tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σορρυ, αλλά αυτό δεν δουλεύει περισσότερο ώμους; Έφυγα για γυμναστήριο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 οχι. οι ωμοι παιζει να ειναι και απο τις ομαδες που δε δουλευουν καν στα Pull ups. τρικεφαλα/δικεφαλα αναλογως τη λαβη αντε και πηχεις. προφανως δεν αφηνουμε απ εξω την πλατη που γιαυτη την κανεις την ασκηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Για πλατη αποκλειστικα την κανω αυτη.Πιστευω δουλευει αρκετα ολη η πλατη.Κατεβαινω οσο χαμηλα παει δεν αφηνω και τελειως να χαλαρωσουν τα χερια. dakon πιστευεις δεν ειναι καλη ασκηση η ειναι επιφοβη για καποιο μερος του σωματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δεν είναι καλή άσκηση. Τα εμπροσθολαίμια κάνουν καλύτερη δουλειά για την πλάτη και δεν έχει το φόβο τραυματισμού στον ώμο όσο αυτή. Τα ίδια και για τις οπισθολαίμιες πιέσεις και όρθια κωπηλατική. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια.2 βιντεακια με pull ups για πλατη να μου πειτε αν τα κανω σωστα. http://youtu.be/OHQuJ8KGlbk http://youtu.be/nIU6SWgBRM4 Ρε συ πέρα από το ότι σου είναι τελείως άχρηστο αυτό που κάνεις, έτσι όπως το κάνεις το κάνεις λάθος (δεν πηγαίνεις όσο χαμηλά πάει όπως λες) αλλά και την κάνεις πολύ επίφοβα. Είναι που είναι περίεργη η θέση αυτή για ώμους-αυχένα πας και φέρνεις και το κεφάλι σου μπροστά σε κάθε επανάληψη. Μείνει στα κλασικά pull ups και chin ups και άσε αυτή την άσκηση. Δεν σου προσφέρει κάτι παραπάνω...το αντίθετο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 κινγκ οπως εισαι , περνα το κεφαλι απ την αλλη μερια ,σηκω μεχρι το στηθος και εισαι αρχηγος ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Kuzko ειδες πως το εκτελει; εμενα μου φαινεται τρομερη επιβαρυνση στους ωμους και ανωπλατη (πισω ωμοι το σημειο πανω απο ωμοπλατη.) Ζεσταμα σε 5, προγραμμα σε 15-20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 αλλο οτι επιβαρυνει την αρθρωση του και αλλο οτι δουλευουν οι μυες του. η ανουσια κινηση που γινεται , ειναι οτι τραβαει τον εαυτο του μπροστα περνωντας απο κατω το κεφαλι. εκει κανει κακο στην αρθρωση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Πραγματικα απορω πως εχεις ακομα αυχενα. Τελειως αφυσικη θεση αυχενα και ωμων. Φλερταρεις σοβαρα με τραυματισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αν παω το κεφαλι απο μπροστα θα ειναι σαν chin ups και θα πιανει ωμους/στηθος σωστα?Μπορω και να ανεβω ισια πανω χωρις να φερω το κεφαλι μπροστα αλλα ετσι δεν πιανει πλατη.Οπως ο bosei ειπε εφοσον δεν μου κανει κατι καλο σαν ασκηση και επιβαρυνει κιολας τις αρθρωσεις θα αρκεστω στα pull ups/chin ups. Πραγματικα απορω πως εχεις ακομα αυχενα. Τελειως αφυσικη θεση αυχενα και ωμων. Φλερταρεις σοβαρα με τραυματισμο Βασικα ανεβαινω σαν να μην εχω βαρος και δεν με εχει πονεσει κατι μεχρι στιγμης συνηθως βαζω και βαρος και σηκωνομε.Θα τη σταματησω εννοειται για αυτο εβαλα τα βιντεο να μου πειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Να είσαι κομμάτια λαχανιασμένος μετά από 10' ΗΙΙΤ. Να τρέχει ο ιδρώτας από το κεφάλι λες και σου βίδωσαν βρύση εκεί πάνω. Να έχεις νταλακιάσει και να πίνεις μια γερή γουλιά νερό κατευθείαν από το μπουκάλι. Και να έχεις μπερδέψει το νερό με το τσίπουρο. ΜΑΛΑΚΑ... Ανεκτίμητη εμπειρία... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αν παω το κεφαλι απο μπροστα θα ειναι σαν chin ups και θα πιανει ωμους/στηθος σωστα?Μπορω και να ανεβω ισια πανω χωρις να φερω το κεφαλι μπροστα αλλα ετσι δεν πιανει πλατη.Οπως ο bosei ειπε εφοσον δεν μου κανει κατι καλο σαν ασκηση και επιβαρυνει κιολας τις αρθρωσεις θα αρκεστω στα pull ups/chin ups. Βασικα ανεβαινω σαν να μην εχω βαρος και δεν με εχει πονεσει κατι μεχρι στιγμης συνηθως βαζω και βαρος και σηκωνομε.Θα τη σταματησω εννοειται για αυτο εβαλα τα βιντεο να μου πειτε. Αν πας το κεφάλι μπροστά θα κάνεις Pull ups...chin ups θα έκανες αν χρησιμοποιούσες underhand grip. Και όχι δεν θα πιάσεις στήθος-ώμους...πλάτη θα πιάσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αν πας το κεφάλι μπροστά θα κάνεις Pull ups...chin ups θα έκανες αν χρησιμοποιούσες underhand grip. Και όχι δεν θα πιάσεις στήθος-ώμους...πλάτη θα πιάσεις. Οποτε συνεχιζω με κανονικα pull ups στις μερες που εχω πλατη.Δεν ηξερα οτι πιανουν πλατη τα pull ups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Φίλε king και ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε τις μέρες που έχουμε πλάτη να χτυπάμε μονόζυγο... Εννοείται πιάνει πλάτη. Γενικά το μονόζυγο ξέρω ότι μπορεί να γυμνάσει και δικεφαλα και ώμους απλά εκτελείς διαφορετικές ασκήσεις + οτι βοηθάει όταν είσαι στην ανάπτυξη. Πάντως αυτό με τον αυχένα μπροστά απέφυγε το... Μια στραβή να σου κάτσει γαμηθηκε ο αυχένας σου + οτι είναι άχρηστη άσκηση η συγκεκριμμένη. Πάντως μονόζυγο για πλάτη προσωπικά θέλω να το εντάξω στο πρόγραμμα μου επειδή μου αρέσουν τα pull ups. Πιστεύω η τροχαλία με ανοιχτή και κλειστή λαβή είναι ούτως ή άλλως πολύ καλή άσκηση για πλάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennoeitai Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια.2 βιντεακια με pull ups για πλατη να μου πειτε αν τα κανω σωστα. 1. Κατεβαινε μεχρι να τεντωσουν τα χερια σου τελειως. Να τεντωνουν τελειως και οι αγκωνες και οι ωμοι/πλατη. Μεχρι να νιωσεις την πλατη να μην μπορει να κατεβει αλλο. 2. Ανεβαινε τουλαχιστον μεχρι το πηγουνι σου να φτανει στο μονοζυγο και να νιωθεις τις ωμοπλατες σου πισω να πλησιαζουν μεταξυ τους, για να κανεις την κινηση σε ολο το ευρος και να δουλευουν οι μυες της πλατης. Ακομα καλυτερα να ανεβαζεις και το στηθος σου μεχρι το μονοζυγο. 3. Κανε την κινηση αργα, τουλαχιστον 2" στο ανεβασμα και αλλα 2" στο κατεβασμα. Να μπορεις να καταλαβαινεις τους μυες σου να δουλευουν. Τα pull ups γυμναζουν πλατη και δικεφαλους. Και λιγο τους πισω δελτοειδεις (ωμους). Οι ωμοι χωριζονται σε τρια μερη κατακορυφα. Πιο ανοιχτο πιασιμο εστιαζει περισσοτερο στους μυες της πλατης και πιο κλειστο περισσοτερο στους δικεφαλους. Και τα chin-ups (αναποδο πιασιμο στο μονοζυγο, οι παλαμες σου να κοιταζουν προς τα σενα), δουλευουν παλι περισσοτερο τους δικεφαλους (ετσι κι αλλιως με τα chin-ups λογω της δομης της ασκησης δε γινεται να κανεις ανοιχτη λαβη). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις