Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 χαχαχαχ....Σημερα πηγα για μπανακι....Μαζι με το μωρο... Καθομαστε σε κατι ξαπλωστρες... Απεναντι 3 κοπελες ολες μπραζιλ και κακο... Πινω την φραπεδια... Βουταω και λιαζομαι το κουρασμενο παλικαρι.. Σε μια δωσει βλεπω την κοπελα μου να νευριαζει και να λεει αν παω και τις βγαλω τα ματια θα της πω...λεω τι εγινε... Μου λεει εχει μιση ωρα και σε κοιταει.... Εγω εκανα τον λαλακα....χαχαχ Αλλο που δεν ηθελα.... μ αρεσουν κατι τετοια... Και την πεταω αφου εχω κορμαρα....χαχαχααχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ρε μαλακα λιβε μην γραφεις λαλακα και τετοια λες και ειμαστε μικρα παιδια! γραψε κανονικα αγορι μου!!! η σκληρη δουλεια ετσι ειναι!! αποδιδει καρπους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ε το γραφω για να κραταω τα προσχηματα... Μην το γ@μησουμε κιολας το θεμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 σιγα ρε! εμενα δεν με εχεις δει πως γραφω? ετσι και αλλιως ξερω θα το δεις εσυ ,ο μαους ,ο μπος ο φωτης, ο αλεξ,ο γιαννης, η μαργαριτα ή δημητρα και κανα δυο αλλη!την επομενη μερα θα ναι σαν να μην ειπωθηκε! μεταξυ μας ειμαστε σε αυτο το θρεντ ετσι και αλλιως! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ρε γαμώτο τώρα το καλοκαίρι που έβγαλα τα χαλία, στην ρόδα το μαξιλάρι που έχω για να πατάνε τα γόνατα γλιστράει και δεν γίνεται σωστά η άσκηση. Καμία συμβουλή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Βαλε απο κατω μια πετσετα.... διπλωμενη καμια 3 φορες... Χωρις το μαξιλαρι... Σπεκτ θα δω ....αν και δεν μου καθεται καλα να τα πεταω ετσι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ρε γαμώτο τώρα το καλοκαίρι που έβγαλα τα χαλία, στην ρόδα το μαξιλάρι που έχω για να πατάνε τα γόνατα γλιστράει και δεν γίνεται σωστά η άσκηση. Καμία συμβουλή; Αυτο που ειπε ο λιβερπουλ, ή αμα βαλεις τα ποδια σου στον τοιχο/σοβατεπι για κοντρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια τι ωραιο συναισθημα που ειναι οταν καταφερνεις μια ασκηση που πριν δεν εβγαινε; Κι οταν βλεπεις να γινονται τα γαμημενα ( Spect νταξει; ) τα σετ ολοκληρα ποση ευχαριστηση; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Αυτο που ειπε ο λιβερπουλ, ή αμα βαλεις τα ποδια σου στον τοιχο/σοβατεπι για κοντρα; Η πετσέτα δεν παίζει να κάνει δουλεία. Το ίδιο με το μαξιλάρι θα γίνεται. Για τον τοίχο θα το δοκιμάσω αν και έχω την εντύπωση πως μπροστά είναι που φεύγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Η πετσέτα δεν παίζει να κάνει δουλεία. Το ίδιο με το μαξιλάρι θα γίνεται. Για τον τοίχο θα το δοκιμάσω αν και έχω την εντύπωση πως μπροστά είναι που φεύγω. Α ναι σωστα, προς τα μπροστα θα φευγεις. Ακυρο τοτε με τον τοιχο. Αυτο που σου λεει ο Λιβερπουλ κανε, δεν παιζει να γλιστρας με την πετσετα. Ειδικα αμα τη βρεξεις λιγο απο κατω. Στη χειροτερη θα μπορουσες να παρεις και καμια κολλητικη ταινια διπλης οψης απο κανενα μαγαζι με σιδηρικα, αλλα δε θα ειναι ευκολη στο βαλε-βγαλε και θα πρεπει να την αφησεις εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 τι ωραία είναι που σφίγγεις και πετάγεται ο τετρακέφαλος! άντε και στον τρικέφαλο τώρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια τι ωραιο συναισθημα που ειναι οταν καταφερνεις μια ασκηση που πριν δεν εβγαινε; Κι οταν βλεπεις να γινονται τα γαμημενα ( Spect νταξει; ) τα σετ ολοκληρα ποση ευχαριστηση; εειι , πιπερι !!! εχουμε και ανηλικα εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somebody:) Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Έχει πάρει κανείς ασπράδι αυγού σε μπουκάλι; βρήκα στο σούπερ μάρκετ εδώ και θα το δοκιμάσω συγγνωμη κι ολας αλλα ακουγεται λιγο σιχαμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 συγγνωμη κι ολας αλλα ακουγεται λιγο σιχαμερο τι ακριβως συχαινεσε? ειναι σαν να σπας τα αυγα μονη σου και να τα βαζεις σε ενα μπουκαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somebody:) Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 μα ειναι που ειναι γλοιωδη απο μονο του, φαντασου τωρα αυτο x200 σε ενα κουτι! ιιιιιιιχ καλα πες πως ξεπερναμε τη σιχαμαρα (που εδω που τα λεμε δε ξεπερνιεται κι ευκολα!) δε ξερω αυτο το πραγμα δε θα ναι τιγκα στα συντηρητικα? και μην πεις οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις