Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλο μισό κιλό, χωρίς να τρώω πολύ και χωρίς φυσικά να φουσκώσει η κοιλιά. Τη δουλειά πρέπει να την κάνει το γάλα, δεν εξηγείται αλλιώς. Εξακολουθώ να μην το συμπαθώ, αλλά για μυική ανάπτυξη είναι μαστ. Μόλις γίνω κτήνος σαν το Φώτη θα το κόψω :P

Τι αερας αυτος ...

Ουτε να βουτηξεις δεν μπορεις... τζαμπα τον ηλιο εφαγα....αντι να χαλαρωσω...

Τι λες μωρέ που θα μας εμποδίσει ο αέρας. 1 μπρατσάκι η καθεμιά τους, κρεμασμένες πάνω μου -η μια στους ώμους, η άλλη στη μέση, και βουρ στα κύματα. Αγαπάμε θάλασσα λέμε, παντός καιρού :)

• Like 4
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

τελικά μου αρέσει η αναλογία 20-30% πρωτείνη και το υπόλοιπο υδατάνθρακες με σχεδόν μηδενικό λίπος (υποθερμιδικά)

χέρι μετά απο 2 μέρες off , 3 μέρες μετά απο προπόνηση χεριών μετά το πρωινό ξύπνημα :-D

η φλέβα που ξεκινάει απο τον ώμο μου και περνάει πάνω απο δικέφαλο ...

Για την ασφάλεια της φλέβας σου, μην ανησυχείς! Όσο αφορά τις φωτογραφίες, πρέπει να πω ότι και οι δελτοειδείς σου είναι καλοσχηματισμένοι επίσης!

• Like 1
Δημοσ.

Τις θερμίδες που καιμε απο αερόβια - πχ τρέξιμο , με τι τις αναπληρώσουμε?

υδατάνθρακα? αυξάνονται και οι ανάγκες πρωτεΐνης?

Δημοσ.

Τις θερμίδες που καιμε απο αερόβια - πχ τρέξιμο , με τι τις αναπληρώσουμε?

υδατάνθρακα? αυξάνονται και οι ανάγκες πρωτεΐνης?

Δεν τις αναπληρώνεις άμεσα...δηλαδή δεν λες α έκαψα τόσο άρα θα φάω σε 1 ώρα τόσο. Όλη η διατροφή πρέπει να είναι γύρω από τον στόχο και την αερόβιά σου.

Δηλαδή αν είσαι σε περίοδο που βάζεις κιλά δεν θα πας να φας στα καπάκια ό,τι έκαψες αλλά όλη η μέρα θα είναι ελαφρώς αυξημένη σε θερμίδες.

Δημοσ.

Δεν τις αναπληρώνεις άμεσα...δηλαδή δεν λες α έκαψα τόσο άρα θα φάω σε 1 ώρα τόσο. Όλη η διατροφή πρέπει να είναι γύρω από τον στόχο και την αερόβιά σου.

Δηλαδή αν είσαι σε περίοδο που βάζεις κιλά δεν θα πας να φας στα καπάκια ό,τι έκαψες αλλά όλη η μέρα θα είναι ελαφρώς αυξημένη σε θερμίδες.

Οπότε πρέπει να αυξηθούν κατα κάποιο ποσοστό όλα τα μάκρος ?

Όπου ποσοστό το + πόσο των θερμίδες που κάηκαν?

Δημοσ.

Οπότε πρέπει να αυξηθούν κατα κάποιο ποσοστό όλα τα μάκρος ?

Όπου ποσοστό το + πόσο των θερμίδες που κάηκαν?

Σωστα. Αν έχεις ήδη ψηλά την πρωτεΐνη τότε παίξε μόνο με υδ/ακα και λιπαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Για την ασφάλεια της φλέβας σου, μην ανησυχείς! Όσο αφορά τις φωτογραφίες, πρέπει να πω ότι και οι δελτοειδείς σου είναι καλοσχηματισμένοι επίσης!

ντάξ δεν ανησυχώ , κουβεντα να γίνεται χαχ , thanks

Δημοσ.

νικοτς ωραία χερούκλα.

Είδα πριν και τα γλυκά και τα διάφορα .. δεν είναι κακό να τρώμε μια στο τόσο ίσα ίσα . (εχω να φάω παγωτό πάνω απο μήνα ) 

Αλλά οχι συχνά..Τσάμπα η γυμναστική και η αερόβια που κάνουν μερικοί..

Εχω φίλο που γυμνάζεται για να μπορεί να φάει junk burger και άλλα.. Τα σκ κατεβάζει τον αγλέωρα και απο Δευτέρα μου λέει πάμε να τρέξουμε 10 χμ γιατι νιώθει τύψεις.

• Like 1
Δημοσ.

[...] Εχω φίλο που γυμνάζεται για να μπορεί να φάει junk burger και άλλα.. Τα σκ κατεβάζει τον αγλέωρα και απο Δευτέρα μου λέει πάμε να τρέξουμε 10 χμ γιατι νιώθει τύψεις.

Αυτούς τους ανθρώπους, ποτέ δεν τους κατάλαβα. Αντί να τρέχει τα 10χλμ για να βελτιώσει την υγεία του και τη φυσική του κατάσταση, το κάνει για να μπορεί να τρώει burgers... 'Νταξ, τι να πει κανείς...

• Like 3
Δημοσ.

Φώτη άσε ρε!

Ενέσεις πρωτεϊνης κάνεις.Άστα αυτά τώρα... :P

Ωραίος ρε!

εειι , πιπερι !!!

εχουμε και ανηλικα εδω :)

χαχα ρε ουστ από εδώ :P

Ευτυχώς που έχω βάλει ηλικία ρε και κατάλαβαν τουλάχιστον ότι δεν είμαι ανήλικος χαχα

Btw έκανα πόδια πριν 3 μέρες μετά από 1 μήνα+ (λόγω εξεταστικής πήγαινα 1-2 φορές την εβδομάδα gym αλλά δεν βαρούσα πόδια :P) και δεν μπορούσα να περπατήσω την επομένη.Σαν ανάπηρος ήμουν.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον την προηγουμενη εβδομαδα τελειωσα το κυκλικο προγραμμα που μου ειχαν πει και σημερα πηγα στον γυμναστη να μου βγαλει προγραμμα.Στο χαρτι που μου εδωσε να συμπληρωσω σε μια ερωτηση ελεγε ποιος ειναι ο στοχος και εγω εβαλα αδυνατισμα, στο προγραμμα που θα μου βγαλει θα εχει καθολου ασκησεις με βαρακια και στα μηχανηματα η θα πηξω στον διαδρομο και στο ποδηλατο;;

Δημοσ.

Είδα πριν και τα γλυκά και τα διάφορα .. δεν είναι κακό να τρώμε μια στο τόσο ίσα ίσα . (εχω να φάω παγωτό πάνω απο μήνα ) 

Εχω φίλο που γυμνάζεται για να μπορεί να φάει junk burger και άλλα.. Τα σκ κατεβάζει τον αγλέωρα και απο Δευτέρα μου λέει πάμε να τρέξουμε 10 χμ γιατι νιώθει τύψεις.

Βασικά κι εγώ πολύ λίγο κόσμο ξέρω που θα φάει γλυκά και πιτόγυρα μία στο τόσο από αυτούς που υποτίθεται ότι γυμνάζονται. Οι περισσότεροι είναι έτσι όπως λες.  Επίσης το άλλο σύνηθες είναι η δίαιτα των 3 εβδομάδων δλδ στερούνται σχεδόν τα πάντα για 3 βδομαδες και μετά αναγκαστικά γυρνάνε στις βρωμιές πάλι...

Είμαι ο μόνος που δεν του λείπουν τα γλυκά;

Βέβαια ισως είμαι και τυχερός γιατί από μικρός δεν μου άρεσαν μόνο κάτι μιλφεϊγ θυμάμαι να τσακίζω που και που αλλά δεν μου αρεσαν και τα παγωτά επίσης τέτοιες εποχές.

Βέβαια είχα μεγάλη αδυναμία στα αναψυκτικά ειδικά πορτοκαλάδες και χυμούς τύπου motion, που  κατέβαζα 2-3 ημερησίως με το φαγητό κιόλας . Τα μόνα ίσως που νιώθω ότι μου λείπουν καμιά φορά...

Τα έχω κόψει όμως μαχαίρι, με εξαίρεση καμιά μπύρα όταν βγω με παρέα, αλλά και αυτό μαξ 1 ποτήρι γιατι δεν μ αρέσει το αλκοολ.

• Like 1
Δημοσ.

νικοτς ωραία χερούκλα.

σημασία έχει πόσες θερμίδες / πρωτεΐνη / ίνες τρως την ημέρα. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό όφελος αν τρως μαύρο ρύζι αντί για παγωτό εφόσον τα νούμερα σου είναι μετρημένα και δεν σκέφτεσαι να κατέβεις τίποτα αγώνες bodybuilding. 

με άλλα λόγια είτε τρώς 500 γραμμάρια μαύρο ρύζι την μέρα είτε 350 γραμμάρια μαύρο ρύζι και 100 γραμμάρια παγωτό είναι το ίδιο πράμα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...