Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ελα οκ μην γινεσαι κακος και εσυ  ,καμμια βουτια μεχρι την πισινουλα στο μπαλουξ θα μπορει να την ριξει ! 

με προσοχη ομως ε ?? :-) 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ο γιατρος ειναι στο εξωτερικο θα παρω τη γραμματεα να δω αν μπορω να επικοινωνησω μαζι του ..

Γι αυτο μεχρι τοτε ειπα να ρωτηςω αν Εχει κανεις εμπειρια απο υγρο :/

εκ πρωτης εφοσον ΔΕΝ γραφει για θεμα μηνισκου-χιαστων-πλαγιων συνδεσμων εισαι απλα-ξαπλα.

το υγρο μπορει να εχει ερθει απο καταπονιση , μπορει να συμπιεστηκαν σε καποια κινηση σου τα δυο οστα και να επαθες μια μικρη οστικη θλαση.

αλλη αιτια για να μαζευει υγρο το γονατο σου ειναι αυτα που εγραψα στην πρωτη προταση που στην ουσια οδηγουν σε τριβες με αποτελεσμα την δευτερη προταση.

βασικη λυση για το υγρο ειναι η ξεκουραση , συνηθως το εξαφανιζει μονο του το σωμα ειδικα αν ειναι και μικρη η ποσοτητα , αλλιως κλαιν-μαιν χαριλαιν μια ενεσουλα στο γιατρο η κανενα αντιφλεγμονωδες και εφυγε.

τον γιατρο και να τον παρεις τηλεφωνο - αν ειναι κανενας σοβαρος γιατρος - αν δεν δει την μαγνητικη δε θα σου πει τιποτα βασει των οσων εγραψε ο ακτινοδιαγνωστης. (disclaimer και για την παρτυ μου εδω)

τα παραπανω τα χω περασει με εξαρθρωση γονατου σε αγωνα τεννις που λογω καλου ζεσταματος κυριως γλυτωσα χιαστους και πλαγιους και την εβγαλα με οστικη θλαση και αρκετο υγρο αναμεσα σε επιγονατιδα και αρθρωση.

αυτα και περαστικα αν και δεν εχεις τιποτα.

• Like 4

Μόλις έμαθα τα ευχάριστα ότι το γυμναστήριο μου εδώ στο χωριό που βγάζω το καλοκαίρι θα κλείσει από τις 8 Αυγούστου! Αν είναι δυνατόν! Και δεν υπάρχει άλλο στην περιοχή.

Μόνο θάλασσα και ποδήλατο μάλλον..

Ο γιατρος ειναι στο εξωτερικο θα παρω τη γραμματεα να δω αν μπορω να επικοινωνησω μαζι του ..

Γι αυτο μεχρι τοτε ειπα να ρωτηςω αν Εχει κανεις εμπειρια απο υγρο :/

Μαργαριτα απο υγρα εχουμε εμπειριες κ πολλες μαλιστα  χααχαχαχααχ!

σε γενικες γραμμες ειναι οπως  στα ειπε πιο αναλυτικα το παληκαρι !  εγω σου εγραψα να μην ανησυχεις κ οτι ηταν αναμενομενο ,γιατι αυτο το υγρο υπαρχει σε ολες τις περιπτωσεις ! και ριξη μηνισκου να παθεις με αυτο το υγρο θα γεμισει το γονατο σου , και μια απλη κακωση να παθεις παλι αυτο το υγρο θα εχεις !  ξεκουραση θελει , και σε καμμια περιπτωση ζορισμα οταν σε ενοχλει .. τα υπολοιπα ο ντοκτορας σου !

φωτη δε νομιζω ρε συ να ταλαιπωρηθει πολυ ... το χειμωνα , σεμπεβριο - οκτωβριο θα ειναι τζαμι το ποδαρακι :P

ρουπακ τρεξιμο μεσα στην θαλασσα μεχρι τα γονατα το νερο , δεν υπαρχει η προπονηση ! δωστου να καταλαβει , να χασεις κιλακια θελεις αν θυμαμαι καλα ..

• Like 3

Χαχχαχα βρε δε ντρεπεστε!! Γελατε με τον πονο μου ρε!

Λοιπον τον βρηκα το γιατρο.. Δεν ανησυχει λεει θελει παρακολουθηση, συνηθως απορροφαται μονο του οταν ειναι λιγο. Θα με δει οταν γυρισει κατα τις 20/21.

Μου τονισε ποσο σημαντικο ειναι να δυναμωσει ο 4φαλος.

Η χονδροπαθεια οταν ειναι σε αρχικο σταδιο χωρις εκφυλιστικες αλλοιωσεις μπορει κ να μη φαινεται στη μαγνητικη.

Μιλησα κ μ εναν αλλο ορθοπεδικο που παει ο μπαμπας μου, ο οποιος ειπε τα ιδια.. Ν αποφευγω ασκησεις που λυγιζουν τα γονατα, στεπ , βαθια καθισματα. Αυτος ειπε και να τρεξω αμα δε ποναω αλλα δεεεεν γιατι χτες λιγακι ετρεξα κ πονεσε το ατιμο.

Ε ουσιαστικα ολα αυτα που ειπαν τα κανα αυτες τις μερες.

Αυταααα

• Like 2

Σημερα στην δουλεια... Τρωω βρωμη και αρχιζω να δουλευω...

Εχουμε εναν αξονα περιπου ενα μετρο που ζυγιζει 30 κιλα...

Μου λεει εκει ενας εξυπνος ουτε δυο φορες δεν μπορεις να το σηκωσεις(κατι σαν καμψεις δικεφαλλων με μπαρα) το κοιταω και γελασα....

Αρχιζω την πλακα και του λεω αν κανω 10 χανεις 20 ευρω... με κοιταει σοβαρευει, λεει σιγα, λεω βγαλτα και βλεπουμε....Κολωσε...

Ασχετα που δεν θα το εκανα.... Αυτες ειναι μαγκες για αλλους, που βγαινουν εξω και κραταν την αναπνοη τους για να πεταγεται το στηθος εξω...οχι για μενα.

Εγω γυμναζομαι για μενα... Δεν θα αποδειξω σε κανεναν, ειδικα σε εναν που ειναι 130 κιλα, τι μπορω να κανω, ανταγωνισμο μονο μεσα στις προπονησεις θα δεχομουν γιατι θα με εκαναν καλυτερο...

Μ αρεσε ομως που ψαρωσε.... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@εννοειται: Με μετρο ομως, οι φυτικες ινες προκαλουν δυσπεψια και φουσκωμα.

Ναι; Εγω νομιζα οτι βοηθουν στη δυσπεψια. Μου το ειχε πει κι ενας γιατρος.

A Badass Workout Playlist.

http://www.youtube.com/watch?v=WQ3sNNSvxdE&list=PLV9H8vTeWwrUCBsc-zBiR4CVVgYyJHk82

Towel bicep curls με το ποδι, με ολη σου τη δυναμη, 10" στην καθε επαναληψη. Γεια σας δικεφαλοι, τα λεμε στην επομενη μετενσαρκωση.

Επεξ/σία από ennoeitai

Σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή από βαρεμάρα κυρίως και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό

push/pull/legs 6 days per week δηλαδή

Δ - Push

Τ - Pull

Τ - Legs+Lower back

Π Rest

Π Push

Σ Pull

Κ Legs + lower back

φυσικά ο χρόνος προπόνησης θα μειωθεί στα 45 λεπτά - 1 ώρα. Τα drop sets θα μείνουν.

Έχει κανείς εμπειρία με κάτι αντίστοιχό?

Ο bosei τωρα δουλευει ενα τετοιο προγραμματακι...

Είναι κάπως διαφορετικό αυτό που θα κάνω γιατί είναι rotational (δηλαδή 80% των φορών 4ημερο και 20% 5ημερο)...ο Άλεξ θέλει 6ημερο.

Σκέφτομαι να κάνω μια αλλαγή από βαρεμάρα κυρίως και να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό

push/pull/legs 6 days per week δηλαδή

Δ - Push

Τ - Pull

Τ - Legs+Lower back

Π Rest

Π Push

Σ Pull

Κ Legs + lower back

φυσικά ο χρόνος προπόνησης θα μειωθεί στα 45 λεπτά - 1 ώρα. Τα drop sets θα μείνουν.

Έχει κανείς εμπειρία με κάτι αντίστοιχό?

Υπεροβολή είναι ρε συ 6 μέρες προπόνα. Μπορείς να το αντέξεις ? Γιατί δεν κοιτάς κάτι σαν αυτό που λέω πάνω στον Live ?

Πάντως γουστάρεις να πηγαίνεις στα άκρα ε? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...