tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ε, αμα βάλεις ρε πζηλέ 1 προς 1 νερό κατέβασε και τα θρεπτικά συστατικά στο μισό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Που βρίσκεται αυτή η πισίνα;;; Για πισίνα γυμναστηρίου μου κάνει, εε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Οφφ τοπικ To ονειρο μου ηταν να γινω δημοσιος υπαλληλος και συγκεκριμενα της ΔΕΗ ,εργασιακος παραδεισος !Τα ελεγα στον πατερα μου πριν χρονια και γελαγε .... Πραγματικά όμως... Μεγαλύτερος παράδεισος απο το δημοσιο ειδικά ΔΕΗ και ΟΤΕ δεν παίζει να υπήρχε/υπάρχει... Ακόμα και τώρα τα εφάπαξ τους είναι "μειωμένα" στα 70 χιλιάρικα. Και κατά τα άλλα θεωρούνται και ριγμένοι... Και μιλάω για απλούς υπαλλήλους τώρα, μη μιλήσω για διευθυντές/ ανώτερα στελέχη... τα 410+ αλλα βαζεις ιση ποσοτητα νερο.... Δεν με νοιαζουν τα λιπαρα καπου στα 7 γρ στα 100μλ ειναι αλλα κλαιν δεν μασαμε... τα 7 λιπαρά δεν είναι τοσο μεγάλο πρόβλημα όσο τα συντηρητικά του συγκεκριμμένου γάλακτος + μεγάλη ποσότητα λακτόζης.. Αλλά οκ ότι γουστάρει ο καθένας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Κοιτα τα αλλα που παιρνω παλι ειναι μακρα διαρκειας, αλλα 1.5% λιπαρα... αλλα διαβασα οτι χρειαζεσαι και λιπαρα για να ανεβεις εχεις μια ισοροποιημενη διατροφη. Σκεφτηκα εκει που θα τα ψαχνω ας τα χω ετοιμα σε μια τροφη... Σκετο ρε αλαντιν δεν πινετε.. και τα μισα που μου δινει μια χαρα ειναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Βρώμη με αλάτι είναι fail; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Βρώμη με αλάτι είναι fail; γιατι να βαλεις αλατι? αλατι και ζαχαρη (περα απο αυτο που παιρνεις απο τις τροφες το εξτρα που βαζεις στα φαγητο σου ειναι "καρκινος" για την υγεια σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Πως γινεται παντα σαββατο και γ@μιεται ο καιρος με τον αερα που θελω να παω για μπανιο απορια το εχω...ολη την βδομαδα δεν κουνιοταν φυλλο .<br><br> Sent from my iPhone5 using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Πως γινεται παντα σαββατο και γ@μιεται ο καιρος με τον αερα που θελω να παω για μπανιο απορια το εχω...ολη την βδομαδα δεν κουνιοταν φυλλο .<br><br> Sent from my iPhone5 using Insomnia Καλά ναι...το πρηγούμενο Σάββατο είχε πολύ αλλά σήμερα όχι και τόσο. Εγώ τώρα φεύγω για το 10ο μπανάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 γιατι να βαλεις αλατι? αλατι και ζαχαρη (περα απο αυτο που παιρνεις απο τις τροφες το εξτρα που βαζεις στα φαγητο σου ειναι "καρκινος" για την υγεια σου) Όχι, δεν είναι. Δηλαδή νομίζεις ότι κάνει καλό στην υγεία του κάποιος αν φάει τη σαλάτα άνοστη σε σχέση με τον άλλο που θα γουστάρει τη γεύση της προσθέτοντας λίγο αλάτι; Μέτρο χρειάζεται η ζωή, όχι αποχή από πράγματα που την κάνουν όμορφη Υ.Γ. Εσύ ρε Φώτη πας θάλασσα για να δείξεις την κορμάρα σου, τι σε νοιάζει κι αν έχει κυκλώνα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καλά ναι...το πρηγούμενο Σάββατο είχε πολύ αλλά σήμερα όχι και τόσο. Εγώ τώρα φεύγω για το 10ο μπανάκι.10? Σε φθονωΥ.Γ. Εσύ ρε Φώτη πας θάλασσα για να δείξεις την κορμάρα σου, τι σε νοιάζει κι αν έχει κυκλώνα +1000 respect 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 γιαννη ζαχαρη και αλατι περνουμε απο τα φαγητα που τρωμε στις ποσοτητες που χρειαζομαστε. πχ το να βαλεις αλατι στη σαλατα οταν της εεις βαλει φετα(γενικα τυρι) αμεσως το γαμησες το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 O οργανισμός έχει εξισορροπητικούς μηχανισμούς, δεν έχει πρόβλημα να προσθέσεις "παραπάνω" αλάτι απ' το "προβλεπόμενο", θα βρει τρόπο να το διώξει. Τίποτα δε γάμησες επειδή θα βάλεις αλάτι στη σαλάτα, κι ας έχει φέτα. Το μόνο που πρέπει να σε αγχώνει είναι πώς θα διώξεις το άγχος από την καθημερινότητά σου, αυτό σε σκοτώνει, ούτε το αλάτι, ούτε η ζάχαρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 γιαννη στη μια φορα δεν εχεις θεμα, αλλα οταν αυτο γινεται σε καθε γευμα σου τοτε εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 γιατι να βαλεις αλατι? αλατι και ζαχαρη (περα απο αυτο που παιρνεις απο τις τροφες το εξτρα που βαζεις στα φαγητο σου ειναι "καρκινος" για την υγεια σου) Όχι, δεν είναι. Δηλαδή νομίζεις ότι κάνει καλό στην υγεία του κάποιος αν φάει τη σαλάτα άνοστη σε σχέση με τον άλλο που θα γουστάρει τη γεύση της προσθέτοντας λίγο αλάτι; Μέτρο χρειάζεται η ζωή, όχι αποχή από πράγματα που την κάνουν όμορφη Υ.Γ. Εσύ ρε Φώτη πας θάλασσα για να δείξεις την κορμάρα σου, τι σε νοιάζει κι αν έχει κυκλώνα καλα ειμαι ηδη παραλια εχει οντως τυφωνα στα ανατολικα προαστια αλλα εγω παω για μπανιο γιατι μου αρεσει ΠΟΛΥ Η θαλασσα και η παραλια γενικα με ολα τα παρελκομενα. ΧDSent from my iPhone5 using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Γ@μησετα φωτη... λες αντε να ερθει το σκ για κανενα μπανακι και μαμιεται ο διας.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις