alex_000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αμα χορταινα κ εγω στη δουλεια καθισιο οπως ο αλεκσ 8 την εβδομαδα θα πηγαινα !!! Από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα? Κανένας δεν πληρώνει κάποιον τα λεφτά που παίρνω για να κάθεται (δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, ούτε βισματίας που δουλεύω στην εταιρία του μπαμπά). Το ότι δουλεύουμε 8 ωρο και μετά φεύγουμε σημαίνει ότι είμαστε πολιτισμένοι, όχι οτι καθόμαστε και τα ξύνουμε. 5
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 !!! Από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα? Κανένας δεν πληρώνει κάποιον τα λεφτά που παίρνω για να κάθεται (δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, ούτε βισματίας που δουλεύω στην εταιρία του μπαμπά). Το ότι δουλεύουμε 8 ωρο και μετά φεύγουμε σημαίνει ότι είμαστε πολιτισμένοι, όχι οτι καθόμαστε και τα ξύνουμε. To ονειρο μου ηταν να γινω δημοσιος υπαλληλος και συγκεκριμενα της ΔΕΗ ,εργασιακος παραδεισος !Τα ελεγα στον πατερα μου πριν χρονια και γελαγε ....Μεχρι που γνωρισα τον Αlex τωρα οποιος με ρωταει τι δουλεια θελω να κανω λεω σαν του Αlex! a0x0a0x0a0x0a0x0axa 5
king2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Παιζει τεραστιο ρολο και η δουλεια παιδια που κανει ο καθενας μας.Οταν δουλευα σε internet cafe ενα διαστημα δεν κουραζομουν καθολου οπως και ολες οι δουλειες γραφειου η καθισιου γενικα.Η χειρονακτικη εργασια στο χωραφι ειναι δεδομενη.Αλλα το να σηκωνεσε στις 5 και να ερχεσε στις 3 ολη μερα να καις τις θερμιδες πανω στο δεντρο με 35+ βαθμους ηλιο οσο και να θελει καποιος προπονηση δεν βγαινει. alex no offence ετσι δεν παει για σενα αυτο αλλα γενικα αυτο ισχυει οσο και αν καποιοι λενε ελα μωρε.Ας ερθουν να δουν τη γλυκα και μετα.Και εννοειται οτι ολοι θα θελαμε δουλεια γραφειου αλλα δεν γινετε.
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Πωπω σημερα ελιωσα 1 ωρα στον ηλιο κ μετα δν ειχα δυναμη να κανω ενα 50ρι Sent from my iPhone using Insomnia 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 δεν θα καταλαβω ποτε γιατι πατε σε πισινα! ωραια ποδια 1
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Πωπω σημερα ελιωσα 1 ωρα στον ηλιο κ μετα δν ειχα δυναμη να κανω ενα 50ρι : Sent from my iPhone using Insomnia Τα σπαει η πισινα ,ωραια ποδια και δαχτυλα ! 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ε πείτε ντε, τι δουλειά κάνει ο Άλεξ. Και γενικά τι δουλειές κάνετε και μπορείτε και βγάζετε και διπλές προπονήσεις ρε παίδες; Και όσο για δουλειές γραφείου, υπάρχει διαφορά γραφείο από γραφείο.
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μαργαριτα λειζερ ξηγιομαστε ? για τα δακτυλακια συμφωνω με φωτη και επαυξανω , ετσι πρεπει να ειναι η γυναικα .. ελα σπεκτ για να μην εχεις παραπονο .. ξερω απ το να βλεπεις τις βρωμοποδαρες μου προτιμας πισινα και τα ποδαρακια της μαργαριτας αλλα τι να σε κανω θαλασσα ζητησες χαχαχαχαχααχ μαργαριτα παρε την απαντηση μου !!! 2
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μαργαριτα λειζερ ξηγιομαστε ? για τα δακτυλακια συμφωνω με φωτη και επαυξανω , ετσι πρεπει να ειναι η γυναικα .. ελα σπεκτ για να μην εχεις παραπονο .. ξερω απ το να βλεπεις τις βρωμοποδαρες μου προτιμας πισινα και τα ποδαρακια της μαργαριτας αλλα τι να σε κανω θαλασσα ζητησες χαχαχαχαχααχ μαργαριτα παρε την απαντηση μου !!! α.jpg ρε μλκ maus οσο ωραια ειναι τα γυναικεια τοσο σιχαμενα ειναι τα αντρικα .Τι μας εβαλες φατσα καρτα τις γονδολες μην ξερασω... 1
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Χαχαχαχα!!! Οχι λεϊζερ ειναι του διαβολου αυτα Γυρισα κ εφτιαξα κ ενα γαματο smoothie με γαλα, πρωτεινη, μπανανα & μηλο. Ολα τα λεφτα λεμε. Ποτε δε πιστευα οτι θα πιω γαλα μεσα στην ημερα..
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 ρε μλκ maus οσο ωραια ειναι τα γυναικεια τοσο σιχαμενα ειναι τα αντρικα .Τι μας εβαλες φατσα καρτα τις γονδολες μην ξερασω... αααχαχαχαχαχ επειδη και εδω εχεις δικιο , κατεβηκε κι ολας 1
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Σορρυ, όσον αφορά τα <3 πατουσάκια <3 απλά ανεχόμαστε αυτά που το δεύτερο δάχτυλο είναι μεγαλύτερο από το πρώτο, λατρεύουμε αυτά που πάνε με αρμονική φθίνουσα σειρά in other news, καλά το βγάλαμε σήμερα, έκανα και 12 dips bodyweight, μετά 8 Δεν έκανα άλλο σετ dips. Φαί και ύπνος.. Μας γάμησε το φιλαράκι, μόνος αύριο στα πρωινα με 200 άτομα :~~~~~~~~~~~~~~(
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ολα ειναι στο πεισμα... Εγω γυρνουσα απο την δουλεια και επειδη δεν μου εφτανε ο χρονος πηγαινα κατευθειαν για προπονηση, μερικες φορες εβγαινε με πιο μεγαλη ενταση..... Ολα ειναι θεμα προγραμματος.. Βασικα ολοι μας οχταωρο θα επρεπε να δουλευουμε, οχι σαν τον μαγκα τον ελληνα εργοδοτη που βρηκε κ\2λο και ειπε ας γ@μησει.... Στην δουλεια λεει ο προισταμενος θα κατσουμε παραπανω, δεν αρεσει σε κανεναν , αλλα καθονται και λενε εχουμε αναγκη τι να κανουμε..... Πηγα σημερα και αγορασα ενα συμπυκνομενο γαλα, την μαρκα ουτε η μανα του δεν την ηξερε... Λεω ας δω τα θρεπτικα συστατικα...Στα 100 μλ 6,1 γρ πρωτεινη λεω τι λες τωρα.... αυριο ψωνιζω δεκαδα.... 75 λεπτα μονο.... Κινγκ κοντα στην εκκλησια ειναι το σουπερ.... Μην τα παρεις ολα ασε τιποτα...χαχαχ Μαργαριτα τελεια ποδια και δαχτυλα.... Ετσι πρεπει να ναι ... Αν και μερικες γυναικες εχουν πολυ ασχημα δαχτυλα.... 2
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Ολα ειναι στο πεισμα... Εγω γυρνουσα απο την δουλεια και επειδη δεν μου εφτανε ο χρονος πηγαινα κατευθειαν για προπονηση, μερικες φορες εβγαινε με πιο μεγαλη ενταση..... Ολα ειναι θεμα προγραμματος.. Βασικα ολοι μας οχταωρο θα επρεπε να δουλευουμε, οχι σαν τον μαγκα τον ελληνα εργοδοτη που βρηκε κ\2λο και ειπε ας γ@μησει.... Στην δουλεια λεει ο προισταμενος θα κατσουμε παραπανω, δεν αρεσει σε κανεναν , αλλα καθονται και λενε εχουμε αναγκη τι να κανουμε..... Πηγα σημερα και αγορασα ενα συμπυκνομενο γαλα, την μαρκα ουτε η μανα του δεν την ηξερε... Λεω ας δω τα θρεπτικα συστατικα...Στα 100 μλ 6,1 γρ πρωτεινη λεω τι λες τωρα.... αυριο ψωνιζω δεκαδα.... 75 λεπτα μονο.... Κινγκ κοντα στην εκκλησια ειναι το σουπερ.... Μην τα παρεις ολα ασε τιποτα...χαχαχ Μαργαριτα τελεια ποδια και δαχτυλα.... Ετσι πρεπει να ναι ... Αν και μερικες γυναικες εχουν πολυ ασχημα δαχτυλα.... συμπυκνωμένο; Λιπαρά ανα 100; Δεν παιζει να ειναι 3.5 εκτος αν ειναι light. Και πάλι, δεν θα το αραιώσεις με νερό; Θα το πιεις έτσι; 75 σεντσ το λίτρο ή τα 500ml; Παντως εδω το 2λιτρο το αγοράζω 1,26
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 τα 410+ αλλα βαζεις ιση ποσοτητα νερο.... Δεν με νοιαζουν τα λιπαρα καπου στα 7 γρ στα 100μλ ειναι αλλα κλαιν δεν μασαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις