Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χωρις να μαι σιγουρος πρεπει να ναι πολυ αλμυρο! εχω δοκιμασει ενα και δεν θυμαμαι αν ειανι αυτο!

αλλα ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις μονος σου αν εχεις μπλεντερ και ορεξη

Εχεις δικιο,ειναι πιο αλμυρο απο το ''κανονικο''...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ώρες ώρες με πιάνει μια βαρεμάρα να κάτσω να φτιάξω παααλι να φάω. Κάνω αρκετά γεύματα, στα πλαίσια της υγιεινής διατροφής, αλλά έχω ρουτινιάσει. Λέτε να φταίει η μονοτονία των γευμάτων;; Συμβαίνει και σε εσάς;; Ψάχνω να βρω συνταγές διαφορετικές, αλλά όπως και να ´χει τα υλικά είναι λίγο πολύ ίδια.

Μήπως μια τούμπανη cheat day με φέρει στον ίσιο δρόμο;;

Τα εναλλαξ ανω κατω κορμου στις προπονησεις με εχουν γονατισει απο doms. Στο τελος της βδομαδας καταληγω να νιωθω ξυλοκοπημενη.

Το μονο καλο ειναι οτι αρχισε να παιρνει το σωμα και να εμφανιζονται σχηματα. Εχω φουλ δρομο κυριως διατροφικα, μιας και μενω αρκετες μερες σε 4 γευματα. Θα διορθωθει που θα μου παει.

• Like 1

απορια το κοτατζ αφοτου ανοιξεις τη συσκευασια ποσες μερες κραταει?ειχα ξεχασει ενα κεσεδακι με μερικες κουταλιες στο ψυγειο και το εχω απορια.πρεπει να ειναι κανα 2 εβδομάδων.

Κανονικά πρέπει να το φας σε λίγες μέρες απο το άνοιγμα λέει πάνω το κουτάκι. Το έχω φάει μέχρι και 2 μέρες μετά το άνοιγμα γιατί πεινούσα πολύ όλα κομπλέ. Για μετά απο 3 μέρες απο το άνοιγμα δεν το συνιστώ...

• Like 2

Ώρες ώρες με πιάνει μια βαρεμάρα να κάτσω να φτιάξω παααλι να φάω. Κάνω αρκετά γεύματα, στα πλαίσια της υγιεινής διατροφής, αλλά έχω ρουτινιάσει. Λέτε να φταίει η μονοτονία των γευμάτων;; Συμβαίνει και σε εσάς;; Ψάχνω να βρω συνταγές διαφορετικές, αλλά όπως και να ´χει τα υλικά είναι λίγο πολύ ίδια.

Μήπως μια τούμπανη cheat day με φέρει στον ίσιο δρόμο;;

Υπάρχει τεράστια ποικιλία συνταγών που μπορείς να φτιάξεις με τα ίδια υλικά και να τρως καθε μέρα διαφορετικά πράγματα. Έλα να βλέπω φαντασία!

Τα εναλλαξ ανω κατω κορμου στις προπονησεις με εχουν γονατισει απο doms. Στο τελος της βδομαδας καταληγω να νιωθω ξυλοκοπημενη.

Το μονο καλο ειναι οτι αρχισε να παιρνει το σωμα και να εμφανιζονται σχηματα. Εχω φουλ δρομο κυριως διατροφικα, μιας και μενω αρκετες μερες σε 4 γευματα. Θα διορθωθει που θα μου παει.

Εμένα με αρέσει κάργα το ενναλάξ άνω/κάτω. Δευτέρα άνω + ΗΙΙΤ, Τρίτη κάτω + ΗΙΙΤ, Τετάρτη ρεπό ή μόνο αεροβική (αναλόγως τα κέφια/κουράγια), κτλ. Ντομς έχω μόνο στα πόδια, ο άνω κορμός τα έχει ξεπεράσει αυτά :)

Υ.Γ. Τι ειναι το keepfit; 

εγω ρε παιδια αγορασα προσφατα ενα ελλειπτικο και ξεκινησα αρκετα καλα δλδ για αρχη 3 χιλιομετρα καθε μερα περιπου 30 λεπτα χωρις να κραταω τα χερουλια για να δυναμωνει και ο κορμος τις πρωτες δυο εβδομαδες ολα τελεια εκανα και δεν καταλαβαινα χριστο κουραζομουν μεν αλλα ημουν καλα.Την τριτη εβδομαδα μετα απο 2 μερες ρεπο το ΣΚ παω να κανω και νοιωθω αλοιφη να κανω και να ειναι ψοφιος λεω ρε γαμωτο μαλλον θα κουραστικαν τα ποδια μου ας κανω κατι αλλο παω να κανω βαρη τα κιλα που εκανα μηνες τωρα ,βρε να μου φενονται ασηκωτα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.Δεν κανω και την καλυτερη διατροφη αλλα παλι αλλο να μην μπορεις να αποδοσεις και αλλο να εισαι χωμα.

Αμα καποιος μπορει να βοηθησει ας πει την αποψη του.

Παιδια, θελω να αρχισω στο σπιτι γυμναστικουλα πριν παω αργοτερα γυμναστηριο. Εχω δυο αλτηρες απο 10κιλα και ενα "πολυλειτουργικο" μονοζυγο. Ειμαι 1,85, 80κιλα και θελω να παρω ογκο. Τι προγραμμα να ακολουθησω τωρα για αρχη σε καθημερινη βαση;

...Δεν κανω και την καλυτερη διατροφη ...

Ξέμεινες από ενέργεια κι αναρωτιέσαι γιατί; 

Αν έχεις στομαχικές διαταραχές, κάποια τροφή σε πειράζει κι εμποδίζει την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών. Αν όχι, πρέπει να τρέφεσαι εντελώς λάθος για να ξεμείνεις τόσο γρήγορα από ενέργεια.

Παιδια, θελω να αρχισω στο σπιτι γυμναστικουλα πριν παω αργοτερα γυμναστηριο. Εχω δυο αλτηρες απο 10κιλα και ενα "πολυλειτουργικο" μονοζυγο. Ειμαι 1,85, 80κιλα και θελω να παρω ογκο. Τι προγραμμα να ακολουθησω τωρα για αρχη σε καθημερινη βαση;

Για να πάρεις όγκο χρειάζεται να ζορίσεις το σώμα σου. Με τα 10κιλα δε νομίζω να ζοριστείς, με βάση τα στατς σου. Το μονόζυγο θα κάνει δουλειά αλλά δε νομίζω να φτάνει.

Παιδιά θέλω λίγο τη βοήθεια σας...

Πάω γυμναστήριο κατά τις 19¨30 και τρώω κατά τις 18¨30  3 ασπράδια με 100 γρ βρώμη. Το μεσημεριανό μου είναι κατά τις 15¨30 το μεσημέρι οπότε αναγκαστικά πρέπει να ξαναφάω για να πάω gym.

Είναι καλή επιλογή τα ασπράδια με τη βρώμη πριν την προπονηση; Ο bosei παλιοτερα μου ειχε προτεινει να τρωω ενα μηλο + γιαουρτι αλλά αν το κανω αυτο εχω και το βραδυ αργα πριν τον υπνο γιαουρτι....

Εκτος και αν σε εκεινο το γευμα πριν τον υπνο βαλω κατι αλλο αλλα τι???

θα τρώς ενα αυγό ολόκληρο πριν την προπόνηση κια μια μπανάνα για ενέργεια. ή ενα απο τα 2.  επίσης μπορείς μια κουταλιά μέλι ή και μια μικρή σοκοφρέτα μαύρη σοκολάτα. Για ενέργεια αυτά.

Οταν επιστρέφεις 3-4 ασπράδια και μια φέτα μαύρο ψωμί .. Μπορείς να το αλοίψεις με φυστικοβούτυρο αν θές

Πρίν κοιμηθείς το γιαουρτάκι σου με μήλο όπως σου είπε και ο bosei για να σου κόψει την όρεξη.

Χαιρετώ την παρέα!

το πρόγραμμα για καλοκαίρι έχει 3 φορές gym πολύ αερόβια και μείωση των υδατανθράκων.

Γενικά μικρά και ελαφριά γεύματα για το φέτιασμα .. :P

Χθες είχε το πρόγραμμα τρέξιμο στο στίβο και μπάλα . 

Σήμερα θα επισκεφτώ gym 3η φορά αυτη την εβδομάδα για πλάτη τραπέζια χέρια κοιλιακούς ..

αυτά τα ολίγα μέχρι να αράξουμε σε καμια παραλία.

Ξέμεινες από ενέργεια κι αναρωτιέσαι γιατί; 

Αν έχεις στομαχικές διαταραχές, κάποια τροφή σε πειράζει κι εμποδίζει την πρόσληψη θρεπτικών συστατικών. Αν όχι, πρέπει να τρέφεσαι εντελώς λάθος για να ξεμείνεις τόσο γρήγορα από ενέργεια.

κοιτα οταν λεω δεν κανω καλη διατροφη εννοω οτι δυστιχως δεν τρεφομαι με αρκετα λαχανικα,πολυ λιγα για την ακριβεια και τρωω πρωτο γευμα κατα τις 6 που γυρναω απο την δουλεια και το πρωι τσιμπαω κανα μπισκοτο για να μη με διαλυσει το στομαχι αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιως απο την στιγμη που δεν μπορω να φαω στη δουλεια.Τηγανιτα δεν τρωω,το χοιρινο το εχω αντικαταστησει με κοτοπουλο,αναψυκτικα δεν πινω ετσι και αλλιως.Και συνιθως τρωω στις 6 και κανω γυμναστικη στις 7-7 κ 30.Δεν ειναι καλη η διατροφη μου αλλα οχι και τοσο τραγικη νομιζω ωστε να νοιωθω ετσι

Για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα στο μυαλο μου. Overtraining τι σημαινει? Να κανεις πανω απο 1 φορα τη βδομαδα την ιδια ομαδα πριν προλαβει να αναρρωσει και να κανεις γυμναστηριο πανω απο 1:30 ωρα για πολλες φορες μες στην εβδομαδα (και ολα αυτη χωρις την αναλογη χημικη υποστηριξη?)

Σκοπος μιας σωστης προπονησης ποιος ειναι? Να πηγαινεις καθε σετ και καθε ασκηση μεχρι failure και καθε τεταρτη προπονηση de-load?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...