Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 σημερα εκανα στηθος και ειπα να μην κανω σουπερ σετ σε επικληνη και ισιο ετσι για αλλαγη! τα αποτελεσματα επικληνη με αλτηρες 2χ10χ10 (ζεσταμα) 12χ22 10χ25 10χ27 10χ30 6χ32(στην τελευταια κατεβασα το ενα χερι λιγα εκατοστα πιο χαμηλα και επαιξε βοηθεια παγκο 12χ50 12χ60 10χ70 8χ80 2χ90 μετα εκανα κατακλεινει με κρος οβερ λαβη απο πανω 4χ12χ50(κατακλινη)+ 12χ25(κρος οβερ) και τελος πουλ οβερ με αλτηρα με κρος οβερ λαβη απο κατω 12χ27+12χ10 12χ30+12χ10 10χ36+12χ15 07χ40+12χ15 για την ηλικια μου καλα ηταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ρε σπεκτ μας έλεγες για γυναικεία κιλά και ήρθε λίγο ο ουρανός τώρα... In other news Σήμερα που πήγα παραλία πήρα τάπερ και ξέχασα να πάρω το κωλοπιρούνι...ε είπα για να μην ξεφτιλιστώ και φάω το ρύζι σαν σούπα προτίμησα να κάτσω να στουμπώσω με 1000+ θερμίδες τώρα από 2 γεύματα μαζεμένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 μπος κανω σουπερ σετ παντα και μικρα διαλλειματα γενικα οποτε αναγκαζομαι να παιξω σε λιγα κιλα μια στο τοσο που αλλαζω λιγο το προγραμμα σε καμια προπονηση γιατι εχω ορεξη παιζω πιο μεγαλα διαλλειματα και ανεβαζω κιλα! αλλα αυτο το κανω μια φορα το 3μηνο και αν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 παιδια αυτη την περιοδο μου επεσαν μερικα πραγματα στο κεφαλι... Απο την προηγουμενη παρασκευη οι προπονησεις πανε ολο και πιο κατω... το σωμα μου ειδικα τα χερια οταν ξαπλωνω ή περπαταω λες και κοιμαμαι ειναι.. Αυτη την εβδομαδα ανεβηκα σκουοτ στα 2*5 2.5 κιλα παρολα αυτα , πιεσεις στηθους αλλα 3*5 2.5 κιλα... Αρσεις εκανα 5*3 και με.πολυ ζορι τα 100 κιλα... Σκεφτομαι να το αλλαξω σε σπλιτακι μεχρι αρχες σεπτεμβριου... Δωστε τα φωτα σας. Το χω συνηθισει ετσι. Κυριακη ωμοι τρικεφαλλα Δευτερα ποδια Τεταρτη στηθος Παρασκευη πλατη μαζι με γαμπες κοιλιακι.. Την ροδα την ξεχναω για κανενα δυμηνο μεχρι να παρω κανενα 5κιλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 μηπως να ξεκουραστεις λιγο λιβε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Για αυτο λεω να στραφω σε ενα τετοιο σπλιτ... Την ροδα την κοβω .. γιατι οταν την αρχισα με πηρε η κατρακοιλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Λίβε ωραίος που έπιασες τα 100... Δεν παίρνεις πρώτα ένα deload 1-2 βδομάδες και να δεις μετά από αυτό πως είσαι. Αν και πάλι είσαι κάπως. Εγώ θα σου έλεγα καλύτερα ένα push-pull-legs για να μειώσεις και λίγο την συχνότητα από το 4ήμερο σπλιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εγω ειπα να στραφω στο Upper/lower που βαλε ο ντακον.... http://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout αυτο αλλα θελω να μου πει καποιος στην πρεσσα τη ασκηση να βαλω και τα σετ εκει που λεει 3/4 σετ 8/12 επαναληψεις... ποσο να τις κανω.. στο περιπου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 χτυπας 2 φορες την εβδομαδα ολους τους μυς με αυτο που εβαλε ο ντακον , χωρια και το δευτερο μισο του προγραμματος εχει πολλες ασκησεις και πολλες επαναληψεις. δε νομιζω οτι ειναι το καταλληλο προγραμμα για να ξεκουραστεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ή κατι τετοιο http://startingstrength.wikia.com/wiki/Push/Pull_and_Upper/Lower_Splits Ναι και αυτο που εκανα ειχε 5*10 σετ επαναληψεις .... Δεν θελω να εγκαταλειψω την δυναμη... Αλλα μπορει να ναι η μαμημενη ψυχολογια μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Λίβε εγώ λέω κάνε πρώτα το deload σου να δεις πως θα γυρίσεις γιατί μπορεί και τσάμπα να ψάχνεσαι να αλλάξεις και απλά να θέλεις λίγη ξεκούραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ειναι η εβδομαδα ντελοαντ... αυτο θ κανω και θα δω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Το overtraining φέρνει mood swings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 σπεκτ χωρις ιχνος Αμφιβολίας και Αμφισβήτησης σε αυτα που γραφεις θα σου πω μονο πως αν παιζεις τα 80 κιλα 8 φορες στον επικλινη αυτοματως πας 5 φορες τα 90 και το λιγοτερο 2 φορες τα 100 !! κοιτα , αυτα τα κιλα για 70 κιλα ανθρωπο δεν ειναι γυναικεια αλλα απλησιαστα σχεδον ! ειμαι 90κ και σε καλη κατασταση τωρα σχετικα , παιζω λιγα κιλα πανω απο σενα (τελευταια φορα που φορτωσα εκανα 9φορες τα 90 , μολις 10 κιλα δηλαδη πανω απο σενα με 20 κιλα σωματικο βαρος μεγαλυτερο)- και σε ομαδα που ειναι απο τις πιο δυνατες μου στα κιλα κ σενα η χειροτερη σου , σε ογκο τουλαχιστον ! σουπερ ουαου τα κιλα που παιζεις λοιπον .. 70 κιλα ανθρωπος να χτυπαει κατοσταρες στον επικλινη δε παιζει συχνα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 μαους τα 80 ηταν σε μπεντς πρες οχι στον επικλινη! επικλινη κανω αλτηρες και εκει επαιξα μεχρι τα 32 κιλα!! το θεμα ειναι ποσο ανετα τα βγαζεις εσυ και ποσο ανετα τα βγαζω εγω. ποσες φορες εσυ και ποσο εγω!! και επισης παιζει παντα ρολο η ξεκουραση ,το φαγητο και 1002 ακομη!! για αυτο εγω δεν δινω πολυ βαση στα νουμερα. αν σημερα ειμαι χωμα και πχ τα 20κιλα μου φαινονται πολλα θα μεινω εκει ας εκανα μια βδομαδα πριν με 30! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις