Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη εγω αν δε πηγαινα μπασκετ θα χα φτασει το 1.80 :P

Αφού το μπασκετ λένε ότι ψηλώνει :P

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

μια χαρα εισαι εκει - μετα πας στην κατηγορια ξηλαγκουρο και  λελεκι - και δε λεει !

σπανιο να δεις γυναικα πανω απο 1.75 που να εχει και ομορφο κορμι με σπεσιαλ αναλογιες !

δε μας ειπες ομως .. 1.70 η 71 εισαι ?? :-D :ph34r: :-)

Δημοσ.

Πάντως η βιβλιογραφία δεν λέει κάτι για τα βάρη και την ανάπτυξη:

Link.png Site: Έρευνα 1

Link.png Site: Έρευνα 2

Link.png Site: Έρευνα 3

http://examine.com/faq/is-weight-lifting-bad-for-kids.html

Προφανώς όλα αυτά ισχύουν σε περιπτώσεις όπου υπάρχει επίβλεψη και όχι ταρζανιές, αλλά σωστά πράγματα. 

Δημοσ.

ναι γιατι βαρη μπορεις να κανεις με χιλιους δυο τροπους ! το να κρεμιεσαι απο το μονοζυγο πχ βοηθαει στην αναπτυξη ! το να κανεις παγκο δε σε επηρεαζει καθολου .. το να κανει ομως ενα παιδακι 14 χρονων κετλερ ασκησεις ορθιο οκ ειναι απαραδεκτο !

φιλε εσυ που το εγραψες πες στο μπαμπα του να του τα παρει και να του τα κρυψει  , και οταν κανει γυμανστικη να κανει παντα με επιβλεψη ..

• Like 2
Δημοσ.

ναι γιατι βαρη μπορεις να κανεις με χιλιους δυο τροπους ! το να κρεμιεσαι απο το μονοζυγο πχ βοηθαει στην αναπτυξη ! το να κανεις παγκο δε σε επηρεαζει καθολου .. το να κανει ομως ενα παιδακι 14 χρονων κετλερ ασκησεις ορθιο οκ ειναι απαραδεκτο !

φιλε εσυ που το εγραψες πες στο μπαμπα του να του τα παρει και να του τα κρυψει  , και οταν κανει γυμανστικη να κανει παντα με επιβλεψη ..

Ναι τώρα είδα για το κέτλερ. Δεν έχω κάνει ποτέ σοβαρή προπόνηση αλλά απ' ό,τι βλέπω είναι αρκετά ταρζανο-ασκήσεις (όχι ότι δεν μπορούν να γίνουν με μεγαλύτερη προσοχή). Πάντως ακόμη και με το κέτλερ δεν νομίζω να τίθεται θέμα με την ανάπτυξη αλλά περισσότερο θέμα τραυματισμών (λόγω των ταρζανιών).

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ειρωνεία πάντως ότι υπάρχει η φράση "στέκομαι όρθιος για να ψηλώσω" όταν η όρθια στάση εμποδίζει το ύψος. 

Ο καλός ύπνος αντίθετα... ;)

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρα εισαι εκει - μετα πας στην κατηγορια ξηλαγκουρο και  λελεκι - και δε λεει !

σπανιο να δεις γυναικα πανω απο 1.75 που να εχει και ομορφο κορμι με σπεσιαλ αναλογιες !

δε μας ειπες ομως .. 1.70 η 71 εισαι ?? :-D :ph34r: :-)

ναι κ εγω παραπανω δε θα θελα. :)

Δε ξερω ποτε λεω το ενα κ ποτε το αλλο :P

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο σπανια να δεις γυναικα να μην φοραει τακουνια.. οποτε το υψος ολων ανεβαινει κατακορυφα.

1.70..+ τακουνι + ογκο στα μαλλια = 180κατι... και εχει και τις σπεσιαλ αναλογιες και κορμιου μίας υψους =1.70!! :)

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο σπανια να δεις γυναικα να μην φοραει τακουνια.. οποτε το υψος ολων  (μας) ανεβαινει κατακορυφα.

1.70..+ τακουνι + ογκο στα μαλλια = 180κατι... και εχει και τις σπεσιαλ αναλογιες και κορμιου μίας υψους =1.70!! :)

B)

Δημοσ.

δημητρα  εδω και καιρο εγω παιρνω αυτο

1402329206-c-deka_triangle.png

το μπλε ειναι σταρενιο το πρασινο  που παιρνω εγω ειναι ολικης !

εχω καταληξει σε αυτο για δυο λογους ! πρωτον ειναι πολυ νοστιμο και δευτερον ειναι με διαφορα το πιο φθηνο !

εχει 1.70 εκει που ολα τα αλλα σχεδον  εχουν πανω απο 2.50 νομιζω ..

δεν ειναι αυτο που ψαχνεις , δοκιμασε το ομως μια φορα ..

και κατι ακομα 

δε πιστευω να ζηλευουμεεεεε εεε ?  

εετσι και χωρις σποιλερ  , να φαινεται :-) :-D B)

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

χωρις να μαι σιγουρος πρεπει να ναι πολυ αλμυρο! εχω δοκιμασει ενα και δεν θυμαμαι αν ειανι αυτο!

αλλα ειναι πολυ ευκολο να φτιαξεις μονος σου αν εχεις μπλεντερ και ορεξη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...