί οτι έχεις αν εισαι άσπρος σαν το φάντασμα οπως ειμαι εγώ και δεν φαίνεται στην φωτογραφία αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη τότε δοκίμασε να βγάλεις σε λίγο καλύτερο φωτισμό . Δες στο φως πόσο χάνει κοψίματα σε σχέση με τις προηγούμενες , είμαι άσπρος έχω και το λιπάκι μου και σε κατάσταση χαλαρωσης μαζι με φως χάνει άντε να δω ποτε θα αποφασίσω να γραμμώσω λίγο , 78kg ειμαι και λέω να πάω 71-72 στο ύψος μου εσυ μια χαρά πας κράτα το λιπος σου χαμηλά και βάζε μυς να μη χρειάζεσαι καθάρισμα και μαλακίες , μην ακούς τους έξυπνους "ουγκ ουγκ όγκος ουγκ " τα καλύτερα κιλά ειναι τα καθαρά κ ας αργησεις παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 ε, κι εγώ αν έχεις δει, απλά στεκόμουν και έβγαζα φωτογραφίες. Μετά είδα τον σπεκτ που έβαλε τη χερούκλα του και ζηλεψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 πόσα κιλά εισαι στις φωτογραφίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 69/70 κιλά παίζω αυτή τη στιγμή.. εδιτ, έχω στίγμα μεσογειακης και παίζω αιματοκρίτη στα 36/38 συνήθως οπότε δεν με λες και κοκκινομαγουλα βουνίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 υψος? 1,80? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 τι υψος αλαντιν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 1,83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Κοκορευομαι.....; Εγω;; αν εχω δωσει αυτη την εικονα νομιζω πρεπει ν αραιωσω λιγο εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Κοκορευομαι.....; Εγω;; αν εχω δωσει αυτη την εικονα νομιζω πρεπει ν αραιωσω λιγο εδω μεσα. Margarita σταματα να κοκορευεσαι το εχεις παρακανει αηδια καταντησε! χα0χα00α0χα0χ00χα0χα00χα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Margarita σταματα να κοκορευεσαι το εχεις παρακανει αηδια καταντησε! χα0χα00α0χα0χ00χα0χα00χα ποιος μιλάει , τι έχει την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα μετά την αναρρίχηση τα rally και το underwatter paintball? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις