dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ας το...με έναν ανεμιστήρα την βγάζω σαν τίποτα σιδεράδικα στην Αμερική. 300 γρ. υδατάνθρακα δεν τα λες και low carb... Απάλευτο πραγματικά. Όσο για τον υδ/κα είχα εντύπωση πως ήσουν πολύ πιο χαμηλά xaxaxa εισαι πολυ περιεργη ,Ελαφονησο για 3ημερο . Για σένα είναι η ζωή! άντε να πας και κει για να σου φύγει η γκρίνια της πείνας αν και στάνιαρες, ευτυχώς, στο ταξίδι σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/page-926 Πανω φαινεται πως ημουν... Και δω μερικες σημερα χωρις προπονηση τιποτα... Μονο δουλεια, φαι, μπανιο... Ζυγιστηκα σημερα ειμαι 70,900 περιπου...δεν ανεβαζω αν και πινω γαλα με τα λιτρα, οχι ομως 4.... υ.γ : η αναλυση μπορει να σκοτωνει ματια....χ.αχαχα.χαχ.αχ. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Πω ρε Χρήστο, πως ήσουν και πως έγινες!?!?! Θυμάμαι πέρσι περίπου τέτοια περίοδο που μιλούσαμε για τα σωσίβια/love handles (λίπος στα λαγόνια)! Και τώρα έχεις κάνει αξιοζήλευτα μούσκουλα συν όμορφα κοιλιακά σχήματα.Και που να μην δούλευες σε χειρονακτικό #$%#@ τομέα.Άπειρα χίλια μπράβο, για το τσαγανό σου, τη δύναμη και το πείσμα σου. Η εικόνα σε αποζημιώνει! Συνέχισε τη καλή δουλειά! σσ. την πλάτη ξέχασες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 χαχαχα....δεν με βολευει... να βγαλω φωτο..καποια αλλη στιγμη... Διαφορα εικονας τωρινης με προηγουμενης 2,5 μηνες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Γεια σου λιβερ, εισαι ωραιος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 μεγάλη πρόοδος ! μπράβο λίβερμαν . Αυτό είναι όποιος προσπαθεί έχει αποτέλεσματα και μάλιστα εξαιρετικά. Συνεχίζεις ακάθεκτος .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ρίξτε μια ματιά όσοι κάνετε low carb diets , έχει κ άλλα στο net με πειράματα που έκαναν low fat vs low carb , στην δευτερη περίπτωση ειχαν muscle loss για παράδειγμαbtw , απο αυριο 400γρ carbs/100 protein/~15fat Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2014 από nicoc89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ρίξτε μια ματιά όσοι κάνετε low carb diets , έχει κ άλλα στο net με πειράματα που έκαναν low fat vs low carb , στην δευτερη περίπτωση ειχαν muscle loss για παράδειγμα btw , απο αυριο 400γρ carbs/100 protein/~15fat Λογικό αφού ο υδατάνθρακας έχει το protein sparing effect. Όλοι, όταν θέλουν να χάσουν λίπος πάνε τον υδατάνθρακα στο πάτωμα λες και είναι ο μπαμπούλας. Ελπίζω να κάνεις πλάκα με τα μάκρος που λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 οχι σοβαράκαι ο χειμώνας θα περάσει 20% protein , 80% carbs (σχεδόν , γιατι τα λιπαρά δε πέφτουν 0)αλλα το χειμώνα θα παίζω στις 4-5000 cal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 οχι σοβαρά και ο χειμώνας θα περάσει 20% protein , 80% carbs (σχεδόν , γιατι τα λιπαρά δε πέφτουν 0) αλλα το χειμώνα θα παίζω στις 4-5000 cal Ρε συ χαλάς πολλές ορμονολογικές λειτουργείες πέφτοντας τόσο κάτω σε λιπαρά. Πες την βγάζεις κάπως 1-2 βδομάδες αλλά μακροχρόνια δεν είναι καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 οχι ρε ,τρώω ελάχιστα λιπαρά εδώ και μήνες και πριν το στρατό το ίδιο έκανα και οι εξετάσεις μου ειναι κομπλέ, καλύτερες απο άλλους που τρώνε "σωστά" lol. Δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες απο gym buddies που κάνουν το ίδιο , θα ηταν jaw drop αν κ αυτοί ειναι πολύ μπροστά. Επίσης αυτό το έκαναν επαγγελματίες bodybuilders που έχουν παρει τίτλους, δεν ειναι κάτι περίεργο , απλά στις μέρες μας απ το πολύ bro science ακούγονται αρκετές μπαρούφες. Οπως πχ οτι θα λιπώσει κάποιος με high carbs ή οτι αν τους κόψει/μειώσει στο πάτωμα θα γραμμώσει καλύτερα λελ .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 οχι ρε ,τρώω ελάχιστα λιπαρά εδώ και μήνες και πριν το στρατό το ίδιο έκανα και οι εξετάσεις μου ειναι κομπλέ. Έκανες και ορμονολογικές πέρα από θυρεοειδή ? π.χ. τέστο κτλπ ? Όπως και να χει δεν είναι και το πιό υγειινό πράγμα...κράτα ένα μέτρο...λες και είναι τα λιπαρά που έκοψες που θα σε πάνε ένα βήμα παραπάνω. Συνέπεια να υπάρχει και όλα έρχονται. Πέφτω...καληνύχτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Live τι ύψος έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Έκανες και ορμονολογικές πέρα από θυρεοειδή ? π.χ. τέστο κτλπ ? Όπως και να χει δεν είναι και το πιό υγειινό πράγμα...κράτα ένα μέτρο...λες και είναι τα λιπαρά που έκοψες που θα σε πάνε ένα βήμα παραπάνω. Συνέπεια να υπάρχει και όλα έρχονται. Πέφτω...καληνύχτες... ναι , τα πάντα , ειμαι turbo και ολα λειτουργούν ρολοι δεν θα με πάνε παραπάνω ,αχρείαστα ειναι οτι χρειάζομαι θα το έχω απο συμπλήρωμα , δεν μου χρειάζεται να φάω λιπαρά γιαυτό υπάρχουν τα συμπληρώματα για να διευκολύνουν ιδιαίτερες καταστάσεις όσο για τις συνέπειες λογικά θα τις έβλεπε ο άλλος που κατεβάζει αθλητές εδώ και 25 χρόνια και παίρνουν τίτλους , δεν νομίζω έχοντας περάσει τόσος κόσμος απ τα χέρια του να μην ήξερε τι λέει. Το δοκίμασα κ βγήκε αληθινός. το οτι θα διαβάσω κάτι στο internet δεν μου λέει τίποτα ,ο καθένας γράφει και αναπαράγει οτι θέλει , θα το δοκιμάσω πάνω μου και μετά θα έχω γνώμη. Ετσι έχω κάνει και ότι λέω το έχω δει στην πράξη . βέβαια δεν προτείνω σε κάποιον να κάνει οτι κάνω εγώ , λέω τι κάνω όπως ο καθένας καληνύχτες , την κάνω κ εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 σήμερα έκανα "ποντίκι". Ο δικέφαλός μου, μού φαίνεται περίεργος οΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις