Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γομαρι εισαι ρε συ Φωτη πανε για μπραβος η πορτα σε μπαρ.Και εισαι και 85 κιλα.Φανταζομε πως θα ειναι ο dakon στα 100+.

120+

Νορμάλ είμαι ρε

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ρε, κοψτε με τα ταξιδια ολοι σας, ζηλευω καργα. :mad:

Ναι, νορμαλ ντουλαπα :)

Ησουν Ζακυνθο, μενεις 5 βηματα εξω απτη Χαλκιδικη κ μιλας? ΚΡΕΜΑΛΑ!!!
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ειχα ξεχασει ποσο καυλα ειναι το τρεξιμο!

μετα απο τοσο καιρο το 5αρι το εβγαλα με ρυθμο 4.52! αν και με πιασε ο δεξις γλουτιαιος και ειχε και ζεστη!!

καλα κρατιεμαι!!!

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

σιγα σιγα μαργαριτα!! :)

αν εισαι αθηνα 15αυγουστο μπορουμε να κανονισουμε για προπονηση να σου δειξω πως γινετε :P

• Moderators
Δημοσ.

συμβουλη για να γλυτωσεις τραυματισμους!

1) παρτο χαλαρα! μην υπερβαλεις

2) δυναμη! δυναμη! δυναμη! οσο πιο δυνατα κρατας τετρακεφαλους .γαμπες και μηριαιους τοσο λιγοτερα θεματα θα εχει με γονατα κτλ!

3) ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!

4) ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!! βασικο συστατικο!! με τι παπαουτσια τρεχεις?

στα λεω απο εμπειρια :P

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα... Βασικη προϋποθεση για ολα αυτα ειναι μου φυγει η μαλακια απ το ποδι και να μπορεσω να τρεξω!

Αυτο θα γινει σιγουρα με προγραμμα κ οχι random οση ωρα μου τη βαρεσει!

Τη δουλευω τη ρουφιανα τη δυναμη! Απο αυριο θα παμε και λιγο παραπανω μου πε η κοπελιά.

Ξεκουραση! Ναι, παιρνω τα ρεπο μου πλεον!

Παπουτσια εχω nike , αγορασα πριν κανα 2μηνο τα flyknit max & εχω και τα air pegasus 29 που τα χα παρει πριν 1 χρονο και ειναι σε αριστη κατασταση.

• Moderators
Δημοσ.

πφφ ! ψοφος στη ναικ!! οταν ξανα παρεις παπουτσια δες mizuno,asics,saucony! η ναικ ειναι μονο για μοστρα

Δημοσ.

πφφ ! ψοφος στη ναικ!! οταν ξανα παρεις παπουτσια δες mizuno,asics,saucony! η ναικ ειναι μονο για μοστρα

ποσο μα ποσο αληθεια.παντως τα δικα μου asics που κλεινουν χρονο ηδη εχουν εμφανη τα σημαδια φθορας.ελπιζω να παιξει καμια καλη προσφορα στις εκπτωσεις να τσιμπήσω κανα καινουργιο ζευγαρι.χαζευα και τα mizuno στο κολωνακι ποσο ωραια και ποσο ακριβα :-(

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μαργαριτα αν παρεις ζευγαρι παρε μιζουνο! Δεν μασανε!! ειναι υπερ τουμπανα παπουτσια!!

επισης μην τρεξεις αγωνα με παπουτσι που δεν το εχεις τρεξει σε προπονηση πριν!! θα τσακισεις τα ποδια σου! θελουν λιγο στρωσιμο στην αρχη!

γατοκοριτσο βρισκεις και φθηνα ορεξη να χεις! ;)

2 ζευγαρια μιζουνο αγορασα, το ενα 55 και το αλλο 85!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...