Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

spect  και γω στην ιδια κατηγορια ειμαι αχνοφαινοντε αλλα δε με χαλαει :)

το λοιπον .. αν εχεις ενα αντικειμενικα ομορφο - γυμνασμενο σωμα , και πηγαινεις καμια περατζαδα στην παραλια χωρις μπλουζα , ποιοι ειναι αυτοι-ες  που σε κοιτανε περιεργα , που σε τρωνε κανονικα  ??

εδω σας θελω ..

μιλαμε για μελετη 20ετιας που δε χωραει καμμια αμφισβητηση ...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Φαντάζομαι, χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, ότι τα μοναστήρια τα οποία βρίσκονται "σκαρφαλωμένα" σε κορυφές λόφων/βουνών, χτίστηκαν εκεί έτσι ώστε να καταστούν δυσπρόσιτα σε όσους επιβουλεύονταν την περιουσία τους, τον καιρό που χτίστηκαν. Το φαινόμενο αυτό, απαντάται και στην Κύπρο (βλ. διαδρομές προς τα μοναστήρια του Σταυροβουνίου και του Μαχαιρά, που περιέγραψα στο παρελθόν) και το εκμεταλλεύομαι δεόντως!clear.png 

Τελευταία "ανακάλυψη", το μοναναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, λίγο έξω από τη Λευκωσία. Η διαδρομή μέχρι εκεί είναι από βατή έως εύκολη - ευθεία με ελάχιστες ανηφόρες μικρής διάρκειας και κλίσης (4-5%). Η ανάβαση στο μοναστήρι όμως είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία... Γιατί; Διότι από το σημείο που κάποιος παίρνει τη στροφή με κατεύθυνση στο μοναστήρι, μεσολαβούν 1100 μέτρα, εκ των οποίων τα 400 είναι ΟΚ και στα υπόλοιπα 700........ χμ, ναι, ΟΚ, ο δρόμος έχει 18% κλίση!clear.png 

Αυτά είναι! Έκανα 17 χιλιόμετρα μέχρις εκεί, μόνο και μόνο για αυτή την κλίση! Πλέον, έχω να λέω ότι κατέκτησα κι αυτήν την "κορυφή"! Πίστευα ότι δεν θα τα κατάφερνα, μετά από δύο εβδομάδες αποχής από ποδηλασίες, αλλά τελικά τα κατάφερα! Συνολική διαδρομή 36χλμ και μείον 1238 θερμίδες, μέσα σε 1,5 ώρα - φαντάζει ιδανική και για πρωινή προπόνηση πριν να πάω στη δουλειά.

• Like 2

Στη παραλια παιζουν παντως οι μπυροκοιλιες και οι κυτταριτιδες...

Εγω τα χω και τα δυο . Τι κερδιζω;;;   :D

Σοβαρα.. Εδω και 10 μερες εχω ξεκινησει γυμναστηριο  ,με σκοπο χασιμο βαρους και ενδυναμωση. Δεν εχω ξαναπαει ποτε στη ζωη μου, Η μονη γυμναστικη ηταν χωραφια και γενικα αγροτικες εργασιες. Τωρα ομως αθηνα αυτα κοπηκαν και εχω ξεφυγει.. ειμαι 96 κιλα 1.82 υψος και 28 ετων. Η αληθεια ειναι οτι ειναι αρχη, και δυσκολευομαι πολυ στην αντοχη, και στο να μεινω μακρια απο το ψυγειο... τι θα κανω;; Στο gym βλεπω καποιου ειδους βοηθεια απο τον προπονητη αλλα ο καημενος εχει τοσα ατομα να ασχοληθει και δεν θελω να τον κουραζω. Και για χρηματα για κατι personal ουτε λογος. Οποιαδηποτε συμβουλη- ενθαρυνση ευπροσδεκτη!!

• Like 2

Γενετικη Προδιαθεση. Ποσο τεραστιο ρολο παιζει η γενετικη περα απο διατροφη και εκγυμνασμενη για το σμιλεμα του σωματος? Ενταξει καλη η συμμετρια και οι ισορροπημενες αναλογιες αλλα Το μερος του σωματος με το οποιο εχω το περισσοτερο κολλημα ειναι τα χερια (μπρατσα). Οσο και αν γυμναζομαι δεν μεγαλωνουν με τπτ.Ο κολλητος μου ο οποιος ξεκινησε γυμναστηριο 4 μηνες μετα απο μενα, με ιδιο προγραμμα στο γυμναστηριο αλλα με μικροτερη συνεπεια και χωρις καθολου πλανο διατροφης (απο μερος του), εχει φτιαξει ενα χερι σαν ποδι ενα πραμα. Και αρχιζω να αναρωτιεμαι. Να ανοιξει ποτε το χερι μου, ή μονο οι επιδοσεις μου θα ανεβαινουν στο γυμναστηριο? :wacko:

Εγω τα χω και τα δυο . Τι κερδιζω;;;   :D

Σοβαρα.. Εδω και 10 μερες εχω ξεκινησει γυμναστηριο  ,με σκοπο χασιμο βαρους και ενδυναμωση. Δεν εχω ξαναπαει ποτε στη ζωη μου, Η μονη γυμναστικη ηταν χωραφια και γενικα αγροτικες εργασιες. Τωρα ομως αθηνα αυτα κοπηκαν και εχω ξεφυγει.. ειμαι 96 κιλα 1.82 υψος και 28 ετων. Η αληθεια ειναι οτι ειναι αρχη, και δυσκολευομαι πολυ στην αντοχη, και στο να μεινω μακρια απο το ψυγειο... τι θα κανω;; Στο gym βλεπω καποιου ειδους βοηθεια απο τον προπονητη αλλα ο καημενος εχει τοσα ατομα να ασχοληθει και δεν θελω να τον κουραζω. Και για χρηματα για κατι personal ουτε λογος. Οποιαδηποτε συμβουλη- ενθαρυνση ευπροσδεκτη!!

Θα μεινεις μακρια απο το ψυγειο. Αν δεν μπορεις, το γυμναστηριο θα σε δυναμωσει και θα σου αυξησει την αντοχη αλλα κιλο δε θα χασεις. Τα κιλα χανονται στην κουζινα, οχι στα γυμναστηρια.

Για αρχη φροντισε να κανεις πολλες επαναληψεις (12) με σκοπο να μαθεις σωστα την τεχνικη των ασκησεων -εχει απειρα βιντεο να δεις. Αν εχεις αποριες, ρωτα το γυμναστη να σου πει πώς γίνονται ή γραψε εδω τυχον αποριες. Μη σε νοιαζει αν σηκωνεις πολλα κιλα. Αυτα θα ερθουν αργοτερα.

Μη μασας, στην αρχη ολα ειναι δυσκολα. Αυτο που περισσοτερο σε δυσκολευει ειναι οτι το βλεπεις σαν αγγαρεια -στο αλλο ακρο απο σενα ειναι η Μαργαριτα που τραυματιστηκε επειδη επεσε με τα μουτρα στη γυμναστικη :). Αν αντεξεις 4-6 βδομαδες, σιγα-σιγα θα βρεις ρυθμο και θα σου φανει πιο ευκολο καθως θα γινει κομματι της καθημερινοτητας σου,

Να τρως ενδιαμεσα στα γευματα φρουτα και λαχανικα. Δεν παχαινουν + ομορφαινουν + σε γεμιζουν θρεπτικα συστατικα + σου κοβουν το αισθημα της πεινας. Ελαχιστοποιησε τηγανητα, πιτοειδη και οτι εχει πολλα λιπαρα/ζαχαρες. 

Γενετικη Προδιαθεση. Ποσο τεραστιο ρολο παιζει η γενετικη περα απο διατροφη και εκγυμνασμενη για το σμιλεμα του σωματος? Ενταξει καλη η συμμετρια και οι ισορροπημενες αναλογιες αλλα Το μερος του σωματος με το οποιο εχω το περισσοτερο κολλημα ειναι τα χερια (μπρατσα). Οσο και αν γυμναζομαι δεν μεγαλωνουν με τπτ.Ο κολλητος μου ο οποιος ξεκινησε γυμναστηριο 4 μηνες μετα απο μενα, με ιδιο προγραμμα στο γυμναστηριο αλλα με μικροτερη συνεπεια και χωρις καθολου πλανο διατροφης (απο μερος του), εχει φτιαξει ενα χερι σαν ποδι ενα πραμα. Και αρχιζω να αναρωτιεμαι. Να ανοιξει ποτε το χερι μου, ή μονο οι επιδοσεις μου θα ανεβαινουν στο γυμναστηριο? :wacko:

Σιγουρα παιζει ρολο αλλα τοσο μεγαλη διαφορα βρε αδερφε; Εγω θα πονταρα οτι ο φιλος σου γυμναζει χερια καλυτερα απο σενα γι αυτο κι εχει καλυτερα αποτελεσματα παρα οτι εχει καλυτερα γονιδια. 

• Like 3

Σιγουρα παιζει ρολο αλλα τοσο μεγαλη διαφορα βρε αδερφε; Εγω θα πονταρα οτι ο φιλος σου γυμναζει χερια καλυτερα απο σενα γι αυτο κι εχει καλυτερα αποτελεσματα παρα οτι εχει καλυτερα γονιδια. 

Μα το ιδιο προγραμμα κανουμε. Συν οτι δεν εχει διαβασει τιποτα για γυμναστικη και διατροφη και τον καθοηγω εγω σε οτι κανει. Τωρα αν γινεται να του λεω και να του δειχνω και να τα κανει καλυτερα απο μενα και με καλυτερα αποτελεσματα τι να πω...

+1000 στον γιαννη !

Παν μετρον αριστον...εγω παρασυρθηκα και τη πατησα. Μετα ξενερωσα, σημερα πηγα "με το ζορι" σκεψου, ενω ανυπομονουσα καθε φορα ποτε θα παω.

Εμενα μου χαν κανει δωρο καποια περσοναλ μαθηματα, μια 12δα και μου χουν μεινει ακομα 2. Μ αρεσε παρα πολυ η προπονηση που καναμε με τη κοπελια, και τωρα που τραυματιστηκα καποια πραγματα, προσωρινα εστω, δε μπορω να τα κανω. Κι αυτο με στεναχωρει.

Σκεψου οτι το σωμα σου τοσο καιρο "κοιμοταν" , οποτε πρεπει ν αρχισεις σιγα σιγα και να βαζεις μικρους στοχους καθε φορα. Μην εχεις το μυαλο σου στο ποτε θα γινεις κορμαρα. Να χαιρεσαι με τη προοδο που θα κανεις σιγα σιγα.. Πχ σημερα θα κανεις τη χ ασκηση με 5 κιλα, μετα απο 2 βδομαδες μπορει να τη κανεις με 7.5. Αυτο να κοιτας και να παιρνεις δυναμη ;)

Οσο για τη διατροφη.,, εγω μεχρι τις 19/5 που αρχισα γυμναστηριο, ετρωγα ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Δεν ημουν ποτε παχια , με εσωζε το γεγονος οτι παντα ετρωγα μικρες ποσοτητες. Αλλα μιλαμε για παρτυ του delivery , καθε βδομαδα ετρωγα απεξω , δεν επινα καθολου σχεδον νερο, δεν ετρωγα φρουτα και λαχανικα..

Αλλα ειπα οτι ρε φουστη μου δε γινεται να συνεχισω ετσι, δε μου αρεσε η εικονα μου. Για μενα αυτο το κομματι της διατροφης ηταν το πιο δυσκολο. Πιο δυσκολο απ τη γυμναστικη γτ εγω τη γυμναστικη τη γουσταρα. Αυτο το διαστημα απο τοτε που αρχισα, παρεκλινα απ τη διατροφη μου μονο τη βδομαδα που μας περασε... Μου βγηκε ο τραυματισμος , επεσα ψυχολογικα κ το ριξα στο φαι.

Σημερα ειχα μια κουβεντα με τη γυμναστρια μου που με βοηθησε πολυ.. Μιλησα και με μια αλλη γυμναστρια εκει που μου πε οτι εχει το ιδιο προβλημα με μενα, χονδροπαθεια, χρονια τωρα.

Εχω ξενερωσει, εχω σπαστει αλλα ξερω οτι αν το αφησω τωρα και το ποδι μου δε θα δυναμωσει, δε θα φτιαξει, κι εγω θα το μετανιωσω. Οποτε τη Πεμπτη, εχω παλι μαθημα.

Μια αποφαση ειναι...δεν ειναι αγγαρεια. Απλα πες οτι πια θες να κανεις κατι για την υγεια σου, για τον εαυτο σου. Θα δεις τι ικανοποιηση θα παρεις οσο θα προοδευεις, θ αλλαξει η ψυχολογια σου γενικοτερα, θα νιωθεις μια ευεξια.

Τονισε στο γυμναστη εκει οτι εισαι αρχαριος/α να σου βγαλει καταλληλο προγραμμα. Κανε παντα διαλειμμα αναμεσα στα σετ και τις ασκησεις. Καλο ζεσταμα, αποθεραπεια μετα το προγραμμα και διατασεις. Μη τις ξεχνας. Ζητα να σου τις δειξουν.

• Like 3

Μα το ιδιο προγραμμα κανουμε. Συν οτι δεν εχει διαβασει τιποτα για γυμναστικη και διατροφη και τον καθοηγω εγω σε οτι κανει. Τωρα αν γινεται να του λεω και να του δειχνω και να τα κανει καλυτερα απο μενα και με καλυτερα αποτελεσματα τι να πω...

Γενετικη προδιαθεση υπαρχει, ομως εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να οδηγεις εσυ τα χερια σου σε υπερπροπονηση που εμποδιζει την αναπτυξη τους ,ενω ο φιλος σου μια και οπως λες δεν ειναι και τοσο συνεπης στο προπονητικο προγραμμα που του δινεις να μην εχει το ιδιο προβλημα ?

• Like 1

υπαρχει και παραυπαρχει ! κανω με εναν την ιδια προπονηση στο περιπου  ,  τον ιδιο καιρο , ιδια διατροφη  κτλ εγω μπορει να εχω τα  διπλασια χερια και αυτος διπλασια πλατη απο μενα ! το πιο πιθανο ομως ειναι να μην κανεις κατι σωστα  .. αλλαξε προπονηση στα χερια ..

επισης σωστο αυτο που σου λεει ο σιλβε , αν το παρακανεις με εναν μυ εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα απο αυτα που θελεις

ωπ , μαργαριτα τι σεντοναρα ειναι αυτη ??  μπραβο !!

οταν το ειδα ειπα , δε μπορει , ο αλεξ θα ειναι κ αλλαξε αβαταρ :)

• Like 2

H γενετική προδιάθεση φυσικά και υπάρχει και ισχύει, αλλά ΛΟΓΙΚΑ βλέπεις την ξεκάθαρη διαφορά στην elite φάση του αθλήματος.

Πχ, ο μαου με λέει οδοντογλυφίδα. Και είμαι.

tl;dr, σεντόνι με αερολογίες :P

Θα μπορούσα να είμαι πολλά περισσότερα απ'ότι είμαι αλλά. Θα παραφράσω την υπογραφή της Δημητρούλλλλας. Μπορεί οι μύες να σκίζονται στο γυμναστήριο, να τρέφονται στην κουζίνα και να ξεκουράζονται στο κρεβάτι αλλά πάνω απ'ολα χρειάζεται μυαλό, σωστή σκέψη, πειθαρχία. Kαθαρό μυαλό. Όοοολα από εκεί ξεκινάνε. Πολλά χρόνια τώρα ασχολούμαι και περνάω τον χρόνο μου με αρκετά πράγματα που χωρίς να είναι ντε και καλά κάτι το κακό, ο τρόπος που τα "χρησιμοποιώ", ο τρόπος που τα αφήνω να μπαίνουν στην καθημερινότητά μου και να καταστρέφουν πολλές πτυχές της ζωής μου. Θα μπορούσα να παίξω WoW πχ χωρίς να αφήσω τον εαυτό μου να γράψει στα @@ του πολλά άλλα "ασήμαντα" πράγματα (βλέπε εργασία, σχέσεις κλπ.). Κι όμως το έκανα. Γιατί; Έλα μου ντε; Πειθαρχία, αυτοέλεγχος, υπομονή και επιμονή. Το να μαλακίζεσαι με οτιδήποτε είναι το μονο εύκολο. Στα δυσκολα τι κάνουμε.  Απο δω και πέρα θα δείξει, για μένα υπάρχει μία μεγάλη ανηφόρα. Αν τα καταφέρω όλα καλά. Αν όχι θα είμαι άξιος της μοίρας μου.

ωραίο το triumvate από το strst.com. Θα το προτιμησω και ας είναι "βαρύ".

μάου, δεν ξέρω αν το έχεις δει, αλλά το είδα και θυμήθηκα το θέμα σου

https://www.google.gr/maps/@38.062075,23.727963,3a,22.9y,273.62h,81.39t/data=!3m4!1e1!3m2!1sk1AurvdOtaxf-pEtMZSLPg!2e0

κλαίω

• Like 1

σορρυ, η οπτική μας διαφέρει :P

Εγώ εστιάζω στο ότι "μου ήρθε να κατουρήσω, δεν ψάχνω κανα βενζινάδικο, κάτι απόμερο, στην παπάρα μου, βγάζω τη μαλαπέρδα και κατουρώ". Δλδ, αν και ολίγον τί αδιάλλακτος, οκ, ταρίφ νέϊσιον.

• Moderators

Βασικά αλλο μοντέλο και άλλο bodybuilding... Site τέτοιου είδους προφανώς ασχολούνται περισσότερο με το πρώτο.

ειτε ειναι μποντι μπιλντερ ειτε μοντελο οι πιο πολλιο δεν εχουν κοιλιακους και απλα απορουσα αν εχω εγω προβλημα και δεν βλεπω κατι που βλεπουν αυτοι!

μαους δεν βλεπω κατι στο σποιλερ! Αλλοι γουσταρουν κοιλιακους αλλοι και θωλοι να ειναι δεν τους νοιαζει! αυτα ειναι γουστα! 

γατοκοριτσο αν ψαρευμα κομπλιμεντα θα εβαζα γυμνη ;)

μαργαριτα οσο πιο καλα και σωστα γυμνασεις τα ποδια (και γενικα το κορμι σοΥ) τοσο λιγοτερο θα πονας απο τετοιες βλακειες. Ολοι εχουμε τις αναποδιες μας κατα καιρους το θεμα ειναι να μην το βαλεις κατω!

Σωμα εχεις μια χαρα οποτε ασε τη μαλακια να περασει και μετα ξεκινα παλι αλλα πιο σωστα!

Αυτό το σκεφτόμουν και εγώ πριν λίγες μέρες και πιστεύω ότι η γενετική του καθενός παίζει αν όχι το σημαντικότερο, σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο...

Είμαι με ένα παλικάρι στο γυμναστήριο οποίος είναι 1,78 και καμιά 87αρια κιλά αλλά λίπος έτσι, κάπως χοντρούλης... Λιώνει στο διάδρομο, ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής σχεδόν ένα μήνα++ τώρα απ ότι μου είπε και έχει χάσει μόλις 3 κιλά ένα μήνα τώρα και παρόλα αυτά το σκαρί του είναι να είναι ενδομορφικός.

Για μένα είναι το χειρότερο σωματότυπο αυτό...

Από την άλλη εγώ ως εκτομορφικός μια βδομαδα να κάνω διάδρομο 20 λεπτά τη μέρα θα καταλήξω 50 κιλά στο τέλος της εβδομάδας, χώρια ότι για να παρω κιλά  αναγκαστικά πρέπει να ξεκωλοθώ στο φαγητό σε σημείο να είμαι έτοιμος να σκάσω...

Βέβαια είναι και τι στόχους έχει ο καθένας και επίσης θέλει αρκετό χρόνο για να δεις αξιόλογο σώμα σαν αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά. Δε μιλάω για μικρές αλλαγές, αλλά για να φτάσεις σε σημείο να έχεις ένα άρτια σμιλεμένο σώμα... Πιστεύω δλδ θέλει τουλάχιστον 1,5 χρόνο/2 χρόνια κάποιος με σκληρή γυμναστική και διατροφή μπορεί να δει το αποτέλεσμα που ονειρεύεται...  Προσωπικά τα χέρια μου κάνουν μπράτσα εύκολα αν και είναι λεπτά και έχω μόλις 3 βδομαδες γυμναστήριο αλλά αυτό το στήθος και τα πόδια δε φουσκώνουν με τίποτα ρε παιδιά...

Στα κιλά έχω ανέβει αλλά ο καθρεπτης ακόμα με κάνει να νιώθω οτι είμαι όπως όταν ξεκίνησα...

Τώρα θα μου πεις ε ναι τι περίμενες με ένα και δύο μήνες να φτιάξεις σώμα, σίγουρα όχι αλλά τα γονίδια μου κάπου με ανεβάζουν κάπου με πάνε πίσω όπως έγραψα.. κ για αυτο δεν ευθύνομαι εγώ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...