Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>πφφ ! ψοφος στη ναικ!! οταν ξανα παρεις παπουτσια δες mizuno,asics,saucony! η ναικ ειναι μονο για μοστρα</p>

οντως τα nike δεν ειναι εξειδικευμενα για τρεξιμο , οι μαρκες που ειπε ο σπεκτ τις προτιμουν οσοι ασχολουνται συστηματικα με το σπορ και γνωριζουν. Για το επιπεδο της μαργαριτας ομως αρκουν προς το παρον της nike οταν ανεβει παιρνει τα πιο καταλληλα.

Αλλοι Τηνο και αλλοι τα @@ tους ....

Sent from my ipad4 using Insomnia

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

φωτη ενας λογος που για μενα ΠΡΕΠΕΙ η μαργαριτα να παρει ειναι το επιπεδο της! επειδη ειναι πιο εξειδικευμενα παπουτσια

παρεχουν περισσοτερη προστασια και απορροφητικοτητα ! κατι που ενας αρχαριος το χρειαζεται παρα πολυ!

Δημοσ.

γατοκοριτσο βρισκεις και φθηνα ορεξη να χεις! ;)

2 ζευγαρια μιζουνο αγορασα, το ενα 55 και το αλλο 85!!

θα το ψαξω καλυτερα φετος. ;)

Δημοσ.

<p>φωτη ενας λογος που για μενα ΠΡΕΠΕΙ η μαργαριτα να παρει ειναι το επιπεδο της! επειδη ειναι πιο εξειδικευμενα παπουτσια</p> <p>παρεχουν περισσοτερη προστασια και απορροφητικοτητα ! κατι που ενας αρχαριος το χρειαζεται παρα πολυ!</p>

δεν εχεις αδικο σε αυτο απλα τωρα εχω την εντυπωση πως κανει διαδρομο μονο εκτος αν κανω λαθος

γατοκοριτσο βρισκεις και φθηνα ορεξη να χεις! ;)

2 ζευγαρια μιζουνο αγορασα, το ενα 55 και το αλλο 85!!

θα το ψαξω καλυτερα φετος. ;)

παρε μου και μενα δωρο 1 ζευγαρι μιζουνο ! Sent from my ipad4 using Insomnia
Δημοσ.

Τωρα δε κανω ουτε διαδρομο :( το πλανο ηταν τελη ιουνιο-ιουλιο να κανω στο διαδρομο κ απο αυγουστο εξω..

@Spect επειδη τα πηρα προσφατα κ πανακριβα τα nike δε παιζει τωρα να παρω αλλα. Απο σεπτεμβρη αν ειναι θα το δω και θα χω κ καιρο μεχρι Νοεμβρη να τα στρωσω.

Οντως τα nike δεν ειναι εξειδικευμενα αλλα αυτο που μπορω να πω επειδη φοραω χρονια, ειναι οτι ειναι σκυλια. Εψω κ air max του 2011 , τα φοραω ακομα καμια φορα δεν εχουν παθει τιποτα.

• Moderators
Δημοσ.

τα λες σκυλια επειδη δεν εχεις βαλει μιζουνο!!

επισης μαργαριτα μην κανεις ιδιαδρομο με παπουτσια με αεροσολα! καπου ειχα ακουσει οτι δεν κανει καλο!

αν βρω λεπτομερειες θα σου πω

Δημοσ.

φωτη ποιο μοντελο θες να στο στειλω απο κινα!

αυτο ειναι το προβλημα μου κοιταγα συο σαιτ τους το χειμωνα και δεν τρελαθηκα με κανενα απο θεμα εμφανισης αλλιως θα ειχα παρει . Ομως screw that πρεπει να παρω ενα ζευγαρι ειναι τοπ για τρεξιμο εχω και κολημα γενικα με τα παπουτσια Δεν βρισκω χωρο να τα βαζω ολα λολ.

Δημοσ.

Καλη ιδεα δεν θα ταν να προχωραει μεσα στο νερο θαλασσα ή πισινα ή λεω βλακιες

Αυτο βλεπω τους παππουδες που το κανουν στην πισινα, αν εκτος απο τις ισομετρικες καταληξω κι εκει θα πηδηχτω απ το παραθυρο :P

Δημοσ.

Δε φανταζεσαι ΠΟΣΟ μου τη σπανε και μου τη δινουν. Τις βαριεμαι αφορητα. Τις κανω και βριζω κι η κοπελιά ειναι διπλα μου κ γελαει. Αντι να σηκωθω να παω να τρεξω καθομαι στο στρωμα κ κανω μαλακιες :P :p

• Like 1
Δημοσ.

Δε φανταζεσαι ΠΟΣΟ μου τη σπανε και μου τη δινουν. Τις βαριεμαι αφορητα. Τις κανω και βριζω κι η κοπελιά ειναι διπλα μου κ γελαει. Αντι να σηκωθω να παω να τρεξω καθομαι στο στρωμα κ κανω μαλακιες :P :p

Αν βρίζεις στις ισομετρικές, να φανταστω οτι ρίχνεις Παναγίες στους τραυματισμούς;

#προσεχουμε

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

οι ισομετρικες γαμανε! εγω πχ ισομετρικη κανω για τετρακεφαλους στο leg extension! βαζω καμια 20αρια κιλα και τα κραταω για 15" ψηλα ενα ενα τα ποδια! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...