Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλεπω ξεκινησε κουβεντα η φωτο :P

Τα γλυκα λοιπον ουτε εμενα μου λειπουν! Και γενικα δεν ειμαι του γλυκου τρωω σπανια. Ειχα να φαω γλυκο δε ξερω κ εγω ποσο. :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Alex μην εστιάζεις μόνο στις θερμίδες και το αποτέλεσμα αλλά και στο θέμα υγείας και γενικότερα τρόπου ζωής που είναι πολύ σημαντικά.

Σίγουρα δεν θα πάθεις κάτι αν λάβεις θερμίδες απο το παγωτό ή απο τα simply burger μια στο τόσο..

αλλα αν το έχεις σύστημα να καταναλώνεις σαβούρα επειδή γυμνάζεσαι τότε πολύ απλά δεν κανεις καλό στην υγεία σου.

Φυσικά ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

• Like 2

Δε νομιζω οτι αυτο εχει να κανει με τη γυμναστικη. Εννοω οτι υπαρχουν ατομα που δε γυμναζονται κι ομως τρωνε σωστα.

Απο καποιον που γυμναζεται θα περιμενα να τρωει σωστα οχι για να μη παχυνει αλλα για να εχει γενικοτερα καλη υγεια. Το να πω οτι τρωω λιπαρα και πιτσες επειδη μετα θα τα καψω μου φαινεται καπως περιεργο.

• Like 1

Εγώ μιλάω για παγωτό συγκεκριμένα όμως και το παγωτό δεν έχει κάτι που να κάνει κακό στην υγεία.

Το παγωτό που φτιάχνω εγώ είναι είτε γάλα, στέβια και βιολογικό κακάο, είτε φρέσκα φρούτα (sorbet) και στέβια. Σίγουρα δεν φτιάχνει ο καθένας μόνος παγωτό... εντάξει έχει και λίγο κρέμα γάλακτος με 14% λιπαρά μέσα που δεν είναι bro approved :D

Όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι πάντως το πιο αδύνατο μου φέτος (82.7 κιλά) το έφτασα με παγωτό καθημερινά ανελλιπώς, αλλά μέτρημα θερμίδων. 

Τέλος χωρις να θέλω να σας τσατίσω αν και ξέρω ότι θα τσατιστείτε, το γεγονός ότι συχνά σε bodybuilding φορουμ / thread μιλάμε συνεχώς σαν bros για το θέμα "υγεία" στην διατροφή αλλά όλοι κατεβάζουν συμπληρώματα με το κιλό που έχουν πολύ λιγότερους εκλεκτικούς μηχανισμούς από το συσκευασμένο και επεξεργασμένο φαγητό προσωπικά μου φαίνεται τραγελαφικό. 

μην φας φράουλες είναι σαβούρα, τρώμε μόνο μπρόκολο για την υγεία, αλλά κατέβασε και κρεατίνη, πρωτεΐνη, preworkout και λιποδιαλύτες που δεν έχουν ελεγχθεί ποτέ από κανέναν εκτός από τα άλλα bros :D

• Like 10

Σίγουρα υποθετικά αν κάποιος χτυπάει πχ πάστες και παγωτά και είναι εντός των θερμίδων  ημερησίως πολύ πιθανόν να μην παίρνει ούτε γραμμάριο αλλά πέρα από το θέμα υγείας δεν θα γεμίσει ΚΑΙ πολύ λίπος;;

• Like 1

Σίγουρα υποθετικά αν κάποιος χτυπάει πχ πάστες και παγωτά και είναι εντός των θερμίδων  ημερησίως πολύ πιθανόν να μην παίρνει ούτε γραμμάριο αλλά πέρα από το θέμα υγείας δεν θα γεμίσει ΚΑΙ λίπος;;

αν μετράς θερμίδες, fiber (ίνες) και πρωτεΐνη και σου βγαίνουν τα νούμερα, ότι και να τρώς η σωματοδομή σου θα είναι οκ, γιατί αν γεμίσεις πάστες και παγωτά δεν θα βγαίνουν τα νούμερα. 

παγωτό 300 γραμμάρια για διατροφή 3κ θερμίδων την ημέρα είναι τρίχες. (δεν αλλάζει τίποτα δηλαδή)

• Like 1

Πάντως το παγωτό που φτιάχνεις εσύ δεν νομίζω ότι έχει σχέση σε υλικά πχ με αυτό εδώ

c2521bfee169c226099b9168e0b93ff0_L.jpg

Μόνο από τη σοκολάτα και τα τριμμένα μπισκότα πάνε περίπατο οι θερμίδες...

• Like 1

Περισσοτερο κακο σε βαθος χρονου κανουν τα χημικα προσθετα και ο λαθος τροπος παρασκευης  μιας τροφης, παρα οι αναλογιες της σε πρωτεινες ,υδατανθρακες και λιπη.Οταν εισαι νεος και εχεις την ικανοτητα να χωνευεις χωρις προβλημα τα παντα. μπορεις να τρως και σαβουροτροφες τακτικα και να μην φαινεται τιποτα αρνητικο πανω σου.Βεβαια αυτο ειναι μια απατηλη εικονα,γιατι θετεις τις βασεις για μελλοντικα προβληματα που θα συναντησεις πολυ ποιο ευκολα οχι μονο γιατι θα εχεις μαθει σε λαθος τροπο διατροφης ,αλλα επειδη αθροιστικα οι περιεργες ουσιες απο τις σαβουροτροφες θα εχουν χτυπησει κοκκινο στον οργανισμο σου.

• Like 3

νικο τουμπανο χερι μαργαρητα πανεμορφα ποδαρακια.

Μετα απο ενα ατελειωτο hiit ωρα για το καλυτερο φαι.

Καστανο ρυζι με πλιγουρι πατατουλα στο φουρνο με στηθος κοτοπουλο.(Ξερετε αυτο που τρωει καθημερινα ο Φωτης και μετα μπαινει insomnia και παραπονιετε οτι πειναει.) :P

• Like 5

Την αλλη φορα καντην διπλασια ποσοτητα.... αυτη ειναι για λαιτ καταστασεις.....

Σιγα σιγα επανερχομαι σημερα σκουοτ πηγα στα κιλα που επαιζα.... μου την βιδωσε, το εδωσα και καταλαβε.....

Και τρωμε μονο με κουταλα....χαχαχαχααα

...Μετα απο ενα ατελειωτο hiit...

Το ΗΙΙΤ κρατάει μαξιμουμ 20', κι αυτό με 7-8' προθέρμανση και κρύωμα στο τέλος. Αν κάνεις παραπάνω, ή είσαι σούπερ αθλητής ή δεν το κάνεις σωστά. Θα πρέπει να είσαι πτώμα τελειώνοντας το 20λεπτο. 

Αν κάνεις έντονη αεροβική και το ονομάζεις ΗΙΙΤ, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

• Like 1

Το ΗΙΙΤ κρατάει μαξιμουμ 20', κι αυτό με 7-8' προθέρμανση και κρύωμα στο τέλος. Αν κάνεις παραπάνω, ή είσαι σούπερ αθλητής ή δεν το κάνεις σωστά. Θα πρέπει να είσαι πτώμα τελειώνοντας το 20λεπτο.

Αν κάνεις έντονη αεροβική και το ονομάζεις ΗΙΙΤ, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Αυτο το προγραμμα κανω:

HIIT the Ground Running - 33 Min High Intensity I…:

για hiit και 1 ακομα με kettlebell που κραταει 11 λεπτα αλλες μερες.Πτωμα ειμαι εννοειται στο τελος.

Live οχι παραπανω ρε συ δεν παιρνει αλλο η κοιλια.

• Like 1

Παιζει ρολο η διανομη του φαγητου αν ειναι πριν την προπονηση η μετα?

Δλδ εχει νοημα ποτε θα καταναλωσειςτις περισσοτερες θερμιδες?

Σκεπτικο αν τρως πολυ πριν και λιγο μετα, εχεις αρκετη ενεργεια για γυμναστηριο αλλα εισαι περισσοτερο καταβολικος υστερα?

Αν τρως λιγο πριν πολυ μετα, εχεις λιγοτερη ενεργεια για το γυμναστηριο, αλλα περισσοτερη τροφη να αναβολισεις για μετα?

Η δεν παιζει ρολο καθολου?

Ποσο γουσταρω το τρεξιμο να προλαβεις το γυμναστηριο μαζι με τις αλλες δουλειες σου!!

Αυτο το δε προλαβαινω αλλα τελικα βριςκω τη λυση κ θα φαω τη μπανανα στ αμαξι ξερω γω.

Μου λεει ο μπαμπας μου αυριο χαλαει ο καιρος ειπαν βροχες μη κατεβεις γλυφαδα. Χαχαχα τι λεει ο ανθρωπος ρε αυριο κολυμπαω θα το αφηνα για μια βροχη;

Μες το σκ θ ανεβουμε βουνο, υμμητο. Θα παρω κ το λαμπραντορ μαζι κ θα πεσει προπονησαρα μες τα δεντρα με θεα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...