Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειχα ποσταρει το χειμωνα σε μια συζητηση αν ο σακος ειναι αεροβια η αναεροβια ασκηση !

ολα ειναι ο,τι εμεις θελουμε να ειναι με το τροπο που θα τα κανουμε !  πολυ καλο το συγκεκριμενο στιλ προπονησης παντως

γιαννη αν βαλεις 10 κιλα μυικη μαζα  θα σε βλεπουν οι κορουρες σου και θα στριβουν :)

εχει δικιο ο φωτης - ειναι παραα πολυ δυσκολα πραγματα αυτα

και ο αλεξ εχει δικιο στο πως δε φανταζεσαι πως δειχνουν πανω  σε καποιον  5 μυικα κιλα .. 

Δε θέλω να στρίβουν οι κορούλες μου αλλά οι μέλλοντες γαμπροί...  :devil:

• Like 7
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Somebody εχω την εντυπωση οτι οταν εσυ λες κοιλιακους εννοεις τα sit ups ενω μαλλον συνηθως εννοουν τα crunches. Δες τις διαφορες στις εικονες του γκουγκλ. Αν ακους τον ηχο οταν κανεις sit ups καλυτερα αρχισε να κανεις crunches.

Δες κι εσενα τι σου αρεσει βεβαια, αν ακουγεται δυνατα ο ηχος και καθε φορα, δοκιμασε crunches για ενα διαστημα, αλλιως συνεχισε sit ups. Πειραματισου. Εχει κι αλλες ασκησεις  κοιλιακων.

ναι εγω εκανα απ'οτι ειδα  sit ups(γι αυτο ειπα οτι ηθελα και αντισταση στα ποδια)  και το κανα και λαθος μαλλον γιατι ειχα τα χερια στο στηθος :unsure:  ευχαριστω για την απαντηση! :-)

Δημοσ.

Θελω μια αποψη για αυτο το αρθρο υπερ νιτρικου οξεως.

http://www.howlifeworks.com/health_beauty/muscle_building

Καταρχάς από άρθρο που στο τέλος σου δίνει και προσφορά προιόντος μην περιμένεις και αντικειμενικότητα.

Κατα τ' άλλα ντάξει...η αργινίνη έχει ένα μικρό αποτέλεσμα στην αύξηση του NO αλλά δεν φαίνεται να είναι σε σημείο να φέρει compositional αλλαγές όπως υποστηρίζει το λινκ. 

In other news η προπόνα σήμερα μου έβγαλε την πίστη με την ζέστη:

Πλάτη - Οπίσθια μοίρα ώμων - Τραπεζοειδείς + Γάμπες:

Conventional deadlift: 3 * 5 @ 130

Barbell pull over: 4 * 12-10-10-10 @ 30-32,5-32,5-32,5

Chin ups: 4 * 6-6-6-6(drop 6) @ bw+10-bw+10-bw+10-bw+10(drop bw)

Bent-over barbell row: 3 * 9-9-12 @ 60-60-50

Incline dumbbell row: 3 * 10-9-8 @ 22

Barbell shrugs: 3 * 15 @ 70

Rear delt flyes: 4 * 15-12-12-11 @ 9,5

Standing barbell calf raises: 4 * 15-15-13-13 @ 70

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

για τους  λατρεις των πολεμικων τεχνων

εριξα ενα ωραιο δυνατο δεξι λοου σε μια μαλακια ξυλινη που εχουμε μεσα στο σπιτι

με αποτελεσμα να εχω πρησμενο ποδι. (τι πως και γιατι ειναι αλλο θεμα καλυτερα το ποδι παρα η μουρη του αλλου)

• Like 1
Δημοσ.

εριξα ενα ωραιο δυνατο δεξι λοου σε μια μαλακια ξυλινη που εχουμε μεσα στο σπιτι

με αποτελεσμα να εχω πρησμενο ποδι. (τι πως και γιατι ειναι αλλο θεμα καλυτερα το ποδι παρα η μουρη του αλλου)

Δεν ειπαμε ρε οτι ειμαστε κατα της βιας ?  Μπες σε ζεν μοουντ :P

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς από άρθρο που στο τέλος σου δίνει και προσφορά προιόντος μην περιμένεις και αντικειμενικότητα.

Κατα τ' άλλα ντάξει...η αργινίνη έχει ένα μικρό αποτέλεσμα στην αύξηση του NO αλλά δεν φαίνεται να είναι σε σημείο να φέρει compositional αλλαγές όπως υποστηρίζει το λινκ.

In other news η προπόνα σήμερα μου έβγαλε την πίστη με την ζέστη:

Πλάτη - Οπίσθια μοίρα ώμων - Τραπεζοειδείς + Γάμπες:

Conventional deadlift: 3 * 5 @ 130

Barbell pull over: 4 * 12-10-10-10 @ 30-32,5-32,5-32,5

Chin ups: 4 * 6-6-6-6(drop 6) @ bw+10-bw+10-bw+10-bw+10(drop bw)

Bent-over barbell row: 3 * 9-9-12 @ 60-60-50

Incline dumbbell row: 3 * 10-9-8 @ 22

Barbell shrugs: 3 * 15 @ 70

Rear delt flyes: 4 * 15-12-12-11 @ 9,5

Standing barbell calf raises: 4 * 15-15-13-13 @ 70

Ιδρωσα μονο που τα διαβασα. Πως την παλευεις στο υπογειο? Εχεις καποιο ειδος δροσιας? Εισαι και low carbs, κουραγιο!
Δημοσ.

Ιδρωσα μονο που τα διαβασα. Πως την παλευεις στο υπογειο? Εχεις καποιο ειδος δροσιας? Εισαι και low carbs, κουραγιο!

Ας το...με έναν ανεμιστήρα την βγάζω σαν τίποτα σιδεράδικα στην Αμερική. 300 γρ. υδατάνθρακα δεν τα λες και low carb...

Δημοσ.

Μπορείς να σηκώσεις το πόδι σου τόσο ψηλά και να κλωτσήσεις κιόλας; ΟΚ! Δεν ειρωνεύομαι, αλλά άνθρωποι χωρίς πείρα ετών σε πολεμικές τέχνες (που έχουν λακτίσματα) συνήθως δεν μπορούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...