Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@Sed22: Μια χαρά είναι το πρόγραμμα, 12 ασκήσεις, 8-10 επαναλήψεις έκαστη, 3-4 σετ, ένα δίωρο στο γυμναστήριο το έχεις χαλαρά. Άμα έχεις κουράγιο να κάνεις και αεροβική μετά από κανα δυο ώρες αναερόβια, χαλάλι σου. Στη θέση σου θα έκανα αεροβική σε στυλ ΗΙΙΤ τις off μέρες. Ένα εικοσάλεπτο αρκεί και μπορείς να το κάνεις και στο σπίτι.

----------------------------------

Εχω μια απορια

Εγω τοσο καιρο π.χ στα δικεφαλα τα γυμναζα με 4 ασκησεις .μπορει και 5..

τωρα με το 2 day routine workout που εχει μονο 2 ασκησεις στα δικεφαλα δεν θα πεσω σε ογκο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Απορω πως δεν έκανες 8 ασκήσεις για περισσότερο όγκο. Το έχεις σκεφτεί λίγο να τα πιέσεις παραπάνω?

δεν προλαβαινω τοσες πολλες...

καταλαβες την απορια μου ? 

αμα κανω 2 ασκησεις μονο δεν θα πεσω ?

• Super Moderators

Απορω πως δεν έκανες 8 ασκήσεις για περισσότερο όγκο. Το έχεις σκεφτεί λίγο να τα πιέσεις παραπάνω?

trolololol :P

1.70 και νοιώθεις ψηλός; μπράβο αυτοπεποίθηση

1.73 για την ακριβια απλα το στρογγυλοποιησα παρακατω. :P

Ψηλος, σε σχεση με τους παγκους και τα τραπεζια του σπιτιου μου εννοουσα, και τις ψηλες καρεκλες, οπως πολυ σωστα καταλαβε ο  yannis27gr.

• Like 1

Σκατά, στο 1,83 στην Ελλάδα "ένιωθα" οκ, ήρθα στην Ολλανδία και έχω φάει ήττα :P Και ψηλοί, και αρκετά κομψοί τύποι και όμορφοι. Α στο διάολο δλδ :P

Πάντως, δεν με θέλει να μένω σε ένα μέρος για πάνω από χρόνο :P Αρχές αυγούστου την κάνω από εδώ, προορισμός; Άγνωστος προς το παρόν.

• Like 1

και το παχος του μηκους B)

αλλαντιν σε καμμια κινα σε πηγαινε  να αραξεις ,   αυτοματα  εγινες ψηλος  τουμπανο και κουκλος :-)

• Like 1

Γελαω...

Εγω μια ασκηση δικεφαλλα κανω 3*12 drop set και μια τρικεφαλλα 3*10 dropset και τα χερια μου ειναι τα πιο γραμμωμενα....

Κανε το 5*5 που σου λεει ο ντακον και αν εχεις ορεξη να κανεις πανω απο 3 ασκησεις θα πρεπει να ανεβαζεις κιλα στις αλλες...

Γελαω...

Εγω μια ασκηση δικεφαλλα κανω 3*12 drop set και μια τρικεφαλλα 3*10 dropset και τα χερια μου ειναι τα πιο γραμμωμενα....

Κανε το 5*5 που σου λεει ο ντακον και αν εχεις ορεξη να κανεις πανω απο 3 ασκησεις θα πρεπει να ανεβαζεις κιλα στις αλλες...

οκ ευχαριστώαπλά δεν ήξερα άμα όντως μπορείς να κάνεις δουλειά και με 2 ασκήσεις π.χ

οκ ευχαριστώαπλά δεν ήξερα άμα όντως μπορείς να κάνεις δουλειά και με 2 ασκήσεις π.χ

μια χαρά κάνεις δουλειά, αρκεί να γίνονται σωστά και με σωστά κιλά

• Like 1

Τα δικέφαλα γυμνάζονται έμμεσα σε όλες σχεδόν τις ασκήσεις του άνω κορμού αφού πρέπει να σηκώσουν το βάρος με το οποίο θα γυμνάσεις ώμους, πλάτη, στήθος, κτλ. 1 φορά να τα γυμνάσεις αποκλειστικά αρκεί.

--------------------------

Την Τρίτη που έκανα εξέταση αίματος η γιατρός μου εκανε μια ωραιότατη μελανιά στο μέσα μέρος του αγκώνα. Δε μάσησα, άνω κορμός την ίδια μέρα, μποξ την επόμενη. Ίσως έπρεπε να μασήσω, η μελανιά επεκτάθηκε και τώρα έχω μια ωραιότατη, σαν την Αυστραλία μοιάζει, πάνω στον πήχη. Θα σκότωσα καμιά εικοσαριά αγγεία...

Δεν πονάει αλλά είπα να μην ξαναρίξω μπουνιές με το δεξί, μην το κάνω χειρότερα κι έχω κι άλλα. Βρήκα ευκαιρία σήμερα να δουλέψω το κουλό αριστερό B)  

και το παχος του μηκους B)

αλλαντιν σε καμμια κινα σε πηγαινε  να αραξεις ,   αυτοματα  εγινες ψηλος  τουμπανο και κουκλος :-)

Θα βρει και τον Σπεκτ, μια χαρά!

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...