wizzy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αφού είπε "καλυτερα το ξύλο παρά η μούρη του άλλου". 1
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εν τω μεταξύ, έκανα -ή η γιατρός έκανε, δε θα μάθουμε ποτέ who is to blame- καλή ζημιά στο δεξί χέρι, μποξ off -για το συγκεκριμένο χέρι- για αυτό το μήνα. Χτυπάω κανονικά με το αριστερό, shadow boxing με το δεξί. Σαν τον Τζειμι Λανιστερ νιώθω Τουλάχιστον δε με επηρέασε στα βάρη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 γουιζι ναι φτανω και κεφαλι (αναλογα και τον αντιπαλο παντα !) 1
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ΤΙ στο διάολο ρε πούστη μου, σακατεύεστε μόνοι σας? Liverpool ώρα για διακοπές. 1 μηνάκι μπανάκια μόνο. Καλά να περάσεις. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 χα ναι ειναι μερικες φορες που φτανεις τα ορια σου και δεν μπορεις καπυ πρεπει να ξεσπασεις. οι επιλογες ηταν στα μουτρα του αλλου στο ξυλο ή στο φαγητο. ε η δευτερη ηταν η λιγοτερο κακη 2
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ΤΙ στο διάολο ρε πούστη μου, σακατεύεστε μόνοι σας? Liverpool ώρα για διακοπές. 1 μηνάκι μπανάκια μόνο. Καλά να περάσεις. Dakon...Να το σταματησω ενα μηνα με την καμια.... Προτειμω να πηγαινω και να κανω με αδειες μπαρες,αλτηρες.... Πιστευω θα επανελθω... Το πολυ πολυ κανω το σπλιτακι που ποσταρες, οσα εχω δει μου φαινονται καπως γελεια ομως μετα απο αυτο το προγραμμα που εχω...
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 λιβε επειδη ειμαι στην ιδια φαση με σενα στο λεω εκ πειρας οτι χρειαζεται η παυση! ισως οχι μηνα αλλα 2 βδομαδες τις θες. θα σου κανει πιο καλο απο οτι νομιζεις
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 καλα καλα καποια στιγμη θα γκιν απ θες δεν θες 4
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ναι μετά θα ανέβεις περισσότερο . Θα έχεις και περισσότερη όρεξη και ενέργεια.. Θα καείς αν δεν ξεκουραστείς. Εγώ απο 20/7 εως 20/8 βαράω κανονιά και απο γυμναστική τρεξιματάκι στην άμμο , ρακέτες κολύμπι , μονόζυγο κοιλιακούς. Για χέρια 2 εξάδες νερά (Βίκος) στις άκρες σκουπόξυλου .. τρικέφαλους στην άκρη του κρεβατιού με καρέκλα τα γνωστά. Αυτα διαθέτω στο νησι 3
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Jesus, ένα μπασκετάκι έπαιξα για δυο ώρες και σήμερα πόδια πονάνε και γενικά όλο το σύστημα υπολειτουργεί. Ακόμα και ο εγκέφαλος. Να συγκεντρωθώ σε διαβάσματα κτλ ούτε για πλάκα.
alex_000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εν τω μεταξύ, έκανα -ή η γιατρός έκανε, δε θα μάθουμε ποτέ who is to blame- καλή ζημιά στο δεξί χέρι, μποξ off -για το συγκεκριμένο χέρι- για αυτό το μήνα. Χτυπάω κανονικά με το αριστερό, shadow boxing με το δεξί. Σαν τον Τζειμι Λανιστερ νιώθω Τουλάχιστον δε με επηρέασε στα βάρη. λεπτομέρειες?
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ναι μετά θα ανέβεις περισσότερο . Θα έχεις και περισσότερη όρεξη και ενέργεια.. Θα καείς αν δεν ξεκουραστείς. Εγώ απο 20/7 εως 20/8 βαράω κανονιά και απο γυμναστική τρεξιματάκι στην άμμο , ρακέτες κολύμπι , μονόζυγο κοιλιακούς. Για χέρια 2 εξάδες νερά (Βίκος) στις άκρες σκουπόξυλου .. τρικέφαλους στην άκρη του κρεβατιού με καρέκλα τα γνωστά. Αυτα διαθέτω στο νησι Που σαι εσυ χαμμενος???
margaritagr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εγω τον νιωθω τον Λιβε. Αυριο 4χλμ στο Καβουρι σε event της adidas. Never ρε!!!!
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Που σαι εσυ χαμμενος??? είχα τρεχάματα τελευταία με κάτι προσωπικά αλλά τώρα όλα καλά .. Σας διάβαζα πάντως ξέρω τι παίζει απο gym μια χαρά 3 φορές την εβδομάδα και παράλληλα πάω για τρεξιματάκι στο στίβο παίζω καμια μπαλίτσα λίγο μπασκετ..Ανεβάζουν πολύ σε αντοχή τα αθλήματα. τέλος ιουλίου την κάνω για το νησί να ηρεμίσω να κάνω workout στην άμμο Παντως μην ζορίζεσαι πολύ κάνε διάλειμμα προς όφελος σου θα ναι. Παίζει να χεις πάθει καμιά υπερκόπωση με δουλειά και παράλληλα γυμναστική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις