Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα από χτες σφιχτή δεξιά ομωπλάτη, από τα μπάνια, ψύξη, ποιος ξέρει. Έκανα το ζέσταμα και το ένιωθα. Και στη μέγιστη προσπάθεια ενώ το έβλεπα τι θα γίνει , έκανα κανονικά μέχρι που ένιωσα τον πόνο . Τώρα θλάση είναι ή τράβηγμα απλό, ιδέα δεν έχω. Να βάλω καμιά Voltaren?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Είχα από χτες σφιχτή δεξιά ομωπλάτη, από τα μπάνια, ψύξη, ποιος ξέρει. Έκανα το ζέσταμα και το ένιωθα. Και στη μέγιστη προσπάθεια ενώ το έβλεπα τι θα γίνει , έκανα κανονικά μέχρι που ένιωσα τον πόνο . Τώρα θλάση είναι ή τράβηγμα απλό, ιδέα δεν έχω. Να βάλω καμιά Voltaren?

Biofreeze

Οταν παθαίνω μαλακίες στο σώμα (συνεχεια επειδη αν αρχίσω την γυμναστική πάντα το παρακάνω , οι μισές αρθρωσεις μου εχουν τενοντιτιδα η καλύτερα tendinosis - το χρόνιο πράγμα) ακολουθώ την εξης λογική. Επειδη ξέρω οτι είμαι μαλάκας και δεν πρόκειται να το ξεκουράσω και θα πηγαίνω κανονικά γυμναστήριο να δοκιμάζω πόσο ποναει , πηγαίνω και γυμνάζω άλλα πράματα. Πονάει ωμος κάνω ασκήσεις που ο ωμος δεν κουνιέται καθόλου (καμψεις δικεφάλων, τρικέφαλους κτλ). Ποναει γόνατο παω κάνω γάμπες και ασκήσεις που κρατάνε τα γόνατα τεντωμένα η hamstrings που λυγίζει το πόδι απο την πίσω μερια και δεν πιάνει γόνατο και ουτο καθεξής. 

Το απλό τραβηγμα μπορεί να γίνει σοβαρή θλάση (αν φορτώσεις κιλά και δεν τα πιάσεις) η θλάση να γίνει τενοντίτιδα και η τενοτιτιδα tendonosis. 

Θα σου πρότεινα ειτε να το ξεκουράσεις , είτε να πας κανονικά gym αλλά ότι άσκηση έχει μέσα ώμο ούτε να το σκέφτεσαι. Μια ευδομαδούλα είναι θα περάσει, ξεχνα τι λέει το πρόγραμμα για αυτή την εβδομάδα. 

Οποιαδήποτε αλοιφή ζέστης (έχει πολλές) και πάγο 3 φορές την μέρα για 3 - 7 μέρες κατά τα άλλα και αν είναι απλό τράβηγμα θα περάσει. Αν συνεχίσει ο πόνος (με την ίδια ένταση) μετά από μια εβδομάδα γιατρό (αν είναι τενοντίτιδα θα πρέπει να πάρεις αντιφλεγμονώδη) 

• Like 1

Καμία πρόταση για ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που να προτιμάτε για συμπληρώματα (σέικ πρωτεΐνης κτλ) ?

Αυτα εδω-->

http://www.musclebody.gr/proteines/138-on-100-whey-gold.html

http://musclemax.gr/proteins/orou-galaktos/whey-protein-2273g-optimum-detail#.Udrsn9J7KSo

Μερικα παιδια που συμμετεχουν στο τοπικ απο δω αγοραζουν, εχου και καλες τιμες....

Πήρα που λέτε αυτήν εδώ την πρωτείνη

http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/gainer-pro-4-kg-bonus-product

Την είχε και προσφορά, θέλω να πάρω και κιλά, έδιναν και 666 δώρα να διαλέξεις, gg(εγώ πήρα αυτές τις ταμπλέτες αμινοξέων *anabolic bcaa*). Απλά αναρωτιεμαι. Η δόση τους εδώ δεν ειναι  με το σκουπ αλλά σου λεει οτι εχει 44 90άρες δόσεις ή 33 120άρες. Δεν είναι "πολλή" ποσότητα για ένα σέικερ; 

Viper ναι, θελω να παρω κιλά μιας και είμαι 1,83 και ζύγιζα 67 κιλά. Άρχισα γυμναστήριο εδώ και 2 βδομάδες, κοιμάμαι/ξυπνάω λιγο πιο λογικές ώρες και κυρίως ΤΡΩΩ. Έφτασα τα 69.  

Liverpool για Σουηδία μου ήρθε σε 2 μέρες και έκανε 44~ ευρώ. Το έχουν σε κάτι σαν προσφορά. Για ελλάδα αν στέλνουν και πόσο κοστίζει ιδέα δεν έχω. Εγώ πάντως που έστειλα πακέτο στην ελλάδα κόστισε περίπου 30 ευρώ.. (μαζί με τη συσκευασία)

έστειλα εγώ, και συμπεριλάμβανε το κόστος μεταφοράς, γραμματόσημα κλπ ΣΥΝ την αγορά συσκευασίας πακετου. Αλλά ναι, είναι ακριβά να στειλεις (σαν ιδιώτης υποθέτω) κάτι απο εδώ. Τον χειμώνα έστειλα στον αδερφό μου μία μάσκα για snowboard με το ειδικό άνοιγμα για τους γυαλάκιδες  γαμάτη που τη βρηκα σε προσφορά κ η αποστολή μου κόστισε 250 κορώνες, δλδ καμία 28 ευρώ, περίπου όσο η μασκα, λολ. Τρελό deal! :P

Πήρα που λέτε αυτήν εδώ την πρωτείνη

http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/gainer-pro-4-kg-bonus-product

Την είχε και προσφορά, θέλω να πάρω και κιλά, έδιναν και 666 δώρα να διαλέξεις, gg(εγώ πήρα αυτές τις ταμπλέτες αμινοξέων *anabolic bcaa*). Απλά αναρωτιεμαι. Η δόση τους εδώ δεν ειναι  με το σκουπ αλλά σου λεει οτι εχει 44 90άρες δόσεις ή 33 120άρες. Δεν είναι "πολλή" ποσότητα για ένα σέικερ; 

Gainer Pro, 4 kg

68γρ υδατάνθρακας/σκούπ ?

έτσι απο περιέργεια , πόσα euro έδωσες ?

τα stats σου πια ειναι ? ύψος/βάρος/λίπος ? 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...