Antwni Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Για μένα οδηγός είναι οι 2 πληθυσμοί, Ικαρία και Οκινάβα, που έχουν υψηλό ποσοστό επιβίωσης, 100+ χρόνια. Τρώνε κρέας; Ναι, ειδικά στην οκινάβα κάθε μέρα σχεδόν τρώνε ψάρι. Πίνουν γάλα; Ναι. Κι όχι μόνο αυτό, μερικοί καπνίζουν κιόλας. Όλες οι κακές συνήθειες μαζί. Τι χαρακτηριστικό γνώρισμα έχουν οι 2 πληθυσμοί; 1. Είναι αδύνατοι. 2. Δεν ξέρουν τι θα πει άγχος. Αυτά είναι για μένα πλέον οδηγοί ζωής. Δεν διάβασα τα προηγούμενα γιατί γράφεις σεντόνια και εσύ Πήγα κατευθείαν στο τέλος Απλά αυτό έπρεπε να το τονίσεις, να φαίνεται xD
HadesGR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αυτά είναι 98 κιλά από 106 σε 5 εβδομάδες με αυστηρό διατροφολόγιο και πλέον καθημερινή άσκηση! Τα 90 κιλα είναι κοντά! 3
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εγω ειμαι παραλια Μυκονιατικα παρεα με τα ταπερ μου κ σκεφτομαι το βραδινο leg day 1
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αυταααα ειναι αλλοι στις παραλιες κ αλλοι εξεταστικη! Ευχαριστησου το μπανιο Σε μια βδομαδα εχω ραντεβου για μαγνητικη. Το γ@μωγονατο μου χει σπαςει τα νευρα. Σημερα εν τω μεταξυ εχω περσοναλ μετα απο μια βδομαδα αποχης..βεβαια δεν εχω καμια ορεξη να παω, αλλα που θα παει..θα μου ξαναρθει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ρε παιδια το προβλημα το εχω εγω οι πολλοι απο αυτους δεν εχουν καν κοιλιακους? http://www.fitnesspulse.gr/item.php?id=15425 κονε που ειδαν κοιλιακους? Αργυρως που σκατα ειδαν κοιλιακους? μαρεσει και το σχολιο Τι θα γίνει Κωνσταντίνε Αργυρέ; Φωνή ωραία έχεις, μαγαζιά γεμίζεις, πρόσωπο κουκλίστικο διαθέτεις και τολμάς να κάνεις και κοιλιακούς αληθεια που σκατα τους ειδαν?
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Κατι παει να αχνοφανει στον Αργυρο αλλασε παρακλω μη κακολογεις το κουκλι
bosei Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Χαχα Spect κι εγώ το έχω το πρόβλημα. Αυτό μου θυμίζει έναν φίλο μου που βλέπει κάτι τέτοια και μετά πηγαίνει google και πατάει π.χ. "David Beckam abs workout"
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ρε μαργαριτα που παει να αχνοφανει αληθεια? μεχρι και ο μπιμπερ πιο καλους κοιλιακους εχει απο αυτον δηλαδη αν βλεπουν κοιλιακους σε αυτους εγω πρεπει να χω κορμαρα και να μην το ξερω!! να μουνα και λιγο πιο ψηλος κελεπουρι θα μουν! α ρε μανα που με γεννησες κοντο 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 θενκ γιου αλλα εχω ακομη για κορμαρα! ( Για μενα εχω καλο σωμα. ξερω οτι μπορω και καλυτερα -και υπηρξα και καλυτερα- οποτε δεν μου αρκει αυτο που εχω τωρα αλλα που θα παει θα ερθει σιγα σιγα )
gatokoritso Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 μην προσπαθεις να τσιμπισεις κομπλιμεντα spect εισαι αντικειμενικα κορμαρα. απο το αρθρο ζητημα ειναι 4-5 να πληρουν το τιτλο εχει κοιλιακους. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Στη παραλια παιζουν παντως οι μπυροκοιλιες και οι κυτταριτιδες... 1
mgs4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ρε παιδια το προβλημα το εχω εγω οι πολλοι απο αυτους δεν εχουν καν κοιλιακους? http://www.fitnesspulse.gr/item.php?id=15425 κονε που ειδαν κοιλιακους? Αργυρως που σκατα ειδαν κοιλιακους? μαρεσει και το σχολιο Τι θα γίνει Κωνσταντίνε Αργυρέ; Φωνή ωραία έχεις, μαγαζιά γεμίζεις, πρόσωπο κουκλίστικο διαθέτεις και τολμάς να κάνεις και κοιλιακούς αληθεια που σκατα τους ειδαν? Βασικά αλλο μοντέλο και άλλο bodybuilding... Site τέτοιου είδους προφανώς ασχολούνται περισσότερο με το πρώτο. 1
tehAllantin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εγω ειμαι παραλια Μυκονιατικα παρεα με τα ταπερ μου κ σκεφτομαι το βραδινο leg day εχει σπίτι η αδερφή της γιαγιάς μου εκεί (αν και έχω να πάω εκεί 12 χρόνια και να κολυμπήσω 20 )
alex_000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Προσωπικά με έχει απασχολήσει πάρα πολύ κι έχω διαβάσει άπειρα βιβλία/άρθρα και των 2 απόψεων ενώ έκανα και 18 μήνες χορτοφάγος. Έχω καταλήξει στο εξής "απλό" συμπέρασμα. Αν γυμνάζεσαι, χρειάζεσαι πολύ πρωτείνη. Αν όχι, όχι. Αυτούς τους 18 μήνες χωρίς κρέας/γάλα, έφαγα μεγάλο ζόρι. Τα κιλά στάσιμα, το κορμί υπέφερε, ελάχιστο χτίσιμο μυών. Τις τελευταίες 3 βδομάδες άλλαξα μοτίβο. Για μποντιμπίλντιγκ η αλλαγη είναι αστεία, για το δικό μου τρόπο ζωής τεράστια. Ήτοι, 2 φορές τη βδομάδα κρέας -μικρή ποσότητα, καμια 100γρ, και κάθε μέρα περίπου 400-500γρ γάλα. Αποτέλεσμα: Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε προπόνηση όμως, ανεβάζω κιλά. Κατάντησε γελοίο... Συζητούσαμε πριν μήνες με τον λίβε να αγοράσουμε επιπλέον κιλά και κόλωσα γιατί δεν τα χρειαζόμουν, με αυτά που είχα έβγαιναν οι προπονήσεις. Με 3 βδομάδες αλλαγή διατροφής χρειάζομαι άμεσα 2 εικοσάκιλα. Δε νομίζω ότι η αύξηση αυτή θα συνεχιστεί για πολύ, όμως σίγουρα θα δω τεράστιες αλλαγές με τόση πρωτεινη. Κάνει κακό στον οργανισμό; Ποιος να ξέρει αλήθεια, οι απόψεις και τα επιχειρήματα κάθε πλευράς είναι ισχυρά. Για μένα οδηγός είναι οι 2 πληθυσμοί, Ικαρία και Οκινάβα, που έχουν υψηλό ποσοστό επιβίωσης, 100+ χρόνια. Τρώνε κρέας; Ναι, ειδικά στην οκινάβα κάθε μέρα σχεδόν τρώνε ψάρι. Πίνουν γάλα; Ναι. Κι όχι μόνο αυτό, μερικοί καπνίζουν κιόλας. Όλες οι κακές συνήθειες μαζί. Τι χαρακτηριστικό γνώρισμα έχουν οι 2 πληθυσμοί; 1. Είναι αδύνατοι. 2. Δεν ξέρουν τι θα πει άγχος. Αυτά είναι για μένα πλέον οδηγοί ζωής. Χάρηκα πολύ με αυτά που διάβασα. Οι αλλαγές στο σώμα θα είναι ανάλογες με τις αλλαγές που είδες στις επιδοσεις. Αυτά τα 2 πάνε μαζί. 500 γραμμάρια γάλα την ημέρα δεν είναι καθόλου μικρή αλλαγή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις