Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορει να τα κανει ετσι..

Κυριακη puss

δευτερα pull

τεταρτη legs lower back

παρασκευη push

σαββατο pull

δευτερα legs lower back

κλπ....

Eγω ετσι θα το εκανα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Μα ο Kali είπε πως δεν υπάρχει overtraining και όλα είναι στο μυαλό μας και προπονείται 7 μέρες την εβδομάδα και πίνει καφέ και κόκα κόλα και κομπλέ και το είδα σε ένα site και το ίδιο κάνει και ο Coleman.

• Like 1

μια χαρα ειναι η 6 μερες αν μπορεις  , εγω πιστιρικας που ειχα αντοχες το εκανα σερι για πολλα χρονια !

δεν επαθα τιποτα κ ημουνα σε τουμπανο κατασταση .. 

αν βλεπεις οτι κουραζεσαι η δεν εχεις δυναμεις για ενα διαστημα οκ το αφηνεις ..

• Like 3

Μα ο Kali είπε πως δεν υπάρχει overtraining και όλα είναι στο μυαλό μας και προπονείται 7 μέρες την εβδομάδα και πίνει καφέ και κόκα κόλα και κομπλέ και το είδα σε ένα site και το ίδιο κάνει και ο Coleman.

Ποιος ειναι ο kali;;;

Είναι κάπως διαφορετικό αυτό που θα κάνω γιατί είναι rotational (δηλαδή 80% των φορών 4ημερο και 20% 5ημερο)...ο Άλεξ θέλει 6ημερο.

Υπεροβολή είναι ρε συ 6 μέρες προπόνα. Μπορείς να το αντέξεις ? Γιατί δεν κοιτάς κάτι σαν αυτό που λέω πάνω στον Live ?

Πάντως γουστάρεις να πηγαίνεις στα άκρα ε? 

μου φαίνεται πιο ξεκούραστο από αυτό που κάνω τώρα, παρόλο που στο τωρινό πάω 4 αλλά κανω και τις 4 squat :P

γενικά κουράζομαι δύσκολα και αναρρώνω εύκολα. Δεν θέλω λιγότερο γιατί το να πάω μια μέρα στο gym και να κάνω στήθος και τρικέφαλα ξέρω γω είναι το ίδιο σαν να μην κάνω τίποτα. Την επόμενη που θα έχω πλάτη + δικέφαλα θα είμαι τελείως καλά 

μια χαρα ειναι η 6 μερες αν μπορεις  , εγω πιστιρικας που ειχα αντοχες το εκανα σερι για πολλα χρονια !

δεν επαθα τιποτα κ ημουνα σε τουμπανο κατασταση .. 

αν βλεπεις οτι κουραζεσαι η δεν εχεις δυναμεις για ενα διαστημα οκ το αφηνεις ..

έτσι ακριβώς πρώτα κουράζεσαι και μετά λες κουράστηκα, δεν κωλώνεις πριν καν αρχίσεις..

• Like 2

μου φαίνεται πιο ξεκούραστο από αυτό που κάνω τώρα, παρόλο που στο τωρινό πάω 4 αλλά κανω και τις 4 squat :P

γενικά κουράζομαι δύσκολα και αναρρώνω εύκολα. 

Τι να σου πω ρε Άλεξ...το trial & error θα σου δείξει αλλά εμένα μου φάινεται υπερβολή. Τουλάχιστον κάνε ο δεύτερος κύκλος μέσα στην βδομάδα να είναι light για το ΚΝΣ. 

και το τωρινό όλοι υπερβολή το θεωρούν αλλά είμαι μια χαρά. Στον ένα χρόνο μόνο μια εβδομάδα ήμουν για deload και ετυχε να ήμουν και άρρωστος.

Ρε boss αν η μέρα δεν εχει ούτε squat ούτε deadlift τι ΚΝΣ, όσο πάγκο και να κάνεις μια χαρά θα έιναι το ΚΝΣ..

Εντάξει αν δω ότι υπάρχει θέμα μπορεί την push μέρα εβδομάδα να την έχω high reps. 

εντάξει εδώ που τα λέμε δεν ειναι κακή ιδέα να κάνω 

3 - rest / 3 -rest / 3 -rest κοκ δηλαδή 11 προπονήσεις στις 15 μέρες, μάλλον έτσι θα το κάνω. 

έτσι ακριβώς πρώτα κουράζεσαι και μετά λες κουράστηκα, δεν κωλώνεις πριν καν αρχίσεις..

μεγαλη κουβεντα αυτη που ειπες !

παντως επειδη σε εχω καταλαβει τι προπονηση κανεις κ τι ενταση , αν ησουν εδω σε καποιο gym και καναμε μαζι θα σε εβαζα με το ζορι να κανεις το προγραμμα μου ενα διαστημα αληθεια ! μετα θα κολλαγες και θα το εκανες μονος σου δε θα το αφηνες ποτε :-)

δευτερα στηθος ωμους - τρεπαεζ

τριτη πλατη δικεφαλα τρικεφαλα σουπερ σετ

τεταρτη ποδια

πεμπτη - βλεπε δευτερα

παρακσευη - βλεπε τριτη

σαββατο - βλεπε τεταρτη

κοιλακους - ραχιαιους καθε μερα απο κανα 10λεπτο στην αρχη

ολα με ενταση σττο φουλ  drpset -  πολλα soyper set και μικρη ξεκουραση αναμεσα στα σετ ! 

θα εβλεπες πως θα σε εκανα .. :)

θα εκανες αλλαγες , αλλα βασικη προπονηση θα κρατουσες αυτη για παντα οπως εχω κανει κ γω 20 χρονια τωρα!

τωρα οχι 6ημερο βεβαια , τωρα χωνω αναμεσα αλλη μια μερα ξεκουραση και  μετα την συνεχιζω ρολοι ..

• Like 1

και το τωρινό όλοι υπερβολή το θεωρούν αλλά είμαι μια χαρά. Στον ένα χρόνο μόνο μια εβδομάδα ήμουν για deload και ετυχε να ήμουν και άρρωστος.

Ρε boss αν η μέρα δεν εχει ούτε squat ούτε deadlift τι ΚΝΣ, όσο πάγκο και να κάνεις μια χαρά θα έιναι το ΚΝΣ

Αυτό σου λέω...τουλάχιστον φρόντισε να μην έχεις deadlift και βαριά squat στον έναν από τους δύο κύκλους της βδομάδας.

Αυτό σου λέω...τουλάχιστον φρόντισε να μην έχεις deadlift και βαριά squat στον έναν από τους δύο κύκλους της βδομάδας.

πως θα γίνει αυτό? 2 μέρες την εβδομάδα θα έχω βαριά squat, τι leg day θα είναι χωρίς squat? D (τώρα έχω 4 φορές την εβδομάδα squat..)

deadlift βαρύ δεν θα κάνω ποτέ, θα κάνω romanian μόνο

δευτερα στηθος ωμους - τρεπαεζ

τριτη πλατη δικεφαλα τρικεφαλα σουπερ σετ

τεταρτη ποδια

πεμπτη - βλεπε δευτερα

παρακσευη - βλεπε τριτη

σαββατο - βλεπε τεταρτη

αυτό που λές είναι πάρα πολύ παρόμοιο με push / pull / legs ρε βασικά σχεδόν ολόιδιο είναι :)

στο push pull legs παει 

στηθος / τρικέφαλα / ώμοι /

πλάτη/ τραπς / δικέφαλα / πήχεις

πόδια

ναι απλα δε καταλαβα ποιες μυικες ομαδες εννοουσες θα κανεις  ! ασε και συ τα σπρωξε  - τραβα κτλ και γραψε ανθρωπινα το προγραμμα που σκεφτεσαι να κανεις  :)

επισης πως θα πεσει σε χρονικη διαρκεια ?? αυτο βγαζει ανετα μια με μια μιση ωρα !

αν το σκεφτοσουν ετσι - καντο και θα το ερωτευτεις , σου ταιριαζει πολυ ..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...