Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

οκ ευχαριστώαπλά δεν ήξερα άμα όντως μπορείς να κάνεις δουλειά και με 2 ασκήσεις π.χ

Κοιτα φιλε μου να σου πω..

Αν κανεις τις εξης ασκησεις με βαρια κιλα θα σαι κομπλε.

Οπως : Αρσεις θανατου. SLDL, Πιεσεις στηθους με μπαρα, στρατιωτικες ορθιος με ελευθερη μπαρα, πιεσεις ωμων με αλτηρες ορθιος παλι, σκουοτ, βαρια κωπηλατικη με μπαρα και με αλτηρα με ενα χερι εναλλαξ, τοτε θα σαι κομπλε ... Μετα θα πρεπει να δεις αν το σωμα σου θελει περισσοτερη πιεση, σε κιλα ή επαναληψεις, θα δοκιμασεις στην ουσια..

Μαργαρητα ωραιος ο βασιλιας.... Και καλη πατεντα αυτη με τις λαβες.... 

Τωρα ροδα οταν ξανακαταλαβω οτι το σωμα μου πηρε τα πανω του ...

Σημερα κοιμηθηκα απο της 2.00 τα ξημερωματα, μεχρι της 8.00 μετα εφαγα βρωμη, ηπια γαλα, ξανακοιμηθηκα μεχρι της 13.00 πηγα προπονηση πολυ χαλαρη, εφαγα, ηπια ενα φραπε , κοιμηθηκα και ξυπνησα πριν απο λιγο κομματια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρωταω ενα φιλαρακι μου πως παει το γυμναστηριο... 

Εχουμε εδω στο χωριο δυο...

Λεει ασε ρε μακακα, εκλεισε για διακοπες καλοκαιριου, απο τον ιουνιο μεχρι να ανοιξουν τα σχολεια....χαχαχαχαχχαχ... Με επιασε ενα τρελο σπαστικο...

Και ελεγα σπιτι μου σπιτακι μου....

Τι ναι αυτό ρε Δήμητρα ?

Κατά τ' άλλα φτιάχνω τώρα ένα προγραμματάκι που ζαχαρώνω εδώ και καιρό αλλά κανονικά είναι να το κάνω από Σεπτέμβριο ή πιό μετά και με έχει ψήσει  τόσο που με το ζόρι κρατιέμαι να μην αρχίσω αύριο.

Τι ναι αυτό ρε Δήμητρα ?

Κατά τ' άλλα φτιάχνω τώρα ένα προγραμματάκι που ζαχαρώνω εδώ και καιρό αλλά κανονικά είναι να το κάνω από Σεπτέμβριο ή πιό μετά και με έχει ψήσει  τόσο που με το ζόρι κρατιέμαι να μην αρχίσω αύριο.

Στομάχι bosei

Για μπρίζωσέ μας με το προγραμματάκι  

Στομάχι bosei

Για μπρίζωσέ μας με το προγραμματάκι  

Εννοώ τι σου κάνει...πονάς ?

Ένα rotational push-pull-legs είναι με 2on-1off κ.ο.κ.

Γυμνάζεις κάθε μυϊκή 1 φορά ανά 5 μέρες και έβαλα η μία μέρα για κάθε ομάδα να είναι High intensity-low volume (Power days) και Low intensity-High volume (Hypertrophy days). Η λογική θα επικρατήσει μάλλον και δεν θα το κάνω από τώρα μιας και δεν έχω ακόμα το ΚΝΣ για τέτοιο πράγμα. Όχι ότι θα είμαι σε διαφορετική κατάσταση τον Σεπτέμβριο αλλά τουλάχιστον τότε θα έχω την υπερθερμιδική να βοηθάει.

Εννοώ τι σου κάνει...πονάς ?

Ένα rotational push-pull-legs είναι με 2on-1off κ.ο.κ.

Γυμνάζεις κάθε μυϊκή 1 φορά ανά 5 μέρες και έβαλα η μία μέρα για κάθε ομάδα να είναι High intensity-low volume (Power days) και Low intensity-High volume (Hypertrophy days). Η λογική θα επικρατήσει μάλλον και δεν θα το κάνω από τώρα μιας και δεν έχω ακόμα το ΚΝΣ για τέτοιο πράγμα. Όχι ότι θα είμαι σε διαφορετική κατάσταση τον Σεπτέμβριο αλλά τουλάχιστον τότε θα έχω την υπερθερμιδική να βοηθάει.

οξύς πόνος στο στομάχι, και τώρα παρατηρώ ότι έχω ένα ελαφρύ πρήξιμο. Παίρνω μια αγωγή και μετά το πέρας της έχει δρομολογηθεί γαστροσκόπηση για να δούμε την πηγή του "κακού" 

Την κάθε μυική με πόσες ασκήσεις θα την γυμνάσεις, θα έχεις πληθώρα από σύνθετες και απομονωμένες; δώσε μας ενδεικτικά λίγο το ασκησιολόγιο

οξύς πόνος στο στομάχι, και τώρα παρατηρώ ότι έχω ένα ελαφρύ πρήξιμο. Παίρνω μια αγωγή και μετά το πέρας της έχει δρομολογηθεί γαστροσκόπηση για να δούμε την πηγή του "κακού" 

Την κάθε μυική με πόσες ασκήσεις θα την γυμνάσεις, θα έχεις πληθώρα από σύνθετες και απομονωμένες; δώσε μας ενδεικτικά λίγο το ασκησιολόγιο

Αν είναι μέρα δύναμης τότε παίζουν λίγες πολυαρθρικές ασκήσεις με μικρό σχετικά volume ενώ αν είναι μέρα υπερτροφίας τότε πάει αντίστροφα. Ενδεικτικά:

Power push day:

Bench press: 4 * 5

Weighted dips: 4 * 6-8

Overhead press: 4 * 6-8

French press: 4 * 8-10

Crunches: 4 * failure

Hypertrophy push day:

Incline bench press: 3 * 8-12

Incline flyes: 3 * 10-15

Decline bench press: 2 * 10-15

Seated dumbbell press: 4 * 8-12

Lateral raises: 5 * 10-15

Close grip bench press: 4 * 8-12

Seated dumbbell triceps extension: 4 * 10-15

• Like 4

Αυτα ειναι μπος μ αρεσεις...

Βλεπω ο ντακον μας εχει μπριζωσει ολους χαχαχα...

Αλλα κωπηλατικη με μπαρα δεν βλεπω...

Εδώ έβαλα μόνο push day...η pull day έχει κωπηλατική.

• Like 1

Σκατά, στο 1,83 στην Ελλάδα "ένιωθα" οκ, ήρθα στην Ολλανδία και έχω φάει ήττα :P Και ψηλοί, και αρκετά κομψοί τύποι και όμορφοι. Α στο διάολο δλδ :P

Πάντως, δεν με θέλει να μένω σε ένα μέρος για πάνω από χρόνο :P Αρχές αυγούστου την κάνω από εδώ, προορισμός; Άγνωστος προς το παρόν.

Aστα.

Εγώ είχα meeting με κάτι αμερικάνους πριν 2 μήνες σε μια κατασκευαστική εταιρεία, ο πιο κοντός ήταν 1,90 και 100 κιλά. Λες και είχαν έρθει από nba ήταν οι τύποι... Σε φάτσα πάντως ήταν παρτους και χτύπα τους :-D

Πιστεύω το 1,80 θα είναι μεσαίο ύψος στην Ελλαδα τα επόμενα χρόνια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...