margaritagr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Εγω δεν εχω μπει ακομα στο μηχανημα, με βαρακια ποδιων κανω, μαλλον θα μπουμε αυτη τη βδομαδα. Εκει μπορει κ να μη μου τη δινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epipolaios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μετα απο μια 6ετη παυση απο συστηματικη ασκηση(με χρεπιασμα κρεπαλες κτλ)εχοντας ομως κανει 7 χρονια πολεμικη τεχνη και διακεκομενα αλλου τυπου γυμναστικη,σκεφτομαι να αρχισω μια πολεμικη τεχνη γιατι στο γυμναστηριο δεν την παλεβω απ τη βαρεμαρα. Τι τεχνη προτεινετε ή τη γνωμη του εκαστοτε για τη τεχνη που κανε/κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μετα απο μια 6ετη παυση απο συστηματικη ασκηση(με χρεπιασμα κρεπαλες κτλ)εχοντας ομως κανει 7 χρονια πολεμικη τεχνη και διακεκομενα αλλου τυπου γυμναστικη,σκεφτομαι να αρχισω μια πολεμικη τεχνη γιατι στο γυμναστηριο δεν την παλεβω απ τη βαρεμαρα. Τι τεχνη προτεινετε ή τη γνωμη του εκαστοτε για τη τεχνη που κανε/κανει Ασχολησου με την πολιτικη. Μεγαλυτερη πολεμικη τεχνη δεν υπαρχει. Με ενα κτυπημα (ψηφισμα) μπορεις να σκοτωσεις κυριολεκτικα χιλιαδες ή και εκατομμυρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Τι αερας αυτος ... Ουτε να βουτηξεις δεν μπορεις... τζαμπα τον ηλιο εφαγα....αντι να χαλαρωσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epipolaios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μετα απο μια 6ετη παυση απο συστηματικη ασκηση(με χρεπιασμα κρεπαλες κτλ)εχοντας ομως κανει 7 χρονια πολεμικη τεχνη και διακεκομενα αλλου τυπου γυμναστικη,σκεφτομαι να αρχισω μια πολεμικη τεχνη γιατι στο γυμναστηριο δεν την παλεβω απ τη βαρεμαρα. Τι τεχνη προτεινετε ή τη γνωμη του εκαστοτε για τη τεχνη που κανε/κανει βασικα λαθος topic σορρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 κανενα λαθος φιλε - τα παντα ολα λεμε εδω απλα επεσες σε αργια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 τελικά μου αρέσει η αναλογία 20-30% πρωτείνη και το υπόλοιπο υδατάνθρακες με σχεδόν μηδενικό λίπος (υποθερμιδικά)χέρι μετά απο 2 μέρες off , 3 μέρες μετά απο προπόνηση χεριών μετά το πρωινό ξύπνημα η φλέβα που ξεκινάει απο τον ώμο μου και περνάει πάνω απο δικέφαλο και καταλήγει στον καρπό (σε χαμηλότερο bf φαινεται απ την αρχή μέχρι το τέλος κ ειναι σωλήνας) μου ειπε κάποιος οτι αν κοπεί πεθαίνεις στο τσακ μπαμ , ισχύει ? ειναι κεντρική ??μια που ξέρω σίγουρα ειναι στον μηρό 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 χαχα Νικο φαντασου να περασει κανεις με κανενα μαχαιρακι απο διπλα σου και να σου κανει καμια βλακεια. Γενικα καλου κακου μην το πολυλες αριστερα δεξια γιατι ποτε δεν ξερεις. Μπορει να βρεθει διπλα σου κανεις πιο "χαβαλετζης" που να εχει πιει και κανενα ποτηρακι παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 αυτη η φλέβα θεωρείται απο τις καλύτερες στο άθλημα κ σε λίγους φαίνεται και στα δύο χέρια συμμετρικά , ειδικά natural σπάνια την βλέπεις έτσι να ειναι σωλήνας ακόμα κ σε κατάσταση χαλάρωσηςγια το μαχαιράκι που λες και καρωτίδα έχουμε εκτεθειμένη σε κόψιμο όλοι μας αλλα δεν γυρνάμε να την κόβουμε στον ένα κ στον άλλο ,αχχαχαχααΟ χαβαλετζής που θα έχει πιεί πάντως θα ειναι σε άσχημη θέση γιατι εγώ δεν πίνω ούτε καταλαβαίνω απο μεθυσμένους , έκανε κίνηση, θα πέσει δε πανα μη καταλαβαίνει τι κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Ναι δεν εχεις να φοβασαι εδω που τα λεμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ανοιγετε με δικη σας ευθυνη Sent from my iPhone using Insomnia 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Χμ, καλό κομμάτι. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ανοιγετε με δικη σας ευθυνη<br><br> * SPOILER *<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia έφαγα ένα bic mac για βραδινό και πάλι τα ίδια. δεν ένιωσα την ίδια χαρά που ένιωθα παλιότερα. hell το σάντουιτς ζαμπόν-τυρι-γαλοπουλα (κετο style ) που κάνω συνήθως τα βράδια καλύτερα με πιάνει... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 λαικ για το γκιφ. Εκαψα σωμα και μυαλό για να δω ολες τις σεζόν σχεδόν back 2 back πριν 1μιση χρόνο..! Εχω πάει γυμναστήριο, ποδια, βγηκε γαμάτα χωρίς τυπους "δεν μπορω να περπατησω". Ειδα και τελικο, μια χαρα, αν και σουπα. Τώρα πρέπει να μείνω ξύπνιος όσο μπορώ γιατι με έβαλε ο σεφ απο πρωί την Κυριακή (6-2) βραδυ τη Δευτέρα (23-07 της Τριτης.) Και δεν αντέχω πια, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Δλδ που να παω 40-50...! Νικο, αρχίζει και σε μένα να φαίνεται αυτή η φλέβα, καθόλου δεν με αρέσει πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Νικο, αρχίζει και σε μένα να φαίνεται αυτή η φλέβα, καθόλου δεν με αρέσει πάντως.. σταμάτα να γυμνάζεσε κ θα κρυφτεί πάλι αχχααχαχαχχααχχαχααχχαχ για ριξε μια φωτογραφία να σου πω ,αμα αυτή τη στιγμή είσαι low bf οπως ειχες πει παλιότερα και απλά αρχίζει να φαίνεται μπορεί να μη φανεί όσο νομίζεις αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις