Sed22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 @Sed22: Μια χαρά είναι το πρόγραμμα, 12 ασκήσεις, 8-10 επαναλήψεις έκαστη, 3-4 σετ, ένα δίωρο στο γυμναστήριο το έχεις χαλαρά. Άμα έχεις κουράγιο να κάνεις και αεροβική μετά από κανα δυο ώρες αναερόβια, χαλάλι σου. Στη θέση σου θα έκανα αεροβική σε στυλ ΗΙΙΤ τις off μέρες. Ένα εικοσάλεπτο αρκεί και μπορείς να το κάνεις και στο σπίτι. ---------------------------------- Εχω μια απορια Εγω τοσο καιρο π.χ στα δικεφαλα τα γυμναζα με 4 ασκησεις .μπορει και 5.. τωρα με το 2 day routine workout που εχει μονο 2 ασκησεις στα δικεφαλα δεν θα πεσω σε ογκο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Απορω πως δεν έκανες 8 ασκήσεις για περισσότερο όγκο. Το έχεις σκεφτεί λίγο να τα πιέσεις παραπάνω? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Απορω πως δεν έκανες 8 ασκήσεις για περισσότερο όγκο. Το έχεις σκεφτεί λίγο να τα πιέσεις παραπάνω? δεν προλαβαινω τοσες πολλες... καταλαβες την απορια μου ? αμα κανω 2 ασκησεις μονο δεν θα πεσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Απορω πως δεν έκανες 8 ασκήσεις για περισσότερο όγκο. Το έχεις σκεφτεί λίγο να τα πιέσεις παραπάνω? trolololol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δεν είναι τρολ. Αν γουστάρει να κάνει παραπάνω ας κάνει παραπάνω.Τι τον εμποδίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 1.70 και νοιώθεις ψηλός; μπράβο αυτοπεποίθηση 1.73 για την ακριβια απλα το στρογγυλοποιησα παρακατω. Ψηλος, σε σχεση με τους παγκους και τα τραπεζια του σπιτιου μου εννοουσα, και τις ψηλες καρεκλες, οπως πολυ σωστα καταλαβε ο yannis27gr. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Σκατά, στο 1,83 στην Ελλάδα "ένιωθα" οκ, ήρθα στην Ολλανδία και έχω φάει ήττα Και ψηλοί, και αρκετά κομψοί τύποι και όμορφοι. Α στο διάολο δλδ Πάντως, δεν με θέλει να μένω σε ένα μέρος για πάνω από χρόνο Αρχές αυγούστου την κάνω από εδώ, προορισμός; Άγνωστος προς το παρόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Σημασια δεν ειχει το υψος αλλα το μηκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δεν είναι τρολ. Αν γουστάρει να κάνει παραπάνω ας κάνει παραπάνω.Τι τον εμποδίζει? απάντηση ξέρεις να μου δώσεις :;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 και το παχος του μηκους αλλαντιν σε καμμια κινα σε πηγαινε να αραξεις , αυτοματα εγινες ψηλος τουμπανο και κουκλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Απορω πως δεν έκανες 8 ασκήσεις για περισσότερο όγκο. Το έχεις σκεφτεί λίγο να τα πιέσεις παραπάνω? Γελαω... Εγω μια ασκηση δικεφαλλα κανω 3*12 drop set και μια τρικεφαλλα 3*10 dropset και τα χερια μου ειναι τα πιο γραμμωμενα.... Κανε το 5*5 που σου λεει ο ντακον και αν εχεις ορεξη να κανεις πανω απο 3 ασκησεις θα πρεπει να ανεβαζεις κιλα στις αλλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Απορω πως δεν έκανες 8 ασκήσεις για περισσότερο όγκο. Το έχεις σκεφτεί λίγο να τα πιέσεις παραπάνω? Γελαω... Εγω μια ασκηση δικεφαλλα κανω 3*12 drop set και μια τρικεφαλλα 3*10 dropset και τα χερια μου ειναι τα πιο γραμμωμενα.... Κανε το 5*5 που σου λεει ο ντακον και αν εχεις ορεξη να κανεις πανω απο 3 ασκησεις θα πρεπει να ανεβαζεις κιλα στις αλλες... οκ ευχαριστώαπλά δεν ήξερα άμα όντως μπορείς να κάνεις δουλειά και με 2 ασκήσεις π.χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Αυτες οι μερες χωρις γυμναστηριο ειναι σαν χωριατικη χωρις φετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 οκ ευχαριστώαπλά δεν ήξερα άμα όντως μπορείς να κάνεις δουλειά και με 2 ασκήσεις π.χ μια χαρά κάνεις δουλειά, αρκεί να γίνονται σωστά και με σωστά κιλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Τα δικέφαλα γυμνάζονται έμμεσα σε όλες σχεδόν τις ασκήσεις του άνω κορμού αφού πρέπει να σηκώσουν το βάρος με το οποίο θα γυμνάσεις ώμους, πλάτη, στήθος, κτλ. 1 φορά να τα γυμνάσεις αποκλειστικά αρκεί. -------------------------- Την Τρίτη που έκανα εξέταση αίματος η γιατρός μου εκανε μια ωραιότατη μελανιά στο μέσα μέρος του αγκώνα. Δε μάσησα, άνω κορμός την ίδια μέρα, μποξ την επόμενη. Ίσως έπρεπε να μασήσω, η μελανιά επεκτάθηκε και τώρα έχω μια ωραιότατη, σαν την Αυστραλία μοιάζει, πάνω στον πήχη. Θα σκότωσα καμιά εικοσαριά αγγεία... Δεν πονάει αλλά είπα να μην ξαναρίξω μπουνιές με το δεξί, μην το κάνω χειρότερα κι έχω κι άλλα. Βρήκα ευκαιρία σήμερα να δουλέψω το κουλό αριστερό και το παχος του μηκους αλλαντιν σε καμμια κινα σε πηγαινε να αραξεις , αυτοματα εγινες ψηλος τουμπανο και κουκλος Θα βρει και τον Σπεκτ, μια χαρά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις