Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

κινγκ εισαι μεγαλος παιχτης ! τελος ..

στην πενα το κετλερ βλεπω  ! τα δικα μου ειδες πως τα εκανα ??

εχασα και την εγγυηση :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κινγκ εισαι μεγαλος παιχτης ! τελος ..

στην πενα το κετλερ ! τα δικα μου ειδες πωα τα εκανα ??

εχασα και την εγγυηση :-D

Αστα maus ακομα και στο χωραφι λιωνουμε.Μεχρι τις 8 το πρωι εδω θα ειμαι για ποτισμα.Kettlebell λιωσιμο καμια 20αρια επεισοδια απο friends μπας και περασει η ωρα.Βεβαιως και τα ειδα το ενα 16κιλο το αλλο το ειδα για 20+ ετσι?Εμενα μια φορα μου εχει πεσει κατω σε τσιμεντο.Εχει μερικα σημαδια αλλα δεν εχει αναγκη φοβερο εργαλειο και αν δεν ησουν εσυ δεν θα ηξερα καν οτι υπαρχει.

Ποια εγγυηση το περνας ενα χρωμα και γινετε σαν καινουργιο.

20αρι ειναι αυτο στην φωτο ! εχω και 24αρη αλλα ειναι ξεπατωμα με τοση ζεστη στην παραλια δε λεει !

και συ με το 16αρι μπραβο σου δεν ειναι καθολου ευκολες οι ασκησεις!

τα χωραφια δικα σας ? αν ναι αξιζει το λιωσιμο καλα κανεις κ δουλευεις και το χεις συνδιασει κ με προπονηση - 2 φορες μπραβο σου ..

• Like 1

20αρι ειναι αυτο στην φωτο ! εχω και 24αρη αλλα ειναι ξεπατωμα με τοση ζεστη στην παραλια δε λεει !

και συ με το 16αρι μπραβο σου δεν ειναι καθολου ευκολες οι ασκησεις!

τα χωραφια δικα σας ? αν ναι αξιζει το λιωσιμο καλα κανεις κ δουλευεις και το χεις συνδιασει κ με προπονηση - 2 φορες μπραβο σου ..

Καλα το φανταστηκα το 24κιλο ειναι για πολυ λιγες ασκησεις που να λιωσεις με στον ηλιο.Με το 16αρι βγαζω κανονικα 20λεπτη full προπονηση αλλα γινομε μουσκεμα στην κυριολεξια.Yep δικα μας βερικοκα(1000 δεντρα)και ελιες(900 περιπου) εχουμε και τα ποτισματα ειναι 15 ωρες + λογω του νερου στις γεωτρησεις μας που δεν επαρκει και τα ποτιζουμε κομματια κομματια.Ο συνδιασμος λεει παρα πολυ εννοειται γυμναστικη στον καθαρο αερα και στη φυση οτι καλυτερο.

Αφου πιανω και h+ με το note τι αλλο θελω.

Κοιτα που βρισκομε:

• Like 2

αυτα ειναι ! βερικοκα ε ? φανταζομαι θα ξερεις γι αυτα ε  ?

εχουν απο αντικαρκινικη δραση  μεχρι και για την προληψη καρδιαγγειακων παθησεων κανουν μιας και περιεχουν λυκοπενιο ! τουμπανο σε φυτικες ινες -βοηθουν στην καλη λειτουργια του πεπτικου συστηματος, και στην αντιμετωπιση της  δυσκοιλιοτητας- ,τουμπανο σε βιταμινη Α κανουν καλο σε οραση σε δερμα και σε χιλια δυο αλλα  κωλοφαρδε :-)

• Like 1

αυτα ειναι ! βερικοκα ε ? φανταζομαι θα ξερεις γι αυτα ε ?

εχουν απο αντικαρκινικη δραση μεχρι και για την προληψη καρδιαγγειακων παθησεων κανουν μιας και περιεχουν λυκοπενιο ! τουμπανο σε φυτικες ινες -βοηθουν στην καλη λειτουργια του πεπτικου συστηματος, και στην αντιμετωπιση της δυσκοιλιοτητας- ,τουμπανο σε βιταμινη Α κανουν καλο σε οραση σε δερμα και σε χιλια δυο αλλα κωλοφαρδε :-)

Βεβαιως κανα 2 κιλα τη μερα τρωω τωρα που ειναι ο καιρος τους γιατι ακομα και στα ψυγεια αντε να κρατησουν 2-3 μηνες το πολυ ακομα.Προχθες δοκιμασα για πρωτη φορα γλυκοπατατα πολυ για πεταμα γευση αλλα μια χαρα κατεβηκε με το κοτοπουλακι.

Η γενικη παραδοχη απο οσους ασχολουνται με τη γυμναστικη ειναι οτι πρεπει να καταναλωνεις οσες περισσοτερες πρωτεινες μπορεις, επειδη βοηθαει στην αυξηση της μυικης μαζας και στο μικροτερο ποσοστο αποθηκευσης σε λιπος, ενω οι διατροφολογοι και οι γιατροι αν δεν κανω λαθος, λενε το αντιθετο, σε γενικες γραμμες. Οι δευτεροι για λογους υγειας. Και μαλιστα λενε οτι ποτε ο ανθρωπος στην ιστορια δεν καταναλωνε τοσες πρωτεινες οσο τις τελευταιες δεκαετιες. Αυτο ταιριαζει μ'αυτα που μου εχουν πει γονεις, παππουδες, κλπ. οτι ετρωγαν σπανια κρεας, αλλα ερχεται σε αντιθεση με το οτι ο ανθρωπος πριν απο δεκαδες χιλιαδες χρονια ηταν κυνηγος και απο τοτε βιολογικα δεν εχει αλλαξει ιδιαιτερα. Και γενικα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του, οπως φαινεται.

Σας εχει απασχολησει το ζητημα;

Όποιος θέλει να διαβάσει και μία έρευνα σχετικά με τις συνέπειες τις "υπερκατανάλωσης" ας κοιτάξει Link.png Site: εδώ

Spoiler alert: We found no data in the scientific literature to link high protein intakes to increased risk for impaired kidney function in healthy, physically active men and women.

Και Link.png Site: εδώ η θέση ενός ερευνητή (όσοι έχετε twitter αξίζει ένα follow)

• Like 2

οταν εισαι σε φάση να μην τρως υπάρχουν 1002 μαλακίες σπίτι , όλοι ψωνίζουν τα πάντα κ χωρίς να χρειάζονται
όταν μπορείς να φας κ καμια μαλακιουλα δεν υπάρχει τίποτα
wtf is this shit

Τα γραμμάρια πρωτεΐνης σχετίζονται με την μυϊκή μάζα και οχι με το σωματικό βάρος.

Or so they say

Τα γραμμαρια αντιστοιχουν στο ενα κιλο σωμ. βαρους (λησμονισα να αναφερω το κιλο)

Η γενικη παραδοχη απο οσους ασχολουνται με τη γυμναστικη ειναι οτι πρεπει να καταναλωνεις οσες περισσοτερες πρωτεινες μπορεις, επειδη βοηθαει στην αυξηση της μυικης μαζας και στο μικροτερο ποσοστο αποθηκευσης σε λιπος, ενω οι διατροφολογοι και οι γιατροι αν δεν κανω λαθος, λενε το αντιθετο, σε γενικες γραμμες. Οι δευτεροι για λογους υγειας. Και μαλιστα λενε οτι ποτε ο ανθρωπος στην ιστορια δεν καταναλωνε τοσες πρωτεινες οσο τις τελευταιες δεκαετιες. Αυτο ταιριαζει μ'αυτα που μου εχουν πει γονεις, παππουδες, κλπ. οτι ετρωγαν σπανια κρεας, αλλα ερχεται σε αντιθεση με το οτι ο ανθρωπος πριν απο δεκαδες χιλιαδες χρονια ηταν κυνηγος και απο τοτε βιολογικα δεν εχει αλλαξει ιδιαιτερα. Και γενικα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του, οπως φαινεται.

Σας εχει απασχολησει το ζητημα;

Προσωπικά με έχει απασχολήσει πάρα πολύ κι έχω διαβάσει άπειρα βιβλία/άρθρα και των 2 απόψεων ενώ έκανα και 18 μήνες χορτοφάγος.

Έχω καταλήξει στο εξής "απλό" συμπέρασμα. Αν γυμνάζεσαι, χρειάζεσαι πολύ πρωτείνη. Αν όχι, όχι.

Αυτούς τους 18 μήνες χωρίς κρέας/γάλα, έφαγα μεγάλο ζόρι. Τα κιλά στάσιμα, το κορμί υπέφερε, ελάχιστο χτίσιμο μυών. 

Τις τελευταίες 3 βδομάδες άλλαξα μοτίβο. Για μποντιμπίλντιγκ η αλλαγη είναι αστεία, για το δικό μου τρόπο ζωής τεράστια. Ήτοι, 2 φορές τη βδομάδα κρέας -μικρή ποσότητα, καμια 100γρ, και κάθε μέρα περίπου 400-500γρ γάλα. 

Αποτέλεσμα: Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε προπόνηση όμως,  ανεβάζω κιλά. Κατάντησε γελοίο... 

Συζητούσαμε πριν μήνες με τον λίβε να αγοράσουμε επιπλέον κιλά και κόλωσα γιατί δεν τα χρειαζόμουν, με αυτά που είχα έβγαιναν οι προπονήσεις. Με 3 βδομάδες αλλαγή διατροφής χρειάζομαι άμεσα 2 εικοσάκιλα. Δε νομίζω ότι η αύξηση αυτή θα συνεχιστεί για πολύ, όμως σίγουρα θα δω τεράστιες αλλαγές με τόση πρωτεινη.

Κάνει κακό στον οργανισμό; Ποιος να ξέρει αλήθεια, οι απόψεις και τα επιχειρήματα κάθε πλευράς είναι ισχυρά.

Για μένα οδηγός είναι οι 2 πληθυσμοί, Ικαρία και Οκινάβα, που έχουν υψηλό ποσοστό επιβίωσης, 100+ χρόνια. Τρώνε κρέας; Ναι, ειδικά στην οκινάβα κάθε μέρα σχεδόν τρώνε ψάρι. Πίνουν γάλα; Ναι. Κι όχι μόνο αυτό, μερικοί καπνίζουν κιόλας. Όλες οι κακές συνήθειες μαζί.

Τι χαρακτηριστικό γνώρισμα έχουν οι 2 πληθυσμοί;

1. Είναι αδύνατοι.

2. Δεν ξέρουν τι θα πει άγχος.

Αυτά είναι για μένα πλέον οδηγοί ζωής. :) 

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...