Dakonblackblade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δεν είναι θέμα ύψους. Οι τύποι κάνουν αθλήματα και ομάδες σε κολέγιο και highschool και μεις 2 ώρες γυμναστική την εβδομάδα στο Λυκειο και γυμνάσιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ηoney i'm home! Πισω στην βαση και χωρις ζημιες ,αν και με την διατροφη πηγα 15 μερες πισω εφαγα και το πρωτο μου παγωτο για φετος Απορω πως δεν έκανες 8 ασκήσεις για περισσότερο όγκο. Το έχεις σκεφτεί λίγο να τα πιέσεις παραπάνω? axax brb παω να κανω 17 ασκησεις δικεφαλα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ηoney i'm home! Πισω στην βαση και χωρις ζημιες ,αν και με την διατροφη πηγα 15 μερες πισω εφαγα και το πρωτο μου παγωτο για φετος axax brb παω να κανω 17 ασκησεις δικεφαλα . Που ησουν? Μας ελειψε η γκρινια σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Που ησουν? Μας ελειψε η γκρινια σου! Nurburgring οδηγησα σε track days ,K O Λ Α Σ Η ! Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2014 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 και μενα σημερα μου περασε απο το μυαλο να ενδωσω σε παγωτο αλλα τελικα πηγα και πηρα γιαουρτι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 γιαουρτια τρωω με το ζορι αυτες τις μερες.δεν ξερω αν φταιει η ζεστη αλλα η ριμάδα η γαλατιλα δεν φευγει με τιποτα.ακομα και ενα παγωτο που ειχα φτιαξει το λιβανιζω ενα μηνα τωρα.. update: η μεση περασε,τα καλαμια μ ενοχλουν λιγο αυτες τις μερες και η ζυγαρια λεει 57 κιλα. την αλλη εβδομαδα θα παω στο δευτερο μηνα insanity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Βίβλος για αυτούς που θέλουν να τραφούν ισορροπημένα. Αν και με μια μικρή ένσταση στη κατανάλωση άπαχων γαλακτοκομικών. Είναι ένα επίπεδο παραπάνω από αυτό που κινούμαστε όλοι, εκτός βέβαια και αν κατεβούμε σε αγώνες και χρειαστούμε το στάδιο της απογλυκογόνωσης http://christinapoliti.wordpress.com/2012/08/04/20-hot-diet-and-exercise-tips/θέλω όμως κάποια αρθράκια για να δω πότε καταβολίζουμε μύες, ποιές είναι οι πιθανές αιτίες να γίνει αυτό; Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο οργανισμός μας είναι τεμπέλης και προτιμά να ξεφορτωθεί "περιττούς μυς" που είναι ενεργοβόροι και μετά να στραφεί σε λιπαποθήκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Βίβλος για αυτούς που θέλουν να τραφούν ισορροπημένα. Αν και με μια μικρή ένσταση στη κατανάλωση άπαχων γαλακτοκομικών. Είναι ένα επίπεδο παραπάνω από αυτό που κινούμαστε όλοι, εκτός βέβαια και αν κατεβούμε σε αγώνες και χρειαστούμε το στάδιο της απογλυκογόνωσης http://christinapoliti.wordpress.com/2012/08/04/20-hot-diet-and-exercise-tips/ θέλω όμως κάποια αρθράκια για να δω πότε καταβολίζουμε μύες, ποιές είναι οι πιθανές αιτίες να γίνει αυτό; Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο οργανισμός μας είναι τεμπέλης και προτιμά να ξεφορτωθεί "περιττούς μυς" που είναι ενεργοβόροι και μετά να στραφεί σε λιπαποθήκες Τι βίβλος ρε συ...τι ισορροποιημένα...το διάβασα και πήγαν να μου πέσουν τα μαλλιά. Πολλά από αυτά που λέει είναι bro-science και παρά το γεγονός ότι λέει ότι αναφέρεται σε αυτούς που θέλουν αν χάσουν λίπος γράφει λες και αυτοί που θα τα κάνουν είναι ήδη 8%. Όσο για τον καταβολισμό κοίταγα τις προάλες ένα literature review όπου φαίνεται αυτό που λένε πολλοί. Όσο περισσότερο λίπος έχεις τόσο μικρότερη πιθανότητα έχεις να χάσεις μυς. Όσο πέφτει το ποσοστό (κοντά στο 10%) τόσο μικρότερο πρέπει να γίνεται το έλλειμα θερμίδων έτσι ώστε να χαθούν λιγότεροι μυς σε αντίθεση με το αν έχεις μεγαλύτερο έλλειμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τι βίβλος ρε συ...τι ισορροποιημένα...το διάβασα και πήγαν να μου πέσουν τα μαλλιά. Πολλά από αυτά που λέει είναι bro-science και παρά το γεγονός ότι λέει ότι αναφέρεται σε αυτούς που θέλουν αν χάσουν λίπος γράφει λες και αυτοί που θα τα κάνουν είναι ήδη 8%. Όσο για τον καταβολισμό κοίταγα τις προάλες ένα literature review όπου φαίνεται αυτό που λένε πολλοί. Όσο περισσότερο λίπος έχεις τόσο μικρότερη πιθανότητα έχεις να χάσεις μυς. Όσο πέφτει το ποσοστό (κοντά στο 10%) τόσο μικρότερο πρέπει να γίνεται το έλλειμα θερμίδων έτσι ώστε να χαθούν λιγότεροι μυς σε αντίθεση με το αν έχεις μεγαλύτερο έλλειμα. Που βρήκες; λάθη; Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι το έχει. Για μένα λάθος ήταν η αποχή από τα άπαχα γαλακτοκομικά (μιας και αυτό το επίπεδο το πετυχαίνεις σε απογλυκογόνωση πριν από αγώνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Που βρήκες; λάθη; Τι να σου πω...από το ότι πρέπει να τρως μόνο βρώμη και μούσλι (αν είναι δυνατόν σε λίγο θα πει και για το τιλάπια για να λεπτύνει το δέρμα) μέχρι στο ότι πρέπει να κάνεις νηστικός αερόβια ή να κάνεις γεύματα ανα 2-3 ώρες για να αυξηθεί ο μεταβολισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Από υδατάνθρακες απαγορεύονται οι αμυλώδεις(ρύζι, πατάτα, μακαρόνια), καθώς επίσης όλα τα παράγωγα του αλευριού, αλλά και τα φρούτα. Οκ για τα παράγωγα του αλευριού αλλά τα υπόλοιπα; Τα φρούτα ειδικά και το ρύζι/πατάτες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Οκ για τα παράγωγα του αλευριού αλλά τα υπόλοιπα; Τα φρούτα ειδικά και το ρύζι/πατάτες;; Ας το...αν βρει κανείς reference γι αυτό σφύρα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τι να σου πω...από το ότι πρέπει να τρως μόνο βρώμη και μούσλι (αν είναι δυνατόν σε λίγο θα πει και για το τιλάπια για να λεπτύνει το δέρμα) μέχρι στο ότι πρέπει να κάνεις νηστικός αερόβια ή να κάνεις γεύματα ανα 2-3 ώρες για να αυξηθεί ο μεταβολισμός. ναι αυτά τα παρατήρησα και εγώ παράλληλα με το γιαούρτι και τα λοιπά γαλακτοκομικά. Κοίτα σε γενικές γραμμές σε κάποιον που τώρα μαθαίνει του δίνει καλές οδηγίες, πχ ότι δεν επιτυγχάνεται η τοπική καύση λίπους κτλ. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η έμφαση στην κατανάλωση σαλατών. Οι ινώδεις υδατάνθρακες δυσκολεύουν την αφομείωση της πρωτεϊνης. Όπως και τραγικά άκυρο ήταν τα 30γρμ ζωικής άπαχης πρωτεϊνης ανά γεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Που βρήκες; λάθη; Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι το έχει. Για μένα λάθος ήταν η αποχή από τα άπαχα γαλακτοκομικά (μιας και αυτό το επίπεδο το πετυχαίνεις σε απογλυκογόνωση πριν από αγώνες Μερικά από αυτά που γράφει είναι αντιλήψεις παλαιότερων ετών και πλέον bro-science. Σίγουρα σχέση με το bodybuilding έχει απλά εγώ τουλάχιστον θέλω να δω και καμία αναφορά από αυτά που λέει γιατί έχω βαρεθεί αν διαβάζω πράγματα που δεν μπορούν πλέον να υποστηριχτούν/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Οκ για τα παράγωγα του αλευριού αλλά τα υπόλοιπα; Τα φρούτα ειδικά και το ρύζι/πατάτες;; Τα φρούτα λόγω φρουκτώζης και τα υπόλοιπα λόγω υψηλού γλυκαιμικού δείκτη (παράγουν ινσουλίνη που βοηθάει στη λιπογέννηση) Αλλά και πάλι είναι λίγο τραβηγμένο. Δλδ αν καταναλώνεις ρύζι πχ basmati δεν θα σε κρατήσει εκτός από τη σύνθεση μυών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις