Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα.

Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός σχετικά με συμπληρώματα διατροφής (πρωτεϊνες κλπ), αλλά θα ήθελα και μια ανάλυση σχετικά με pros και cons.

Επίσης, μιας και στόχος είναι καύση 5% λίπους, θα ήθελα να μάθω εάν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο λιποδιαλυτικό.

Να τονίσω ότι πάω γυμναστήριο κανονικά (4/εβδ), και σκέφτομαι να κάνω και HIIT, τώρα η ερώτηση έχει να κάνει κυρίως με τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται ώστε να κάψω όλο αυτό το λίπος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

σωστη διατροφη και συνεχισε ασκηση και ολα θα ερθουν μονα τους. 

ασε λιποδιαλυτες ,πρωτεινες και λοιπα συμπληρωματα στην ακρη. δεν σου χρειαζονται.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Συμπληρώματα διατροφής παίρνεις όταν η διατροφή σου δεν σου προσφερει τα απαραιτητα στοιχεια. Αν τρως σωστα, συνηθως δεν τα χρειαζεσαι.

Στο γυμναστηριο κανεις βαρη ή αερόβια; Κανονικα πρεπει να τα κανεις και τα 2, με εμφαση στα βαρη καθώς και λίπος καίνε και τονίζουν τους μυς. 3-4 φορες βαρη και 1-2 αεροβικη είναι ο καλυτερος συνδιασμος. 
Να κανεις ΗΙΙΤ, ειναι σουπερ.
Η διατροφη σου πρεπει να ειναι ελαφρως υποθερμιδικη, να χανεις δηλαδη γυρω στο 1 - 1 1/2 κιλο το μηνα, οχι παραπανω. Οποτε σε λιγους μηνες θα εχεις τεραστια διαφορα.

Δημοσ.

τετοιες μαλακιες κανετε ηθελα να ερθω για μπανιο εκει αλλα το ειδα και πηγα μωραιτη .επιλογη success h θαλασσα ειναι λαδι!

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Ε τ απογευμα ειναι αυτο, το πρωι δε θα χε κανεναν!

Οσο για τη θαλασσα δε ζηλευω...επιτελους σημερα θα κανω το πρωτο μπανιο :D

οπ δεν το προσεξα οτι ηταν το απογευμα,ναι αλλα εγω εδω θα κανω subwing qqSent from my iPhone5 using Insomnia
  • Like 2
Δημοσ.

Λες; Γενικα το κανουν αυτο, θα ειναι καλο το πλυσιμο ετσι; Θα φανταζομουνα οτι δεν πλυνονται καλα αμα ειναι κομμενα, γιατι δε θα μπορεις να τριψεις την επιφανεια κανονικα.

Εγώ πάντως έτσι τα πλένω συνήθως.

Σπάνια πλένω το μαρούλι φύλλο -φύλλο αν δεν θέλω να το κόψω αλλά να το βάλω κάπου ολόκληρο. 

• Like 1
Δημοσ.

Συμπληρώματα διατροφής παίρνεις όταν η διατροφή σου δεν σου προσφερει τα απαραιτητα στοιχεια. Αν τρως σωστα, συνηθως δεν τα χρειαζεσαι.

Στο γυμναστηριο κανεις βαρη ή αερόβια; Κανονικα πρεπει να τα κανεις και τα 2, με εμφαση στα βαρη καθώς και λίπος καίνε και τονίζουν τους μυς. 3-4 φορες βαρη και 1-2 αεροβικη είναι ο καλυτερος συνδιασμος. 

Να κανεις ΗΙΙΤ, ειναι σουπερ.

Η διατροφη σου πρεπει να ειναι ελαφρως υποθερμιδικη, να χανεις δηλαδη γυρω στο 1 - 1 1/2 κιλο το μηνα, οχι παραπανω. Οποτε σε λιγους μηνες θα εχεις τεραστια διαφορα.

Για να είμαι ειλικρινείς είχα σκεφτεί και τα συμπληρώματα αλλά περισσότερο για αντοχή τίποτε άλλο.

Τώρα στο γυμναστήριο τα κάνω όλα, βάρη (στήθος, πλάτη,τρικέφαλους,δικέφαλους, ώμους, πόδια), γενικά το πρόγραμμα τα έχει όλα.

απλά βλέπω διαφορά στο σώμα μου σίγουρα, απλά πέρα από τα περίσσια κιλά, περίπου 4-5, έχω 22% λίπος, αρχικά ο σκοπός είναι να πάω 17%, οπότε γι'αυτό μίλησα και για λιποδιαλύτες.

Μιας και ξεκινήσαμε, το stronglifts 5x5 το γνωρίζει/κάνει κανείς?

Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινείς είχα σκεφτεί και τα συμπληρώματα αλλά περισσότερο για αντοχή τίποτε άλλο.

Τώρα στο γυμναστήριο τα κάνω όλα, βάρη (στήθος, πλάτη,τρικέφαλους,δικέφαλους, ώμους, πόδια), γενικά το πρόγραμμα τα έχει όλα.

απλά βλέπω διαφορά στο σώμα μου σίγουρα, απλά πέρα από τα περίσσια κιλά, περίπου 4-5, έχω 22% λίπος, αρχικά ο σκοπός είναι να πάω 17%, οπότε γι'αυτό μίλησα και για λιποδιαλύτες.

Μιας και ξεκινήσαμε, το stronglifts 5x5 το γνωρίζει/κάνει κανείς?

Έχεις στο μυαλό σου τα συμπληρώματα σαν κάτι που θα σε boost-άρουν ενώ δεν ισχύει αυτό. Συμπληρώματα είναι...έχε την διατροφή σου εκεί που πρέπει και δεν χρειάζεσαι τίποτα. Ειδικά στο ποσοστό λίπους που είσαι τα θερμογενετικά είναι ειλικρινά από τα πιό πεταμένα λεφτά που μπορείς να δώσεις...αν είσαι σε κανά μονοψήφιο ποσοστό το συζητάγαμε...

Για το 5*5 έχει κάνει ολόκληρη ανάλυση ο Dakon εδώ...τσέκαρε την υπογραφή του.

• Moderators
Δημοσ.

φωτη που σκατα θα κανεις subwing και ποιος σκατα εχει subwing στην Ελλαδα?

παντως γαμαει το subwing!!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι....αν βαλουμε πρωυεινη σε ζεστο ροφημα, πχ σε γαλα, χαλαει; Γνωριζω οτι οι πρωτεινες πανω απο μια θερμοκρασια μετουσιωνονται αλλα αυτο επηρεαζει την αποτελεσματικοτητα της;

Δημοσ.

<p>φωτη που σκατα θα κανεις subwing και ποιος σκατα εχει subwing στην Ελλαδα?</p> <p> </p> <p>παντως γαμαει το subwing!!</p>

στον μωραιτη στον σχοινια φαντασου πως περινενουμε να την συνδεσει δεν ξερει πως και μονταρουμε την go pro επανω αλλα 3 ατομα εχουν κανει πριν μονο . Τα σπαει

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι....αν βαλουμε πρωυεινη σε ζεστο ροφημα, πχ σε γαλα, χαλαει; Γνωριζω οτι οι πρωτεινες πανω απο μια θερμοκρασια μετουσιωνονται αλλα αυτο επηρεαζει την αποτελεσματικοτητα της;

Θεωρω οτι και να υπαρχει καποια διαφορα, καποιος πρεπει να εχει φτασει σε πολυυυυυυ ψηλα επιπεδα για να τον νιαζουν τετοιες λεπτομερειες... Σε χλιαρό ειδικά νερό ή γάλα δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κανένα θέμα. Απέφυγε το καυτό όμως...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα πάθει τίποτα. Σε διάφορες συνταγές και φούρνο μπαίνει..μην αγχώνεσαι

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

εμεις φτιαξαμε μονοι μας ! ειναι ακριβο να το αγορασεις. Εκανα πριν 1 ή δυο χρονια πρωτη φορα και ειναι καυλα!

αρκει να εχεις καλα πνευμονια

• Like 2
Δημοσ.

αλεξ τωρα που το θυμηθηκα , προς το τελος του βιντεο που ανεβασα  κανω με την αναποδη λαβη που λεγαμε για τα τρικεφαλα αν θυμασαι ! αν σταματησεις το βιντεο θα καταλαβεις τι σου ελεγα ,  την κανω χωρις κιλα κ οταν τεντωνει το χερι φαινεται ποσο πολυ τα πιανει !  επισης στο 0'32 που με  τραβαει η γυναικα σαν το  φαντασμα απο πισω μου  να κανω κοιλιακους - κανω με αυτο  το πραγματακι

img.jsp?name=telemarketing_i704_b
αξιζει 100% τα λεφτα του , αν το ριξεις τελειος κατω κ εισαι αρχαριος δε μπορεις να σηκωθεις ουτε για 1  επαναληψη !
γατακι αλαντιν δες ποδηλατα κ ελειπτικα οταν κλεινει το βιντεο ! και ειναι αλλα τοσα που δε φαινονται ..
  • Like 1
Δημοσ.

<p>

<p> </p> <p>εμεις φτιαξαμε μονοι μας ! ειναι ακριβο να το αγορασεις. Εκανα πριν 1 ή δυο χρονια πρωτη φορα και ειναι καυλα!</p> <p>αρκει να εχεις καλα πνευμονια</p>
καλα χυ......μο ηταν πονανε τα φτερα μου λες και εκανα μονοζυγο ωρες καναμε twist hpiame νερο φαγαμε φυκια κομπλε ολα! Πολυ καλη γυμναστικη.

Δημοσ.

αλεξ τωρα που το θυμηθηκα , προς το τελος του βιντεο που ανεβασα  κανω με την αναποδη λαβη που λεγαμε για τα τρικεφαλα αν θυμασαι ! αν σταματησεις το βιντεο θα καταλαβεις τι σου ελεγα ,  την κανω χωρις κιλα κ οταν τεντωνει το χερι φαινεται ποσο πολυ τα πιανει !  επισης στο 0'32 που με  τραβαει η γυναικα σαν το  φαντασμα απο πισω μου  να κανω κοιλιακους - κανω με αυτο  το πραγματακι

img.jsp?name=telemarketing_i704_b
αξιζει 100% τα λεφτα του , αν το ριξεις τελειος κατω κ εισαι αρχαριος δε μπορεις να σηκωθεις ουτε για 1  επαναληψη !
γατακι αλαντιν δες ποδηλατα κ ελειπτικα οταν κλεινει το βιντεο ! και ειναι αλλα τοσα που δε φαινονται ..

meow *purrr purrr*

cats-animals-kittens-background-us.jpg

τα βαριεμαι ρε γμτ τα ελλειπτικά και τα ποδήλατα κλπ. Γενικά βαριέμαι τα βαρετά πράγματα, ενώ ξέρω πως για να "πετύχεις" στο οτιδήποτε πρέπει να έχεις την πειθαρχία να δαμάσεις την βαρεμάρα και να ασχοληθείς και με πράγματα που ναι μεν είναι βαρετά αλλά έχουν αρκετά μεγάλη σημασία στο δρόμο για την επιτυχία. (θα την κάνω trademark την ατάκα :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...