mgs4 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 τα βαριεμαι ρε γμτ τα ελλειπτικά και τα ποδήλατα κλπ. Kάνε διάδρομο τότε ρε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Για να είμαι ειλικρινείς είχα σκεφτεί και τα συμπληρώματα αλλά περισσότερο για αντοχή τίποτε άλλο. Τώρα στο γυμναστήριο τα κάνω όλα, βάρη (στήθος, πλάτη,τρικέφαλους,δικέφαλους, ώμους, πόδια), γενικά το πρόγραμμα τα έχει όλα. απλά βλέπω διαφορά στο σώμα μου σίγουρα, απλά πέρα από τα περίσσια κιλά, περίπου 4-5, έχω 22% λίπος, αρχικά ο σκοπός είναι να πάω 17%, οπότε γι'αυτό μίλησα και για λιποδιαλύτες. Μιας και ξεκινήσαμε, το stronglifts 5x5 το γνωρίζει/κάνει κανείς? Ναι, το έκανα για κανα τριμηνο, τα σπάει αλλά θέλει μεγάλη πειθαρχία. Από 22% στο 17% θες να πας με τα ίδια κιλά ή χάνοντας κιλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ειναι ωραιο προγραμματακι το 5*5 αλλα θελει υπομονη, συνεπεια.. πολυ φαγητο, υπνο... Στου dakon την υπογραφη θα το βρεις, με ποκλες πληροφοριες και υποδειξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εχει παει κανεις στο ανοιχτο του στιβου στον αγιο κοσμα; Εχω να παω αρκετα χρονια κ θυμαμαι οτι οι εξωτερικοι χωροι ηταν free , κοσμος εκανε βολτα αλλοι παιζαν ποδοσφαιρο, αλλοι στο στιβο. Μπηκα στο site και ειδα οτι θελει καρτα για να χρησιμοποιεις το χωρο :/ ισχυει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 νομιζω μπαινουν ολοι μεσα κανονικα για τρεξιμο .. γιατι δε πας εδω πουεισαι και κοντα ? http://www.erasitexniko-podosfairo.gr/component/joomsport/venue/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A3%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%91%CF%81%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%91/58 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ξερεις αυτο τι ωρες ειναι; Ειδα οτι εχει και στον Υμμητο σταδιο, αντιστοιχο Απλα με βολευει ο αγ.κοσμας γιατι εκτος του οτι ειναι κοντα εχει και παρκινγκ..κι εχω ενα θεμα με το παρκαρισμα οταν δε βρισκω τσαντιζομαι http://www.eakn-agioskosmas.gov.gr/index.php/athlitikes-egkatastaseis/anoikta-proponhtiriaνα εδω λεει για τη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 νομιζω οτι τα ποδια μου ειναι ετοιμα να ξεκινησουν ξανα τρεξιμο (μολις μου περασουν γιατι εκανα ποδια πριν στο γυμναστηριο ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εχει παει κανεις στο ανοιχτο του στιβου στον αγιο κοσμα; Εχω να παω αρκετα χρονια κ θυμαμαι οτι οι εξωτερικοι χωροι ηταν free , κοσμος εκανε βολτα αλλοι παιζαν ποδοσφαιρο, αλλοι στο στιβο. Μπηκα στο site και ειδα οτι θελει καρτα για να χρησιμοποιεις το χωρο :/ ισχυει; Eίχα πάει πριν κάνα δυο χρόνια για τρέξιμο εκεί. Γινόταν χαμός αλλά καλά ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 νομιζω οτι τα ποδια μου ειναι ετοιμα να ξεκινησουν ξανα τρεξιμο (μολις μου περασουν γιατι εκανα ποδια πριν στο γυμναστηριο ) Eιμαστε μηδεν ουτε ενα iron man δεν εχουμε κανει ,εδω το βγαζουν ατομα με αναπηρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 ναι φωτη αλλα προπονουνται για αυτο και κακα τα ψεματα οι περισσοτεροι που πανε στο ιρον μαν συνηθως ειναι ολη τους η ζωη η προπονηση για αυτο. ας λυσω και εγω τα υπολοιπα μου προβληματα και μετα θα τρεξω ιρον μαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 ναι φωτη αλλα προπονουνται για αυτο και κακα τα ψεματα οι περισσοτεροι που πανε στο ιρον μαν συνηθως ειναι ολη τους η ζωη η προπονηση για αυτο. ας λυσω και εγω τα υπολοιπα μου προβληματα και μετα θα τρεξω ιρον μαν Ισχυει οτι κανουν ειδικη προπονηση μονο για αυτο και για μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα δεν πιστευω πως ολοι οσοι συμμετεχουν τα εχουν ολα λυμενα δεν βγαινει η στατιστικη ετσι .Οπως ολα οσα εχουν να κανουν με τετοιους αθλους ειναι συνδυασμος θελησης και προπονησης τα υπολοιπα επονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια πηρα τη μαγνητικη αλλα ο γιατρος γυρναει στις 17. Λεει οτι εχει "μικρη ενδαρθρικη συλλογη υγρου" :/ τωρα αυτο ποσο καλο/κακο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 αυτος ακριβως ειναι ο λογος που πονας ! η αρθρωση διογκωνεται λογω της συλλογης αρθρικου υγρου , οσο περισσοτερη ειναι η συλογη υγου -η και αιματος- τοσο περισσοτερο δυσκολευεσαι ακομη και να περπατησεις , ετσι για να στο πω απλα ! παρε τηλ τον γιατρο σου να στα εξηγησει καλυτερα .. μην ανησυχεις ηταν αναμενομενο .. το αλλο νομιζω οτι ειναι μεχρι 11 το βραδυ , παρε τηλ να ρωτησεις ομως πρωτα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ο γιατρος ειναι στο εξωτερικο θα παρω τη γραμματεα να δω αν μπορω να επικοινωνησω μαζι του .. Γι αυτο μεχρι τοτε ειπα να ρωτηςω αν Εχει κανεις εμπειρια απο υγρο :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ο γιατρος ειναι στο εξωτερικο θα παρω τη γραμματεα να δω αν μπορω να επικοινωνησω μαζι του .. Γι αυτο μεχρι τοτε ειπα να ρωτηςω αν Εχει κανεις εμπειρια απο υγρο :/ Παει το καλοκαιρακι,παει το ποδηλατο ,πανε τα μπανια στην Τηνο ,ΠΑΝΕ ΟΛΑ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις