Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα δεν λέει στο άρθρο να κόψεις εντελώς τον υδατάνθρακα. Που το διάβασες αυτό; Λέει να κόψεις τους υδατάνθρακες που προέρχονται απο αλεύρι. Δεν υπάρχει πρόβλημα να καταναλώνεις αμυλούχους υδατάνθρακες όπως είναι το καστανό ρύζι ή η ψητή πατάτα.

κράτα τις 3 πρώτες σειρές από τα μπλε. Για αμυλώδεις λέει.

loukoumass.jpg

Aν και έχω βρει και άλλα στο ίδιο άρθρο τεσπα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

loukoumass.jpg

Τελικά το άρθρο είναι λες και το έγραψε διχασμένη προσωπικότητα. Στη παράγραφο 3 δες τι γράφει:

post-116836-0-14695600-1404739009_thumb.jpg

• Like 1

loukoumass.jpg

Το αρθρο μας τρολλαρει πολυ ασχημα.Για πιο λογο να κοψουμε πατατα/καστανο ρυζι/μακαρονια ολικης?Επισης οχι φρουτα?Οτι να ναι λεει ο καθενας και το παιζουν και ειδημωνες.Για την κ@υλα μας γυμναζομαστε εχουμε κομμενα γλυκα/πιτσες/αλευρια/γυρους/χυμους/κοκα κολες/και οτι αλλο ανθυγειινο υπαρχει.Τρωμε βρομη που ειναι αχυρο ταχινι ολικης που κολλαει σαν τρελο στο στομα και ενα σωρο αλλα τετοια και θα μας κοψουν τα φρουτα και τις πατατες/ρυζι?Ας σοβαρευτουν μερικοι γιατι καποιοι τα πιστευουν και νομιζουν οτι πρεπει να κοψουν ολα αυτα για να γινουν fit και να κανουν σωμα.

• Like 3

• Moderators

για να εχει νοημα αυτη η συζητηση πρεπει να αποφασισετε το στοχο για τον οποιο μιλατε και μετα ολα τα αλλα.

αν θες να παρεις ογκο θα φας τα "παντα" αν θες να στεγνωσεις και να μην εχεις δειγμα λιπους πανω σου ναι τοτε ακομη και το φρουτο παιζει ρολο.

οσο για τις 2 αντιθεσεις στη μια θεωρω οτι απαγορευει τος υδατανθρακες (αναλογα με το στοχο) και στην αλλη σου λεει οτι αν για καποιο λογο χρειαζεσαι υδατανθρακα σου προτεινει τις καλυτερες πηγες

• Like 1

Εγω σημερα λεω να φαω παγωτο... εχω κανεναν μηνα..

Αρχισε η εβδομαδα deload αλλα νιωθω ατονια...

Δεν τρωω καλα και το ξερω.. αυτη την εβδομαδα εξαιτιας ενος συγγενικου μου προσωπου, κοντεψα να παρατησω την δουλεια μου, επειδη με αφησε χωρις αμαξι.. αν δεν ηταν ενα φιλαρακι θα με εδιωχνναν γιατι δε θα μπορουσα να παω..

Με εριξε πολυ αυτο με αποτελεσμα να μην μπορω να φαω και να χω ορεξη..

Ακομα το παλευω... σημερα δεν πηγα στην δουλεια...

Η μανα μου μου ειπε φαινεσαι πολυ κουρασμενος.. αλλα θα επανελθω...

Το αρθρο μας τρολλαρει πολυ ασχημα.Για πιο λογο να κοψουμε πατατα/καστανο ρυζι/μακαρονια ολικης?Επισης οχι φρουτα?Οτι να ναι λεει ο καθενας και το παιζουν και ειδημωνες.Για την κ@υλα μας γυμναζομαστε εχουμε κομμενα γλυκα/πιτσες/αλευρια/γυρους/χυμους/κοκα κολες/και οτι αλλο ανθυγειινο υπαρχει.Τρωμε βρομη που ειναι αχυρο ταχινι ολικης που κολλαει σαν τρελο στο στομα και ενα σωρο αλλα τετοια και θα μας κοψουν τα φρουτα και τις πατατες/ρυζι?Ας σοβαρευτουν μερικοι γιατι καποιοι τα πιστευουν και νομιζουν οτι πρεπει να κοψουν ολα αυτα για να γινουν fit και να κανουν σωμα.

Όχι ότι διαφωνώ για το ότι το άρθρο είναι τίγκα στο bro science και λέει αντικρουώμενες πληροφορίες, αλλά ο τύπος ξεκαθαρίζει ότι μιλάει για προ-αγωνιστική δίαιτα όχι για day to day food. Οι δίαιτες αγώνων bodybuilding είναι φυσικά υπερβολικές αφού τα άτομα πάνε για 3-5% λίπος. 

κατά τα άλλα εγώ συμφωνώ περισσότερο από όλους μαζί σου, καθώς για μένα μέρα χωρίς παγωτό το καλοκαίρι είναι χαμένη μέρα :D

• Like 1

Όχι ότι διαφωνώ για το ότι το άρθρο είναι τίγκα στο bro science και λέει αντικρουώμενες πληροφορίες, αλλά ο τύπος ξεκαθαρίζει ότι μιλάει για προ-αγωνιστική δίαιτα όχι για day to day food. Οι δίαιτες αγώνων bodybuilding είναι φυσικά υπερβολικές αφού τα άτομα πάνε για 3-5% λίπος.

κατά τα άλλα εγώ συμφωνώ περισσότερο από όλους μαζί σου, καθώς για μένα μέρα χωρίς παγωτό το καλοκαίρι είναι χαμένη μέρα :D

Ενα σωμα με 4% λιπος ειναι απαισιο απο οποια οπτικη και να το δεις φιλε αλεξ.Εμεις εδω παμε για ενα κανονικο υγειινο fit σωμα με 10% λιπος το κατωτερο.Αυτα τα αρθρα δεν κανουν καλο να τα διαβαζουν ατομα που τωρα ξεκινανε γυμναστικη γιατι αν κοψουν ολα αυτα θα τα παιξουν απο την πρωτη εβδομαδα.Παγωτο 2 φορες τη βδομαδα και ας εχει οσες θερμιδες θελει.Καλο το καρπουζι/πεπονι για το καλοκαιρι αλλα σαν στρατσιατελα παγωτο δεν ειναι τιποτα.

Εγω σημερα λεω να φαω παγωτο... εχω κανεναν μηνα..

Αρχισε η εβδομαδα deload αλλα νιωθω ατονια...

Δεν τρωω καλα και το ξερω.. αυτη την εβδομαδα εξαιτιας ενος συγγενικου μου προσωπου, κοντεψα να παρατησω την δουλεια μου, επειδη με αφησε χωρις αμαξι.. αν δεν ηταν ενα φιλαρακι θα με εδιωχνναν γιατι δε θα μπορουσα να παω..

Με εριξε πολυ αυτο με αποτελεσμα να μην μπορω να φαω και να χω ορεξη..

Ακομα το παλευω... σημερα δεν πηγα στην δουλεια...

Η μανα μου μου ειπε φαινεσαι πολυ κουρασμενος.. αλλα θα επανελθω...

Η ροδα σε ψωφισε ρε συ χρηστο.Δεν θελει τοσο σκληρη προπονηση.Εμεις αρχησαμε λαιμαργα 3 μερες τωρα και γυρναω λιωμα σπιτι και κοιμαμε 13-14 ωρες και παλι πτωμα νιωθω.Αυτη η ζεστη δεν παλευετε ειδικα στο χωραφι που ειμαστε ολη μερα πανω στο δεντρο.

Δηλαδή, ο Φωτάρας ταυτόχρονα μας λέει ότι πήγε Nurburgring (τι ονόματα, dear god) και ότι έφαγε παγωτό κι εσείς ασχολείστε μόνο με το παγωτό;! Seriously;!!  :wacko:

Θέλουμε εντυπώσεις (γεύση, ποσότητα, κτλ...) :P

Παγωτο κατω απο μισο κιλο ειναι σαν να μην εφαγα κλαιν.

Gym ευτυχως ειχε, πηγα 2 φορες και αλλες 2 πηγα για πρωινο τρεξιμο  στο δασος μεσα  κανα 20λεπτο την φορα  φανταστικη διαδρομη αλλα ξυριζε το πρωι .

Γενικα επεσε κρεπαλη  απο φαι  πρωινα πολυ βαρια ,βραδυνα κτλπ αλλα αλκοολ μηδεν ετσι και αλλιως δεν ειμαι και πολυ φιλος .Μολις γυρισα απο gym απο προπονηση της ταλαιπωριας  ...

• Like 1

ας κανω και γω μια ερωτησουλα :-)

προπαθησα να κανω κοιλιακους σπιτι καθως ακολουθω ενα προγραμμα που μου συστησαν και οπως τους εκανα (τωρα δε ξερω πως να το περιγραψω ελπιζω να καταλαβετε) οχι στο"πηγαινε" που σκυβεις μπροστα αλλα στο "ελα" ακουγοταν καθε φορα ενας ηχος (απο τη σπ.στηλη νομιζω ακουγοταν χαμηλα).αυτος ο ηχος που κανει ενα κοκκαλο οταν βγαινει και ξαναμπαινει. και ανησυχησα λιγο και το παρατησα :unsure:  κατατ'αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα με τη μεση ουτε ποναω ουτε τπτ.

*εχω να γυμναστω  περιπου 2 χρονια. φταιει το τελευταιο? ειναι νορμαλ τωρα αυτο?

**παρακαλω μη με φρικαρετε χωρις λογο :P

αρχικα δεν χρειαζεται να τα σφηνωσεις πουθενα , λυγισμενα φτανουν.

απο κει και περα ποναγε η απλα το ακουγες? και εισαι σιγουρος οτι ηταν απο τη σπονδυλικη στηλη? 

μηπως ηταν απο τα πλευρα σου? 

προσπαθησε να κανεις του κοιλιακους σωστα , βαζοντας δυναμη απο τον κορμο σου και οχι απο τον αυχενα σου , και εχε ποπο και πλατη ενα με το στρωματακι σου.

.

Η ροδα σε ψωφισε ρε συ χρηστο.Δεν θελει τοσο σκληρη προπονηση.Εμεις αρχησαμε λαιμαργα 3 μερες τωρα και γυρναω λιωμα σπιτι και κοιμαμε 13-14 ωρες και παλι πτωμα νιωθω.Αυτη η ζεστη δεν παλευετε ειδικα στο χωραφι που ειμαστε ολη μερα πανω στο δεντρο.

Πιστευω ειναι ολα μαζι...

Ανεβαζα σαν τρελος κιλα παντου...Ενιωθα γαματα...

Εκανα την ροδα καθε σαββατο που δεν ειχα προπονησεις, το απογευμα της ιδιας μερας πιασιμο παντου...

Με γ@μησε την ψυχολογια καποιος ουτε να κοιμηθω τα βραδια μπορουσα γιατι αγχωνομουν αν βρω αμαξι να παω στην δουλεια... Ντρεπομουν να πω τον προισταμενο οτι δεν εχω αμαξι να πηγαινω.... Σκεφτηκα πολυ τρελα να πηγαινω με ποδηλατο στην χειροτερη απο το πεισμα μου και μονο, αλλα στον γυρισμο θα μουν ενα πτωμα....

Σημερα πηγα για προπονηση ποδια.... Μου ανεβασε την ψυχολογια στα υψη η ενταση που εδωσα..... 

• Like 2

Προπονηση με αερακι και στο βαθος θαλασσα σημερα, ολα τα λεφτα. Επρεπε να βγαλω φωτο πιο μετα γμτ με το ηλιοβασιλεμα.

Αυριο μαγνητικη, το ποδι δε ποναει πια, ενοχλει ωρες ωρες. Περιμενω πως κ πως να μπορεσω να τρεξω παλι

post-179314-0-43068800-1404765674_thumb.jpg

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...