alex_000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Πολύ δύσκολα πάνω από μια ώρα καθαρής προπόνησης την ημέρα. Αποφάσισα να αρχίσω από σήμερα. Έτσι θα πάει το πρόγραμμα Push Bench Press - 3 sets OHP - 3 sets Chest Flyes Cable 2 Triceps Kickback - 2 Leg extension - 2 Calves - 2 Abs Pull Cable Rows 2 Lat Pulldown 2 Vertical Barbel row 2 Dumbel Shrugs 2 Bicep Curls 2 Forearm curls 2 Side laterals 2 set Legs Back Squat 3 Front Squat 3 Leg Press 2 Leg extension 2 Romanian Deadlift 2 Cavles 2 P/P/L -Rest P/P/L - Rest, 11 προπονήσεις ανα 15ήμερο Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2014 από alex_000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 πως θα γίνει αυτό? 2 μέρες την εβδομάδα θα έχω βαριά squat, τι leg day θα είναι χωρίς squat? D (τώρα έχω 4 φορές την εβδομάδα squat..) deadlift βαρύ δεν θα κάνω ποτέ, θα κάνω romanian μόνο Δεν είπα να μην κάνεις squat...απλά 1 μία από τις δύο φορές να μην έχει μεγάλη ένταση...εκεί μπορείς να ανεβάσεις το volume και να παίξεις από 10-12άρες και πάνω. Έτσι όπως το πόσταρες οκ φαίνεται...περίμενα να του φορτώσεις της παναγιάς τα μάτια από ασκήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δεν είπα να μην κάνεις squat...απλά 1 μία από τις δύο φορές να μην έχει μεγάλη ένταση...εκεί μπορείς να ανεβάσεις το volume και να παίξεις από 10-12άρες και πάνω. Έτσι όπως το πόσταρες οκ φαίνεται...περίμενα να του φορτώσεις της παναγιάς τα μάτια από ασκήσεις. Περίπου 1-1:15 θα είναι η κάθε προπόνηση, το κάθε σετ έχει 2 drop set (δεν το γράφω), δεν νομίζω να αντέξω να βάλω παραπάνω, 6 μέρες την εβδομάδα είναι.. Θα το ξεκινήσω έτσι και βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 μεγαλη κουβεντα αυτη που ειπες ! παντως επειδη σε εχω καταλαβει τι προπονηση κανεις κ τι ενταση , αν ησουν εδω σε καποιο gym και καναμε μαζι θα σε εβαζα με το ζορι να κανεις το προγραμμα μου ενα διαστημα αληθεια ! μετα θα κολλαγες και θα το εκανες μονος σου δε θα το αφηνες ποτε δευτερα στηθος ωμους - τρεπαεζ τριτη πλατη δικεφαλα τρικεφαλα σουπερ σετ τεταρτη ποδια πεμπτη - βλεπε δευτερα παρακσευη - βλεπε τριτη σαββατο - βλεπε τεταρτη κοιλακους - ραχιαιους καθε μερα απο κανα 10λεπτο στην αρχη ολα με ενταση σττο φουλ drpset - πολλα soyper set και μικρη ξεκουραση αναμεσα στα σετ ! θα εβλεπες πως θα σε εκανα .. θα εκανες αλλαγες , αλλα βασικη προπονηση θα κρατουσες αυτη για παντα οπως εχω κανει κ γω 20 χρονια τωρα! τωρα οχι 6ημερο βεβαια , τωρα χωνω αναμεσα αλλη μια μερα ξεκουραση και μετα την συνεχιζω ρολοι .. Eνταξει τωρα εσυ και o Alex παιζεται με τον πονο μας που δεν μπορουμε να παμε πανω απο 4 φορες την βδομαδα .Παντως αν μπορουσα λογο χρονου θα πηγαινα 5 για 6 δεν νομιζω χωρις να ειμαι απολυτος. Σιγουρα ομως δεν υπαρχει υπερβολη και στις 6 εξαρταται παντα απο το ατομο ,την ενταση της προπονησης που κανει ,την διατροφη που πρεπει να υποστηριζει το προγραμμα και φυσικα τους στοχους που θελει να πετυχει . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Γατακιιιι 5 φορες απ την αρχη ρε :p Σημερα το προγραμμα για μενα εχει πισινα και ηλιοθεραπεια Το Σαββατο οργανα, Κυριακη μαλλον σκετη ηλιοθεραπεια Απο Δευτερα μου ειπε η κοπελια θ αλλαξουμε λιγο τις ασκησεις για τα ποδια να γινουν λιγο πιο εντατικες. Στον υπνο μπυ παντως ειδα τον Μαραθωνιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Eνταξει τωρα εσυ και o Alex παιζεται με τον πονο μας που δεν μπορουμε να παμε πανω απο 4 φορες την βδομαδα .Παντως αν μπορουσα λογο χρονου θα πηγαινα 5 για 6 δεν νομιζω χωρις να ειμαι απολυτος. Σιγουρα ομως δεν υπαρχει υπερβολη και στις 6 εξαρταται παντα απο το ατομο ,την ενταση της προπονησης που κανει ,την διατροφη που πρεπει να υποστηριζει το προγραμμα και φυσικα τους στοχους που θελει να πετυχει . ναι btw να αναφέρω ότι αυτό τον καιρό είμαι σε υπερθερμιδική διατροφή. Όταν κάνω υποθερμιδική θα επιστρέψω στο παλιό πρόγραμμα και μάλιστα θα κάνω χαμηλή ένταση και χαμηλά κιλά. Φέτος έκανα κανονικές προπονήσεις με υποθερμιδική και το μετάνιωσα πολύ, ένα πτώμα κατάντησα και δεν είχα σθένος η όρεξη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Περίπου 1-1:15 θα είναι η κάθε προπόνηση, το κάθε σετ έχει 2 drop set (δεν το γράφω), δεν νομίζω να αντέξω να βάλω παραπάνω, 6 μέρες την εβδομάδα είναι.. Θα το ξεκινήσω έτσι και βλέπουμε. Και πολύ είναι 1-1:15 ώρα για αυτά που γράφεις. Σκέψου εγώ π.χ. την μέρα πλάτης-πίσω ώμων-τραπς έχω 24 σετ σύνολο και τα βγάζω σε 45-50 λεπτά...εσύ περίπου στην ίδια μέρα έχεις 14 σετ + τα drop που δεν παίρνουν και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Και πολύ είναι 1-1:15 ώρα για αυτά που γράφεις. Σκέψου εγώ π.χ. την μέρα πλάτης-πίσω ώμων-τραπς έχω 24 σετ σύνολο και τα βγάζω σε 45-50 λεπτά...εσύ περίπου στην ίδια μέρα έχεις 14 σετ + τα drop που δεν παίρνουν και πολύ. ναι πολύ πιθανό να έχεις δίκιο. Τα drop set θέλουν λίγο μεγαλύτερα διαλείμματα, θα δούμε σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 δεν ξερω για σας εγω στηθος σημερα επαιξα επικλινη αλτηρες 6χ32 το μαξ και παγκο 4χ90(η τελευταια με βοηθαεια) γατακι μαργαριτα ολο το χρονο μεχρι τωρα εχω χασει λιγοτερο απο 7 μερες προπονησης με αρκετες φορες διπλες προπονησεις μεσα στη μερα + αγωνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Συ εισαι σ αλλο λεβελ αλλα μεσα στο χειμωνα θ αρχισω κ εγω τις διπλες προπονησεις που θα μου παειιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 κοιτα μην κανεις τις μαλακιες που εκανα και γω και βγεις οφφ!! (τουλαχιστον εγω ειχα και αρκετα χρονια γυμναστικης πισω μου οποτε βοηθησε στο να αντεξω παραπανω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μπα ο,τι μαλακια εκανα εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τωρα ξεκινησες, εχεις ακομα πολλες να κανεις 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 καλα καλα τα χουμε πει και μεις αυτα μαργαριτα! αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι τωρα θα ξεκινησεις να κανεις τις πολλες μαλακιες μεχρι τωρα εκανες απλα ζεσταμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Αμα χορταινα κ εγω στη δουλεια καθισιο οπως ο αλεκσ 8 την εβδομαδα θα πηγαινα Οπως ηταν αναμενομενο σερνομουν στη δουλεια. Παλι καλα δεν ειχαμε κοσμο και την σκαπουλαρα αναιμακτα. Παμε για στηθος τωρα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις