Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πόσο γουστάρω να διαβάζω μικρότερους να κοκορεύονται με τα κατορθώματα τους και να υπερβάλουν. Καταλαβαίνω οτι μεγαλώνω και ωριμάζω γιατί τα έκανα και εγώ κάποτε αυτ'α.

Όχι ότι είμαι πιο προχωρημένος από εσένα Μαργαρίτα στην γυμναστική απλά πήρα αφορμή από εσένα τώρα για μια πιο γενική οπτική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Πόσο γουστάρω να διαβάζω μικρότερους  αρχάριους να κοκορεύονται με τα κατορθώματα τους και να υπερβάλουν. Καταλαβαίνω οτι μεγαλώνω και ωριμάζω γιατί τα έκανα και εγώ κάποτε αυτ'α.

Fixed.

Αν και ελπίζω να μην αναφέρεσαι στη Μαργαρίτα. Η νεαρά βγάζει πάθος όχι κομπορρημοσύνη.

Υ.Γ. Κινγκ, ωραίο το προγραμματάκι. Δεν είναι ΗΙΙΤ, αλλά βασίζεται στη φιλοσοφία του. 

• Like 1

Fixed.

Αν και ελπίζω να μην αναφέρεσαι στη Μαργαρίτα. Η νεαρά βγάζει πάθος όχι κομπορρημοσύνη.

Υ.Γ. Κινγκ, ωραίο το προγραμματάκι. Δεν είναι ΗΙΙΤ, αλλά βασίζεται στη φιλοσοφία του.

Ναι δεν ειναι οτι hiit που πχ τρεχεις 500 μετρα στο full ξεκουραζεσε και ξανα το ιδιο.Γενικα hiit ειναι οταν η καρδια δουλευει στο 80+% των παλμων.Κατω απο 70 ειναι αεροβικη.Ειναι αρκετα δυσκολο προγραμμα αλλα σε ξυπναει για τα καλα.Καλημερα...

νικο τουμπανο χερι μαργαρητα πανεμορφα ποδαρακια.

Μετα απο ενα ατελειωτο hiit ωρα για το καλυτερο φαι.

Καστανο ρυζι με πλιγουρι πατατουλα στο φουρνο με στηθος κοτοπουλο.(Ξερετε αυτο που τρωει καθημερινα ο Φωτης και μετα μπαινει insomnia και παραπονιετε οτι πειναει.) :P

Εσενα δειχνει πιο ωραιο ,εμενα δεν εχει πατατες και καρυκευματα.Εγω τρωω κατι αντιστοιχο 3 φορες την βδομαδα και αλλαζω με γλωσσα-σολομο και μοσχαρισιο κρεας τις υπολοιπες .Εκτος απο την βραδια του τελικου που ημουν καλεσμενος σε  φιλικο σπιτι  γiα bbq και εκει επειδη ειμασταν πολλα ατομα εφεραν γλυκα -παγωτα και επεσα με τα μουτρα στο παγωτο ...

• Like 4

Εσενα δειχνει πιο ωραιο ,εμενα δεν εχει πατατες και καρυκευματα.Εγω τρωω κατι αντιστοιχο 3 φορες την βδομαδα και αλλαζω με γλωσσα-σολομο και μοσχαρισιο κρεας τις υπολοιπες .Εκτος απο την βραδια του τελικου που ημουν καλεσμενος σε φιλικο σπιτι γiα bbq και εκει επειδη ειμασταν πολλα ατομα εφεραν γλυκα -παγωτα και επεσα με τα μουτρα στο παγωτο ...

Δεν εχει νοστιμια ρε συ χωρις τα μπαχαρικα.Και η πατατουλα το παει παρα πολυ.Η γλωσσα ειναι κορυφη στη γευση ο σολομος το αντιθετο.Παγωτακι 5 φορες τη βδομαδα αλλα μικρες ποσοτητες.

σταμάτα να γυμνάζεσε κ θα κρυφτεί πάλι αχχααχαχαχχααχχαχααχχαχ

για ριξε μια φωτογραφία να σου πω ,αμα αυτή τη στιγμή είσαι low bf οπως ειχες πει παλιότερα και απλά αρχίζει να φαίνεται μπορεί να μη φανεί όσο νομίζεις αργότερα. 

ποπο ρε μλκ, το να "σφίγγεσαι" για φωτογραφία μυική είναι πιο  δύσκολο απ'οτι νόμιζα... Την επόμενη φορά θα βάλω το κινητό σε σταθερό σημείο για να σφιχτώ με την ησυχία μου :D :P

http://s1094.photobucket.com/user/Konstantinos_Lakiaras/media/2014-07-14-2103_zps30d8cbee.png.html  (αν δεν τραβούσα το κεφάλι έπεφταν σκιές, κάκιστος φωτισμός :P )

http://s1094.photobucket.com/user/Konstantinos_Lakiaras/media/2014-07-14-2104_zpsad55639f.png.html (εμφανής η απόγνωση/δυσαρέσκεια/απελπισία/ξεφύσημα "το κερατο μου" στο πρόσωπο)

• Like 12

ποπο ρε μλκ, το να "σφίγγεσαι" για φωτογραφία μυική είναι πιο  δύσκολο απ'οτι νόμιζα... Την επόμενη φορά θα βάλω το κινητό σε σταθερό σημείο για να σφιχτώ με την ησυχία μου :D :P

http://s1094.photobucket.com/user/Konstantinos_Lakiaras/media/2014-07-14-2103_zps30d8cbee.png.html  (αν δεν τραβούσα το κεφάλι έπεφταν σκιές, κάκιστος φωτισμός :P )

http://s1094.photobucket.com/user/Konstantinos_Lakiaras/media/2014-07-14-2104_zpsad55639f.png.html (εμφανής η απόγνωση/δυσαρέσκεια/απελπισία/ξεφύσημα "το κερατο μου" στο πρόσωπο)

Allantin Μη σφίγγεσαι άλλο ρε συ, έχεις ιδρώσει  :P

βρε να σφίγγομαι για να φανούν οι μύες/γράμμωση κλπ, όπως το κάνει ο νικοτσ πχ. (δεν λεω οτι ειμαστε το ιδιο,αλλα λογικα αυτος το έχει περισσότερο). Τεσπα, αρκετα. Καληνύχτα..

Καλησπερα παιδια.Παρακολουθω αρκετο καιρο το θεμα και τωρα θα ηθελα μια βοηθεια στο θεμα διατροφης μιας και δεν το χω. Εχω ξεκινησει τον ν τελευταιο καιρο την γυμναστικη και μιας και τωρα γυρισα για διακοπες σπιτι και εχω φαγητο μαμας :P λεω να φτιαξω την διατροφη. Ειμαι 1.74 και 60 κιλα (υπερβολικα αδυνατος, το ξερω) Οποτε θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο τι να τρωω την ημερα για να παρω κιλα, ογκο. Απο γυμναστικη κανω 4 φορες την εβδομαδα μονο βαρη και καθολου αεροβια.( 10 λεπτα ποδηλατο μονο για ζεσταμα)

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια.Παρακολουθω αρκετο καιρο το θεμα και τωρα θα ηθελα μια βοηθεια στο θεμα διατροφης μιας και δεν το χω. Εχω ξεκινησει τον ν τελευταιο καιρο την γυμναστικη και μιας και τωρα γυρισα για διακοπες σπιτι και εχω φαγητο μαμας :P λεω να φτιαξω την διατροφη. Ειμαι 1.74 και 60 κιλα (υπερβολικα αδυνατος, το ξερω) Οποτε θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει στο τι να τρωω την ημερα για να παρω κιλα, ογκο. Απο γυμναστικη κανω 4 φορες την εβδομαδα μονο βαρη και καθολου αεροβια.( 10 λεπτα ποδηλατο μονο για ζεσταμα)

Μπορείς να κοιτάξεις για έναν γενικό μπούσουλα για τις τροφές Link.png Site: εδώ .

Φυσικά αν διαβάζεις καιρό θα ξέρεις ότι για το αν θα πάρεις κιλά δεν παίζει ρόλο τι τρως αλλά πόσο. Δηλαδή πρέπει τουλάχιστον αρχικά να υπολογίσεις να έχεις υπάρχει ένα πλεόνασμα θερμίδων στην διατροφή σου.

Mπράβο ρε Αλλαντίν. Καλά φαίνεται ότι τα πας...

Welcome to the club...

Βασικά δώσε βάση στη διατροφή σου αφού πρώτα υπολογίσεις ποσότητες που χρειάζεσαι για να ξέρεις που κινείσαι. Γενικά θες πολυ φαγητό για να παρεις ογκο...

Μεσημεριανό/βραδυνό μπορείς να έχεις μακαρόνια ή ρύζι ή πατάτες ή οσπρια με ψάρι ή κοτόπουλο ή μοσχάρι ή μπιφτέκι με καμιά πρασινη σαλάτα μαζί. Στο πρωινό βάλε βρώμη με μερικά ασπράδια. Στα ενδιάμεσα μπορείς να εντάξεις ξηρούς καρπούς (ανάλατα πάντα,προσφέρουν αρκετές "καλές" θερμίδες), ασπράδια αβγών, φρούτα, γιαούρτι, ρυζογκοφρέτες κ.α. Τις ποσότητες τις αφήνω σε σένα.

Και εννοείται δυνατές προπονήσεις..

Χωρίς φαγητό πάντως δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα. Από προσωπική εμπειρία στο λέω αυτό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...