Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οκ στον ισιο ειναι πιο ευκολα λιγακι τα κιλα (γυρω στα 10 με 15 κιλα πιο πανω ειναι συνηθως οι περισσοτεροι στον ισιο σε σχεση με τον επικλινη)  για το ποσες φορες τα κανω εγω και ποσες εσυ  , σου εξηγησα 9 φορες τα 90 με πολυ ζορι εννοοειται οχι ευκολα ! δεκατι φορα  δε σηκονοντουσαν ! μονος μου χωρις βοηθεια !

επισης για το αν εχεις φαι καλα αν εισαι χωμα κτλ εννοειται πως ισχυουν αυτα που λες, τα κιλα που παιζεις ομως και τα νουμερα που βρισκεσαι ειναι παντα αυτα που κανεις οταν εισαι καλα !

τα κιλα σου εσενα δηλαδη ειναι κατοσταρα στον ισιο και ειναι σουπερ κιλα ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

ισως να φτασω 100αρα (παλιοτερα ειχα φτασει 102.5 αν θυαμαι καλα)

αλλα ξανα λεω σημερα στα 90κιλα στον ΙΣΙΟ παγκο γονατισα! :P

οπως και να χει ναι σαν νουμερα δεδομενων των κιλων μου ειναι αψογα! 

• Like 1

Καλησπερα παιδια...

Ψαχνω για 2 day routine workout.. να γυμνασω οσο γινεται τα παντα και αρκετα καλα.. ( ογκο θελω λιγο ακομα και να χασω κανενα κιλο.

παραλληλα στο τελος θα κανω και διαδρομο κτλπ)

εχω βρει αυτη την routine μου φαινεται ικανοποιητικη και τα εχει ολα μου φαινεται... 

Link.png Site: 2 DAY ROUTINE WORKOUT

αμα εχετε κατι να προτεινετε δεκτον !!

Αρκετα συχνα με ποναει η πλατη μου, η σπονδυλικη μου στο πανω μερος. Φταιει ναι, και που ειμαι σκυμενος συνεχεια, ειτε στον υπολογιστη, ειτε στο τραπεζι οταν τρωω, ειτε οταν πλενω πιατα, ειτε οταν θελω να διαβασω ενα βιβλιο. Νιωθω οτι ειμαι πολυ ψηλος και ολοι οι παγκοι ειναι κοντοι, και οι καρεκλες ψηλες, με αποτελεσμα φυσικο να καμπουριαζω οταν καθομαι και κανω μια δραστηριοτητα οπως πχ τις παραπανω.

Ειμαι καιρο αγυμναστος, σε πολλα σημεια του σωματος μου, αλλα τωρα βασικα θελω να μην με ποναει η πλατη μου. Ειμαι σε φυσιολογικα κιλα πιστευω 65 κατι και 1.70 υψος. Κοιλιακους δεν κανω ποτε, η μαλλον εχω χρονια να κανω, και οποτε με πιανω να κανω, περναει αρκετο διαστημα μεχρι να ξανακανω. Καμια φορα την εβδομαδα κανω πουςαπς και μονοζυγο, και εχω και βαρακια για δικεφ και τρικεφ.

Λενε οτι οι κοιλιακοι και οι ραχιαιοι κανουν δουλεια, αλλα μαλλον πιστευω για τους κατω μυς της πλατης και οχι για τους πανω. Τι ασκησεις υπαρχουν για τους πανω;

Ναι ρε συ, διαβάζω κι ετοιμάζομαι να γράψω "κι εγώ ήμουν έτσι" και μετά ρίχνει τη βόμβα. 1,70 κι όλα σου φαίνονται χαμηλά; Εγώ τι να πω που έχουμε νιπτήρα σχεδιασμένο για να βολεύεται η γυναίκα μου (1,55) και πολλές φορές πλένω εγώ τα πιάτα (1,87)...

Λάθος στάση σώματος έχεις. Γιατί να καμπουριάζεις στον Η/Υ; Γιατί σκύβεις κατ' αρχάς; Η πλάτη πρέπει να είναι στητη, το ίδιο και στο διάβασμα.

@Sed22: Μια χαρά είναι το πρόγραμμα, 12 ασκήσεις, 8-10 επαναλήψεις έκαστη, 3-4 σετ, ένα δίωρο στο γυμναστήριο το έχεις χαλαρά. Άμα έχεις κουράγιο να κάνεις και αεροβική μετά από κανα δυο ώρες αναερόβια, χαλάλι σου. Στη θέση σου θα έκανα αεροβική σε στυλ ΗΙΙΤ τις off μέρες. Ένα εικοσάλεπτο αρκεί και μπορείς να το κάνεις και στο σπίτι.

----------------------------------

Στα δικά μας, δοκίμασα χτες το φυστικοβούτυρο από το Lidl. Τρελάθηκα, φοβερή γεύση. Μετά από λίγο, μου ήρθε η φλασιά κι αντιλήφθηκα γιατί μου άρεσε τόσο. Είχε τη γεύση του αγαπημένου μου σνακ της παιδικής ηλικίας: ΦΟΦΙΚΟ!!!  :-D

Ναι ειχα πετυχει το Μαμαλακη στην Πανια κι ελεγε οτι οι τροφες που συνηθιζουμε να μας αρεσουνε σαν παιδια, ειναι αυτες που θα μας αρεσουνε και οταν μεγαλωσουμε και οτι δημιουργουνται αναμνησεις στη γευση απο την παιδικη ηλικια, που παιζουν τεραστιο ρολο στο τι σου αρεσει στο φαγητο.

Αρκετα συχνα με ποναει η πλατη μου, η σπονδυλικη μου στο πανω μερος. Φταιει ναι, και που ειμαι σκυμενος συνεχεια, ειτε στον υπολογιστη, ειτε στο τραπεζι οταν τρωω, ειτε οταν πλενω πιατα, ειτε οταν θελω να διαβασω ενα βιβλιο. Νιωθω οτι ειμαι πολυ ψηλος και ολοι οι παγκοι ειναι κοντοι, και οι καρεκλες ψηλες, με αποτελεσμα φυσικο να καμπουριαζω οταν καθομαι και κανω μια δραστηριοτητα οπως πχ τις παραπανω.

Ειμαι καιρο αγυμναστος, σε πολλα σημεια του σωματος μου, αλλα τωρα βασικα θελω να μην με ποναει η πλατη μου. Ειμαι σε φυσιολογικα κιλα πιστευω 65 κατι και 1.70 υψος. Κοιλιακους δεν κανω ποτε, η μαλλον εχω χρονια να κανω, και οποτε με πιανω να κανω, περναει αρκετο διαστημα μεχρι να ξανακανω. Καμια φορα την εβδομαδα κανω πουςαπς και μονοζυγο, και εχω και βαρακια για δικεφ και τρικεφ.

Λενε οτι οι κοιλιακοι και οι ραχιαιοι κανουν δουλεια, αλλα μαλλον πιστευω για τους κατω μυς της πλατης και οχι για τους πανω. Τι ασκησεις υπαρχουν για τους πανω;

Κάνε τη πρώτη άσκηση στο παρακάτω βιντεάκι. Ραχιαίοι είναι στην ουσία. Βοηθάνε πολύ να δυναμώσει και το πάνω μέρος της πλάτης. Επίσης το μονόζυγο βοηθάει πάρα πολύ στη σωστή στάση του σώματος.

• Like 1

την Πέμπτη έκανα κοιλιακους 5χ20 στη ρωμαική και δεν ειχα κάποια ενόχληση , μια φορά ειχα την εβδομάδα που ξεφορτώθηκα ην ζώνη , μετά απο αυτό τίποτα.
αυτή την εβδομάδα θα κάνω και πάνω αλλα κ κάτω σε επικλινη να δω πως πάει. τι μαλακίες ειχα διαβάσει που έλεγαν οτι κάνουν 5 μηνες να γυμνάσουν κοιλιακούς .... θα μου πείτε άλλο ρυθμό αποκατάστασης έχω εγώ κ άλλο οι νοικοκυρές κάθε ηλικίας. 
τέσπα , άντε να αρχίσει να τσουλάει το πράγμα , να αρχίσω να νιώθω οπως πριν , solid :-D

Μονόζυγο , κάθε μέρα.

2 Day program ε? Ε κάνε το 5χ5 που έχω στην υπογραφή μου, απλά 2 φορές την εβδομάδα αντί για 3. Και βάλε στο τέλος κάθε προπόνησης μονόζυγο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...