bosei Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ναι αυτά τα παρατήρησα και εγώ παράλληλα με το γιαούρτι και τα λοιπά γαλακτοκομικά. Κοίτα σε γενικές γραμμές σε κάποιον που τώρα μαθαίνει του δίνει καλές οδηγίες, πχ ότι δεν επιτυγχάνεται η τοπική καύση λίπους κτλ. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η έμφαση στην κατανάλωση σαλατών. Οι ινώδεις υδατάνθρακες δυσκολεύουν την αφομείωση της πρωτεϊνης. Όπως και τραγικά άκυρο ήταν τα 30γρμ ζωικής άπαχης πρωτεϊνης ανά γεύμα Τι να σου πω...εγώ δεν θα το έδινα σε κάποιον να το κοιτάξει που τώρα ξεκινάει. Δεν συσκολεύουν οι ινώδεις υδ/ακες την αφομείωση...καθυστερούν την πέψη. Αυτό πέρα από τις ώρες κοντά στην προπόνηση δεν σε ενοχλεί κάπου...ίσα ίσα μπορεί και να επιδιώκεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ηoney i'm home! Πισω στην βαση και χωρις ζημιες ,αν και με την διατροφη πηγα 15 μερες πισω εφαγα και το πρωτο μου παγωτο για φετος Nurburgring οδηγησα σε track days ,K O Λ Α Σ Η ! Δηλαδή, ο Φωτάρας ταυτόχρονα μας λέει ότι πήγε Nurburgring (τι ονόματα, dear god) και ότι έφαγε παγωτό κι εσείς ασχολείστε μόνο με το παγωτό;! Seriously;!! Θέλουμε εντυπώσεις (γεύση, ποσότητα, κτλ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τι να σου πω...εγώ δεν θα το έδινα σε κάποιον να το κοιτάξει που τώρα ξεκινάει. Δεν συσκολεύουν οι ινώδεις υδ/ακες την αφομείωση...καθυστερούν την πέψη. Αυτό πέρα από τις ώρες κοντά στην προπόνηση δεν σε ενοχλεί κάπου...ίσα ίσα μπορεί και να επιδιώκεται. Έχω ακούσει και τα δύο, καθυστέρηση πέψης και δυσκολία αφομείωσης. Και κάτι για την ντομάτα ότι πρέπει να αποφεύγεται λόγω του ενός από τα δύο (καθυστέρηση ή δυσκολία αφομείωσης) δεν θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Παν μετρον αριστο παιδια μην πηγαινετε απο το υγιες στο υποχονδριο.Ενταξει καλη η γυμναστικη καλο το να βελτιωνεις τη διατροφη σου αλλα το να κοβεις την ντοματα για οποιονδηποτε λογο ειναι...καπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Έχω ακούσει και τα δύο, καθυστέρηση πέψης και δυσκολία αφομείωσης. Και κάτι για την ντομάτα ότι πρέπει να αποφεύγεται λόγω του ενός από τα δύο (καθυστέρηση ή δυσκολία αφομείωσης) δεν θυμάμαι. Τι να σου πω...εγώ για καθυστέρηση της πέψης έχω διαβάσει...τίποτα για αφομείωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τα φρούτα λόγω φρουκτώζης και τα υπόλοιπα λόγω υψηλού γλυκαιμικού δείκτη (παράγουν ινσουλίνη που βοηθάει στη λιπογέννηση) Αλλά και πάλι είναι λίγο τραβηγμένο. Δλδ αν καταναλώνεις ρύζι πχ basmati δεν θα σε κρατήσει εκτός από τη σύνθεση μυών Δήμητρα τι να σου. Γενικά έχω διαβάσει και εγώ πολλές ανακρίβειες/γενικεύσεις σε διαφορα αρθρα και φόρουμ. Αυτό πάντως που έχω να πω για εμένα προσωπικά (γιατί κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες/στόχους) είναι ότι αν δεν φάω αμυλούχο υδατάνθρακα θα καταλήξω σκελετομένος + πεσμένη ενέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Παν μετρον αριστο παιδια μην πηγαινετε απο το υγιες στο υποχονδριο.Ενταξει καλη η γυμναστικη καλο το να βελτιωνεις τη διατροφη σου αλλα το να κοβεις την ντοματα για οποιονδηποτε λογο ειναι...καπως την ντομάτα δεν πρέπει να την κόβει κανένας. Κατά τα άλλα είναι θέμα στόχων. Άλλος θέλει να μοιάζει το σώμα του σαν οδικός χάρτης οπότε δεν τρώει ούτε φρούτα (το bodybuilding σαν άθλημα έτσι είναι στο κάτω κάτω), άλλος είναι ευχαριστημένος με ένα γυμνασμένο σώμα και 4 pack και την βγάζει με ένα καλό διατροφικό πλάνο αλλά με τα παγωτά του και τα φρούτα του, και άλλος απλά δεν θέλει να είναι παχύσαρκος οπότε πίνει 1 litro coca cola light αντί κανονική, και προσπαθεί να μην τηγανίζει τα πάντα και να τσιμπολογάει όσο δυνατόν λιγότερο. Το παν μέτρον άρισο γενικά δεν είναι σωστό γνωμικό όσον αφορά την προσπάθεια αυτοβελτιώσης / παραγωγικότητας κτλ. Δεν μπορείς να πεις σε έναν αθλητή "παν μέτρον άριστον" ρίξε λίγο τις επιδόσεις σου, και ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει ότι στόχους γουστάρει. ----- εγώ τελευταία έχω βάλει 700 γραμμάρια σε ένα μήνα, η μέση όμως έπεσε 1 εκατοστό, παγωτά και φρούτα κάθε μέρα (αλλά με μετρημένες θερμίδες όχι χύμα). Το συνεχίζω έτσι μέχρι να βάλω άλλο 1,5 κιλό και εκεί θα αποφασίσω πως θα κινηθώ. Έχω επίσης επαναφέρει το τοστ με μαύρο ψωμί στην διατροφή μου. Οταν ήμουν μικρός (και χοντρός κάπου 95 κιλά ήμουν στα 14) ο λόγος ήταν η αγάπη μου για το τοστάκι !!. 2 τοστάκια με μαυρο ψωμί, γαλοπούλα, κασέρι low fat και ντοματοσαλάτα είναι το βραδινό των ονείρων (κάθεται και ωραία μετά από μισό κιλό παγωτό. ) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δήμητρα τι να σου. Γενικά έχω διαβάσει και εγώ πολλές ανακρίβειες/γενικεύσεις σε διαφορα αρθρα και φόρουμ. Αυτό πάντως που έχω να πω για εμένα προσωπικά (γιατί κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες/στόχους) είναι ότι αν δεν φάω αμυλούχο υδατάνθρακα θα καταλήξω σκελετομένος + πεσμένη ενέργεια. Άμα τρως βρώμη δηλαδή και καστανό ρύζι, θα έχεις πεσμένη ενέργεια; Για το σκελετωμένος, άμα διάβασες το άρθρο λέει ότι αναφέρεται για μείωση του λίπους. Αν θυμάμαι καλά είσαι αδύνατος όποτε ναι εσένα προσωπικά δεν σου κάνει, γιατί θέλεις αύξηση μυικής μάζας καταρχάς και αναγκαστικά θα πάρεις και λίπος. Γενικά το άρθρο λέει κάποια σωστά πράγματα. Το θέμα είναι ότι είναι για αρκετά προχωρημένο επίπεδο, δεν είναι για αρχάριους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Την ντοματα δεν θα πρεπει να την κοβει κανενας απο την διατροφη του γιατι ειναι ενα απο τα ποιο ισχυρα αντικαρκινικα τροφιμα.Οποιος εχει ευαισθησια στην ντοματα και του δημιουργει προβληματα, ας πειραματιστει με διαφορετικες ποικιλιες ντοματας μεχρι να βρει ποιες ποικιλιες μπορει να καταναλωνει αφοβα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Έχω επίσης επαναφέρει το τοστ με μαύρο ψωμί στην διατροφή μου. Οταν ήμουν μικρός (και χοντρός κάπου 95 κιλά ήμουν στα 14) ο λόγος ήταν η αγάπη μου για το τοστάκι !!. 2 τοστάκια με μαυρο ψωμί, γαλοπούλα, κασέρι low fat και ντοματοσαλάτα είναι το βραδινό των ονείρων (κάθεται και ωραία μετά από μισό κιλό παγωτό. ) αρε κερατα μου ανοιξες την ορεξη μεσημεριατικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 οι ντομάτες αποτελούν υπερτροφή που καταπολεμά τον καρκίνο και αποτοξινώνει τον οργανισμό μας !επισης είναι πλούσιες σε λυκοπένιο, ένα αντιοξειδωτικό που προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου (που ωφελει το κολλαγονο το ξερετε ολοι)!λενε οτι ενα συστατικο της απλα δε βοηθαει στην αφομιωση της πρωτεινης στον οργανισμο αλλα αυτο ειναι απο αστειο εως γελοιο οχι να μας κανει να κοψουμε την ντοματα αλλα και μονο να το εχουμε στο μυαλο μας , εκτος και αν κανουμε αγωνιστικο και επαγγελματικο bb και τοτε δε την κοβουμε απλα προσεχουμε καπως ποτε θα την φαμε και με τι θα την συνδιασουμε .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Άμα τρως βρώμη δηλαδή και καστανό ρύζι, θα έχεις πεσμένη ενέργεια; Για το σκελετωμένος, άμα διάβασες το άρθρο λέει ότι αναφέρεται για μείωση του λίπους. Αν θυμάμαι καλά είσαι αδύνατος όποτε ναι εσένα προσωπικά δεν σου κάνει, γιατί θέλεις αύξηση μυικής μάζας καταρχάς και αναγκαστικά θα πάρεις και λίπος. Γενικά το άρθρο λέει κάποια σωστά πράγματα. Το θέμα είναι ότι είναι για αρκετά προχωρημένο επίπεδο, δεν είναι για αρχάριους. το αντίθετο έγραψα. ότι αν δεν φάω θα έχω πεσμένη ενέργεια. Το άρθρο λέει ότι απαγορεύονται οι υδατάνθρακες και τα φρούτα. Και οκ για κάποιον που είναι 100 κιλά παχύσαρκος ας κάνει atkins αλλά ένας με μεσαίο ποσοστό λίπους μπορεί να κόψει τον υδατάνθρακα; πώς θα βγάλει προπόνηση κάποιος χωρίς υδατάνθρακα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 το αντίθετο έγραψα. ότι αν δεν φάω θα έχω πεσμένη ενέργεια. Το άρθρο λέει ότι απαγορεύονται οι υδατάνθρακες και τα φρούτα. Και οκ για κάποιον που είναι 100 κιλά παχύσαρκος ας κάνει atkins αλλά ένας με μεσαίο ποσοστό λίπους μπορεί να κόψει τον υδατάνθρακα; πώς θα βγάλει προπόνηση κάποιος χωρίς υδατάνθρακα; στην αρχη δυσκολα μετα συνηθιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Πιστευω ολη η ουσια ειναι σ αυτο που λεει ο alex . Ο καθενας διαμορφωνει τη διατροφη του αναλογως με τους στοχους του. Καποιος μπορει απλα να θελει να τρωει υγιεινα, οπως εγω, κ γι αυτο να κοβει ξερω γω τηγανια και πιτσες. Περισσοτερα πραγματα θα κοψει αυτος που θελει τη τελεια γραμμωση κλπ. Με βαση αυτα δε μπορεις να χαρακτηρισεις τιποτα υπερβολικο! Εχει να κανει καθαρα με το τι θελει ο καθενας. Η μαμα μπυ πχ θεωρει τπερβολη το να μη τρωω ουτε ενα "παγωτακι" τη βδομαδα.. Εγω ομως δε το θελω. Οσο για τη ντοματα ειναι superfood οπως αναφερθηκε. Ασε που αν τη βγαζεις απ το ψυγειο, μαζι με το αγγουρακι ειναι κ δροσιστικη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 το αντίθετο έγραψα. ότι αν δεν φάω θα έχω πεσμένη ενέργεια. Το άρθρο λέει ότι απαγορεύονται οι υδατάνθρακες και τα φρούτα. Και οκ για κάποιον που είναι 200 κιλά ας κάνει atkins αλλά ένας με μεσαίο ποσοστό λίπους μπορεί να κόψει τον υδατάνθρακα; πώς θα βγάλει προπόνηση κάποιος χωρίς υδατάνθρακα; Μα δεν λέει στο άρθρο να κόψεις εντελώς τον υδατάνθρακα. Που το διάβασες αυτό; Λέει να κόψεις τους υδατάνθρακες που προέρχονται απο αλεύρι. Δεν υπάρχει πρόβλημα να καταναλώνεις αμυλούχους υδατάνθρακες όπως είναι το καστανό ρύζι ή η ψητή πατάτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις