HadesGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 97 κιλα από 106 σε 6 εβδομάδες, 1,81 ύψος...έχω λιώσει στην διατροφή και στην γυμναστική... Ήδη τα αποτελέσματα είναι τρομακτικά...επανέρχεται το σώμα στην πρότερη του κατάσταση με γρήγορους ρυθμούς...παρά τα 34 μου χρόνια ακόμη ο μεταβολισμός τρέχει σαν άλογο! Ιδανικός στόχος τα 85 κιλά διαφορετικά εάν λυγίσω θα παραμείνω στα 90 κιλά. Θα ανεβάσω pic και before - after να μου πείτε και ένα μπράβο στον άμοιρο 1
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 σήμερα έκανα "ποντίκι". Ο δικέφαλός μου, μού φαίνεται περίεργος οΟ http://youtu.be/Dghzcb_sEd0 ..παρά τα 34 μου χρόνια ακόμη ο μεταβολισμός τρέχει σαν άλογο! χαχαχα ωραιος ρε μεγαλε !! ανεβασε πικ μη μασας μονο καλα λογια θα ακουσεις .. μπραβο για τα κιλα που εχασες .. live εισωραιος !! ΙνΑδερΝιουζ Σημερα μαλακιστικα με ενα προγραμματακι και ειπα αυτη την μαλακια να την μοιραστω μαζι σας .. http://youtu.be/tNDDEtl467c 7
ennoeitai Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ποιο αλλο λαχανικο υπαρχει που να μπορω να το πλυνω και να το τρωγω μπαμ μπαμ, εκτος απο τη ντοματα και το αγγουρι; πχ το μαρουλι και το λαχανο αποκλειονται γιατι μας το παιζουν δυσκολες στο πλυσιμο. Δε μπορω να σκεφτω κανενα αλλο. Μ'αρεσει πολυ το μπροκολο, αλλα λογικα και αυτο και το κουνουπιδι θα θελουν βρασιμο. Δε με νοιαζει για τη γευση (πραγματικα δε θα ειχα κανενα προβλημα), αλλα για τα μικροβια. Το μονο αλλο που μπορω να σκεφτω ειναι οι πιπεριες. Και κατι αλλο, μακαρι να ητανε κανεις εδω να με σταματησει να τρωγω νεκταρινια, παιζει να χω φαει παραπανω απο 15 νεκταρινια σημερα ολη μερα. Η γλωσσα μου εχει αρχισει κι εχει γευση νεκταρινι.
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 iceberg!! κουνουπιδι, στην κρήτη το δίνουν σαν μεζε ωμό, "ψαλιδισμένο" σε μικρά κομματάκια. Μπορείς να το κάνεις με λιγο λεμονακι/λαδακι κιολα. Καροτα, τα καθαρίζεις καλά με το πράσινο του σφουγγαριού και τα τρως με τη φλούδα. Κολοκύθια. Αν θες τα κάνεις με το peeler και τα βαζεις και σε σαλάτες (οχι τα σπορια). Κοψε κατι, θα σε πάει αίμα με τα νεκταρινια! και πολλα αλλα, αυριο, βαριεμαι
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Live τι ύψος έχεις? 1.78 Περιπου.... Καλημερα
NickTG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 πχ το μαρουλι και το λαχανο αποκλειονται γιατι μας το παιζουν δυσκολες στο πλυσιμο. Δεν βολεύει να τα κόψεις και μετά να τα πλύνεις?
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 λεπτομέρειες? Έδωσα αίμα, έφυγα πονώντας και με μια μελανιά στο σημείο εκείνο, προφανώς είχε σπάσει τη φλέβα. Λίγες ώρες μετά έκανα βάρη και μποξ, παρόλο που πονούσα. Ε, μετά μελάνιασε όλος ο πήχυς + έχω μια κόκκινη γραμμή στο κέντρο. Έτυχε να πάω σε παθολόγο ειδικευμένο στις αναιμίες να δω τι παίζει με την αναιμία μου (επιτέλους έβγαλα άκρη) και παρεπιπτόντως του το έδειξα και μου λέει δεν είναι τίποτα, έσπασε η μεγάλη φλέβα αλλά θα γιάνει μόνο του. Μέχρι να γιάνει δεν βαράω μπουνιές για να μην το χειροτερέψω. Βασικά, ρίχνω μια δοκιμαστική κι άμα πονέσει σταματάω (μέχρι στιγμής πονάει). Αλλά επειδή δε θέλω να σταματήσω εντελώς το μποξ, κάνω κανονικά τις ασκήσεις μόνο που έχω στο νου μου με το δεξί να βαράω τον αέρα και με το αριστερό το σάκο. Εντάξει, είναι άβολο αλλά τουλάχιστον βγάζω την προπόνηση + δυναμώνω κάπως το αριστερό που είναι εντελώς άχρηστο. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 μπραβο λιβε!! τωρα που εισαι στα καλα σου , σου λεω κανε ενα διαλλειματακι 1-2 βδοαμδες και μολις επανλεθεις θα νοιωθειςδυο φορες πιο δυνατος απο οτι νοιωθεις τωρα! μαους για σενα και τους αλλους αλτρεις των κετλ http://odditymall.com/kettleclamp-adjustable-kettlebell
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 μαους για σενα και τους αλλους αλτρεις των κετλ http://odditymall.com/kettleclamp-adjustable-kettlebell χεχ, ωραίος ο τυπάς:
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Εγω τον νιωθω τον Λιβε. Αυριο 4χλμ στο Καβουρι σε event της adidas. Never ρε!!!!τετοιες μαλακιες κανετε ηθελα να ερθω για μπανιο εκει αλλα το ειδα και πηγα μωραιτη .επιλογη success h θαλασσα ειναι λαδι! Sent from my iPhone5 using Insomnia
ennoeitai Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 iceberg!! Ναι αλλα αυτο δε θελει πλυσιμο ενα-ενα ολα τα φυλλα; Αυτο θελω να αποφυγω. Καθεσαι και πλυνεις μια ωρα και μετα το τρως και δεν εισαι σιγουρος αν εφαγες η αμα ητανε ιδεα σου. κουνουπιδι, στην κρήτη το δίνουν σαν μεζε ωμό, "ψαλιδισμένο" σε μικρά κομματάκια. Μπορείς να το κάνεις με λιγο λεμονακι/λαδακι κιολα. Σωστος! Δε μου περασε απ'το μυαλο αν και εχω φαει αρκετες φορες ετσι που λες. Καροτα, τα καθαρίζεις καλά με το πράσινο του σφουγγαριού και τα τρως με τη φλούδα. Πολυ καλη ιδεα! Θα το κανω! Μου αρεσουνε και τα καροτα, αλλα δεν τα ετρωγα γιατι ητανε ασυμφορα απο αποψη διαδικασιας/ποσοτητας. Κολοκύθια. Αν θες τα κάνεις με το peeler και τα βαζεις και σε σαλάτες (οχι τα σπορια). Κοψε κατι, θα σε πάει αίμα με τα νεκταρινια! και πολλα αλλα, αυριο, βαριεμαι Τα κολοκυθια τρωγονται και ωμα (αυτο εννοουσες ; ); Δεν το ειχα ξανακουσει. Αμα δεν παιζει ποβλημα ψηνομαι και γι'αυτα. Αμα δε βαριεσαι πες κι αλλα. Δεν βολεύει να τα κόψεις και μετά να τα πλύνεις?Λες; Γενικα το κανουν αυτο, θα ειναι καλο το πλυσιμο ετσι; Θα φανταζομουνα οτι δεν πλυνονται καλα αμα ειναι κομμενα, γιατι δε θα μπορεις να τριψεις την επιφανεια κανονικα.
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 τετοιες μαλακιες κανετε ηθελα να ερθω για μπανιο εκει αλλα το ειδα και πηγα μωραιτη .επιλογη success h θαλασσα ειναι λαδι! Sent from my iPhone5 using Insomnia Ε τ απογευμα ειναι αυτο, το πρωι δε θα χε κανεναν! Οσο για τη θαλασσα δε ζηλευω...επιτελους σημερα θα κανω το πρωτο μπανιο
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δεν υπάρχει σωτηρία. Φιλική μάζωξη για την μπάλα, 2 πίτα καλαμάκι+καλαμάκι κοτόπουλο, extra tyrogaridakia+patatakia, 2 μπύρες, μπωλ με σπιτικό παγωτό. Σήμερα προβλέπεται μια από τα ίδια. Τι σαβούρα θέε μου. 5
d3monhunter Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός σχετικά με συμπληρώματα διατροφής (πρωτεϊνες κλπ), αλλά θα ήθελα και μια ανάλυση σχετικά με pros και cons. Επίσης, μιας και στόχος είναι καύση 5% λίπους, θα ήθελα να μάθω εάν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο λιποδιαλυτικό. Να τονίσω ότι πάω γυμναστήριο κανονικά (4/εβδ), και σκέφτομαι να κάνω και HIIT, τώρα η ερώτηση έχει να κάνει κυρίως με τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται ώστε να κάψω όλο αυτό το λίπος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις