bosei Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Τα χουμε ξαναπεί...εσύ κι ο maus παίζεται σε άλλη κατηγορία μεγέθους...ακολουθούν οι μινιατούρες μετά . Πάντως Φώτη αφού έχεις κρέας πάνω σου αν κρατήσεις αυτή την κατάσταση μέχρι του χρόνου στο επόμενο καθάρισμα με χαμηλό λίπος θα βγάλεις ωραία πράγματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δεν νομιζω ,εχω γυρει μπροστα για την ποζα Το παιρνω πισω, ωραιο δεσιμο πετσετας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Τα χουμε ξαναπεί...εσύ κι ο maus παίζεται σε άλλη κατηγορία μεγέθους...ακολουθούν οι μινιατούρες μετά . Πάντως Φώτη αφού έχεις κρέας πάνω σου αν κρατήσεις αυτή την κατάσταση μέχρι του χρόνου στο επόμενο καθάρισμα με χαμηλό λίπος θα βγάλεις ωραία πράγματα. Iσχυει ,φετος ξεκινησα την διατροφη στα 92 κιλα πηρα πολυ ογκο το χειμωνα σαν ζωο ειχα γινει σε φαση δεν μου εκαναν οι μπλουζες μου .Πιστευω μεχρι τελος του μηνα θα εχω πετυχει τον στοχο μου για φετος .Ειναι πολυ δυσκολο να κρατησεις μυικα κιλα με αυστηρη διατροφη .Ο maus ειναι μια κατηγορια μονος του , ξεχωριζει. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2014 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Iσχυει ,φετος ξεκινησα την διατροφη στα 92 κιλα πηρα πολυ ογκο το χειμωνα σαν ζωο ειχα γινει σε φαση δεν μου εκαναν οι μπλουζες μου .Πιστευω μεχρι τελος του μηνα θα εχω πετυχει τον στοχο μου για φετος .Ειναι πολυ δυσκολο να κρατησεις μυικα κιλα με αυστηρη διατροφη .Κοψε τις στανες, κοιλιοδουλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Και γιατί γροθιά το χέρι; Θα μας δείρεις; Είσαι γομάρι ρε (με την καλή έννοια). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ένας μήνας μετά.Έχω δει βελτίωση στο σώμα μου αλλά είναι μικρότερη του αναμενόμενου.Το λίπος έχει μειωθεί ελάχιστα και όπως είχα πει αντί να μικραίνω μεγαλώνω ( ) .Τα κιλά έχουν πέσει λίγο.Είμαστε στα 75 και 181 cm. Έτσι όπως με βλέπω πρέπει να πάω στα 67-70 για να δω σοβαρά αποτελέσματα.Συνεχίζω δυνατά εξάλλου έχω 2 μήνες ακόμα.Κύριος στόχος των επόμενων βδομάδων είναι να μειωθεί περισσότερο το λίπος. ps Φώτη σε φοβάμαι 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Φωτη τουμπανιαρη μας γ@μησες ! πανω που ειχαμε ηρεμησει κ ειμαστε 2 βδομαδες σχεδον τελειως οφ , ανεβαζεις φωτο μας πορωνεις και θα μας στειλεις αυριο στην παραλια με τα κετλερ μου φαινεται !! πολυ καλος φιλε μπραβο ! τωρα για λεπτομερειες , στεγνα καθαρισματα στην κοιλια και τετοια , οταν περνας τα 30 , καθε χρονος που μπανει την πλατη μεγαλωνει επι 10 η δυσκολια να εισαι κρατιεσαι αρκετα στεγνος ! και αν μου λες οτι ειχες φτασει και τα 92 κιλα τοτε μια χαρα δουλεια εκανες , και εκοψες και μυικα εισαι τουμπανο , μπραβο σου ! μπος ασε τα μεγεθη φιλε, τουμπανο εισαι κ συ , σε ειδα φιλος που ανεβασες τωρα μια χαρα σωμα εχεις , λιγη προσοχη στην διατροφη θελεις κ υπομονη μονο .. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Με διαστημα 2 ημερων απο την τελευταια προπονηση μετα απο μπανιο .Getting there ...(κλικ στις φωτο να φανουν σωστα ) 10517072_410948835713216_301197376_n.jpg 10536604_410955469045886_829049289_n.jpg τι μλκς εισαι! Τι να πω στα όρια για natural, πιο λογικό θα μου φαίνόταν αν ήξερα οτι βαράς ενέσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Με διαστημα 2 ημερων απο την τελευταια προπονηση μετα απο μπανιο .Getting there ...(κλικ στις φωτο να φανουν σωστα ) * SPOILER * * SPOILER * τι μλκς εισαι! Τι να πω στα όρια για natural, πιο λογικό θα μου φαίνόταν αν ήξερα οτι βαράς ενέσεις. ενταξει ρε μλκ υπερβαλεις Σχεδον 450 τον μηνα για την διατροφη μου σκαω Αν ειμαι εγω στο οριο ο maus ειναι για αγωνες !Sent from my iPhone5 using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ενταξει ρε μλκ υπερβαλεις Σχεδον 450 τον μηνα για την διατροφη μου σκαω Αν ειμαι εγω στο οριο ο maus ειναι για αγωνες !Sent from my iPhone5 using Insomnia ξέρω τι λέω αν ο καθένας έσκαγε 450ευρώ τον μηνα στα κοτόπουλα και γινόταν έτσι όλοι φουσκωτοί θα ήτανε. Τόσο μυική μάζα θέλει 3 χρόνια + πολύ βαριάς γυμναστικής είναι ξεκάθαρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ενταξει ρε μλκ υπερβαλεις Σχεδον 450 τον μηνα για την διατροφη μου σκαω Αν ειμαι εγω στο οριο ο maus ειναι για αγωνες !Sent from my iPhone5 using Insomnia ξέρω τι λέω αν ο καθένας έσκαγε 450ευρώ τον μηνα στα κοτόπουλα και γινόταν έτσι όλοι φουσκωτοί θα ήτανε. Τόσο μυική μάζα θέλει 3 χρόνια + πολύ βαριάς γυμναστικής είναι ξεκάθαρο λολ γυμναζομαι μονο 12 χρονια με βαρη , η διατροφη ειναι και η πρωτεινη και η κρεατινη και τα αμονοξεα ΚοκSent from my iPhone5 using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 αντε να ανεβασω και γω μια σημερινη γατακιααα .. αυτο δε το εφτιαξε η γυναικα αλλα εγω ! οκ η σαλτσα ντοματας βγηκε λιγο νερουλι αλλα μια χαρα ηταν , το μισο το τσακισα ηδη .. '(τις πετσες τις τσακισε η νταιζη μου η γκομενιτσα μου ) 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 <p>αντε να ανεβασω και γω μια σημερινη</p> <p>* SPOILER *</p>respect απλα. Sent from my iPhone5 using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Πω ρε μαους τι μας κανεις απογευματιατικα. Φωτη, απο τι ηλικια ασχολεισαι με τα lift? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 λολ γυμναζομαι μονο 12 χρονια με βαρη φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις