yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ακολουθώντας το κατά Άλεξ ευαγγέλιο, κατάφερα να βάλω 1 κιλό δίχως να μπει εκατοστό στην κοιλιά. Εισ' ωραίος ωρέ! 2
margaritagr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αλλοι γυμναστικη με θεα και αλλοι τα @@ τους .Για σενα ειναι η ζωη Μαργαριτα και για τον Γιαννη που παει καθε μερα για μπανιο ... Ειπε αυτος που μολις γυρισε απο διακοπες... 3
alex_000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ακολουθώντας το κατά Άλεξ ευαγγέλιο, κατάφερα να βάλω 1 κιλό δίχως να μπει εκατοστό στην κοιλιά. Εισ' ωραίος ωρέ! έτσι μπράβο, όσο πιο αργά πας τόσο πιο καθαρός θα είσαι. Το σώμα όταν υπάρχουν μεγάλες θερμιδικές αλλαγές παίζει κυρίως με το λίπος, είτε βάζεις λίπος είτε χάνεις λίπος. Το χτίσιμο μυικής μάζας είναι αργή διαδικασία και αυτό δεν αποφεύγεται με τίποτα οπότε βάζοντας βάρος αργά καταφέρνεις να είναι όσο δυνατόν περισσότερο μυικό. Συνέχισε λοιπόν ακόμα ένα κιλό τον επόμενο μήνα να δούμε πως θα πάει. Πάλι μιλάμε για πολύ βάρος μαν, μιλάμε για 6 κιλά σε 6 μήνες, δεν είναι αστείο.. natural bodybuilding κάνουμε, πόσο να βάλεις.. Το πιο πιθανό είναι στο τέλος του κύκλου να ρίξεις και 1-2 κιλά για να είσαι +4 καθαρά. τώρα που έστρωσες την διατροφή και γύρισες στα βάρη πιστεύω 5 μυικά κιλά θα βάλεις αέρα (8-12 μήνες) και το σώμα σου θα αλλάξει πάρα πολύ. Δεν φαντάζεσαι τι διαφορά κάνουν 5 μυικά κιλά. 4
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 έτσι μπράβο, όσο πιο αργά πας τόσο πιο καθαρός θα είσαι. Το σώμα όταν υπάρχουν μεγάλες θερμιδικές αλλαγές παίζει κυρίως με το λίπος, είτε βάζεις λίπος είτε χάνεις λίπος. Το χτίσιμο μυικής μάζας είναι αργή διαδικασία και αυτό δεν αποφεύγεται με τίποτα οπότε βάζοντας βάρος αργά καταφέρνεις να είναι όσο δυνατόν περισσότερο μυικό. Συνέχισε λοιπόν ακόμα ένα κιλό τον επόμενο μήνα να δούμε πως θα πάει. Πάλι μιλάμε για πολύ βάρος μαν, μιλάμε για 6 κιλά σε 6 μήνες, δεν είναι αστείο.. natural bodybuilding κάνουμε, πόσο να βάλεις.. Το πιο πιθανό είναι στο τέλος του κύκλου να ρίξεις και 1-2 κιλά για να είσαι +4 καθαρά. τώρα που έστρωσες την διατροφή και γύρισες στα βάρη πιστεύω 5 μυικά κιλά θα βάλεις αέρα (8-12 μήνες) και το σώμα σου θα αλλάξει πάρα πολύ. Δεν φαντάζεσαι τι διαφορά κάνουν 5 μυικά κιλά. 5 κιλα καθαρα μυικα ειναι πολυ δυσκολο να βαλει σε 1 χρονο ,πρεπει να κανει τελεια διατροφη φουλ πρωτεινικη (που δεν κανει ) ειναι παρα πολλα κιλα 5 μυικα δεν παιρνονται ετσι .
alex_000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ο λόγος που πιστεύω ότι για τον Γιάννη είναι παραπάνω από εφικτό, είναι ότι είναι 1.87 και 70 κιλά, και είπε ότι την διατροφή του την έφτιαξε. αν μιλάμε για σανό οκ @@ θα βάλει. Για εμένα που είμαι 1.83 - 84 θα είμαι τυχερός αν καταφέρω να βάλω 3 σε ένα χρόνο.
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Νομίζω ότι στη φάση που είμαι τώρα 5 μυικά κιλά είναι εφικτός στόχος. Τα άλλα 5 θα είναι πολύ δύσκολα. Είδωμεν. Νομίζω πάντως ότι για τα 5 μυικά κιλά θα χρειαστεί να βάλω 8-9, θα τσιμπήσω εύκολα και πολύ λίπος, δε νομίζω να το γλιτώσω. Μακάρι αλλά ας είμεθα ρεαλιστές. Εντιτ: Με πρόλαβες Άλεξ . Πήρε χαρά η γυναίκα μου με την αλλαγή, την είχα πρήξει 1 1/2 χρόνο με το να μην μπορεί να μαγειρέψει κρέας, με το ζόρι την κρατάω να μην κάνει κάθε μέρα . + ότι γυμνάζομαι κάθε μέρα --> ακόμα και η αεροβική ενέχει αντίσταση/δύναμη αφού θα είναι είτε μποξ, είτε Burpees σε στυλ ΤΑΒΑΤΑ (Φώτη,ουουου). 3
alex_000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Για εμένα το progress του προηγούμενου χρόνου έχει ως Αρχή - 87 κιλά 26% λίπος = 64.38 κιλά άλιπη μάζα Τώρα - 84 κιλά 14.5% λίπος = 71.82 κιλά άλιπη μάζα 7.44 κιλά διαφορά άλιπης μάζας (approximate δεν είναι ότι μετράω λίπος με DEXA), με μέθοδο recomposition που είναι η χειρότερη και πιο αργή. Τι θα είχα καταφέρει αν είχα ξεκινήσει 70 κιλά και έκανα μόνο όγκο? ποιος ξέρει 2
thomasG4 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Για όποιον/όποια δεν έχει σάκο του box και θέλει να κάνει αερόβια άσκηση που ξεφεύγει απο τα τετριμμένα, ένα ωραίο workout είναι αυτό:
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εντιτ: Με πρόλαβες Άλεξ . Πήρε χαρά η γυναίκα μου με την αλλαγή, την είχα πρήξει 1 1/2 χρόνο με το να μην μπορεί να μαγειρέψει κρέας, με το ζόρι την κρατάω να μην κάνει κάθε μέρα . + ότι γυμνάζομαι κάθε μέρα --> ακόμα και η αεροβική ενέχει αντίσταση/δύναμη αφού θα είναι είτε μποξ, είτε Burpees σε στυλ ΤΑΒΑΤΑ (Φώτη,ουουου). Eιμαι σιγουρος πως ανεβηκαν και οι επιδοσεις !Ειναι τρελο boost to κρεας ειδικα σε οργανισμο που το εχει στερηθει .Κατι μου λεει πως θα περασεις ενα πολυ ευχαριστο καλοκαιρι . Για εμένα το progress του προηγούμενου χρόνου έχει ως Αρχή - 87 κιλά 26% λίπος = 64.38 κιλά άλιπη μάζα Τώρα - 84 κιλά 14.5% λίπος = 71.82 κιλά άλιπη μάζα 7.44 κιλά διαφορά άλιπης μάζας (approximate δεν είναι ότι μετράω λίπος με DEXA), με μέθοδο recomposition που είναι η χειρότερη και πιο αργή. Τι θα είχα καταφέρει αν είχα ξεκινήσει 70 κιλά και έκανα μόνο όγκο? ποιος ξέρει Τα ειπες πολυ επιστημονικα και σε εχασα 3
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Για όποιον/όποια δεν έχει σάκο του box και θέλει να κάνει αερόβια άσκηση που ξεφεύγει απο τα τετριμμένα, ένα ωραίο workout είναι αυτό: το ειχα ποσταρει το χειμωνα σε μια συζητηση αν ο σακος ειναι αεροβια η αναεροβια ασκηση ! ολα ειναι ο,τι εμεις θελουμε να ειναι με το τροπο που θα τα κανουμε ! πολυ καλο το συγκεκριμενο στιλ προπονησης παντως γιαννη αν βαλεις 10 κιλα μυικη μαζα θα σε βλεπουν οι κορουρες σου και θα στριβουν εχει δικιο ο φωτης - ειναι παραα πολυ δυσκολα πραγματα αυτα και ο αλεξ εχει δικιο στο πως δε φανταζεσαι πως δειχνουν πανω σε καποιον 5 μυικα κιλα .. 1
gatokoritso Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Προπονηση με αερακι και στο βαθος θαλασσα σημερα, ολα τα λεφτα. Επρεπε να βγαλω φωτο πιο μετα γμτ με το ηλιοβασιλεμα. Αυριο μαγνητικη, το ποδι δε ποναει πια, ενοχλει ωρες ωρες. Περιμενω πως κ πως να μπορεσω να τρεξω παλι το χαλακι φαινεται ωραιο.απο που ειναι?
ennoeitai Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ακολουθώντας το κατά Άλεξ ευαγγέλιο, κατάφερα να βάλω 1 κιλό δίχως να μπει εκατοστό στην κοιλιά. Εισ' ωραίος ωρέ! Λινκ του/των ποστ; Κι εγω θελω αγιασμα.
margaritagr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 το χαλακι φαινεται ωραιο.απο που ειναι? Δε γνωριζω ειναι του γυμναστηριου. Παντως ειναι αφρατουλικο το γουσταρω
therock Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Θελω μια αποψη για αυτο το αρθρο υπερ νιτρικου οξεως. http://www.howlifeworks.com/health_beauty/muscle_building
gatokoritso Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 με μια μινι αναζητηση πετυχα ενα amila που του μοιαζει αλλα κανει 20ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις