Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οκ  . κατσε γιατι εχουμε και αλλες ακρες εκει  ..

αλεξξξξξ  .. ποσο παει το γαλα το φρεσκο στο νησι  ρε φιλε ? ολυμπους παιζει ?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εγώ συνεχίζω να παρακολουθώ το τόπικ εντωμεταξύ! Άντε μη τεμπελιάζετε, είναι και καλοκαιράκι τώρα, θέλει πιο εντατικά! :P  :D  

(το ξαναλέω, τόπικ - πρότυπο!)

• Like 1

Εγώ συνεχίζω να παρακολουθώ το τόπικ εντωμεταξύ! Άντε μη τεμπελιάζετε, είναι και καλοκαιράκι τώρα, θέλει πιο εντατικά! :P  :D  

(το ξαναλέω, τόπικ - πρότυπο!)

Το καλοκαίρι τα πραγματα πηγαίνουν πιο χαλαρά.

• Like 1

οκ  . κατσε γιατι εχουμε και αλλες ακρες εκει  ..

αλεξξξξξ  .. ποσο παει το γαλα το φρεσκο στο νησι  ρε φιλε ? ολυμπους παιζει ?

Ολα στην Κύπρο ειναι ακριβά, το γάλα προφανώς είναι τοπικό, σιγά μην φέρνουν Ολυμπο φρέσκο γάλα με το καράβι εδω να τους λήγει στην μέση του ταξιδιού :D

• Like 1

Να είχατε προνοήσει;

=]

Νομίζω οι περισσότεροι εδώ έχουν προνοήσει! Εγώ είπαμε δεν ασχολούμαι, από εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον παρακολουθώ :-)

• Moderators

ξυπνάω και με πόναγε το δεξί χέρι στην λαβή , και ποτηρι να κρατούσα @@
Εκανα μια δουλίτσα σαν αερόβια φάση , ιδρωσα
πρώτη μέρα χωρίς την ζώνη , τελείως , finito bye bye μπουλο η ζώνη ρε
πάω για προπόνηση στήθους και λέω today is the day
ένιωθα όπως πριν σταματήσω , πρησμένος πριν αρχίσω καν προπόνηση , οι φλέβες έκαναν την εμφάνιση τους πριν κανω οτιδήποτε

fuaaark 80kg ίσιος πάγκος χ 2 τελευταία set 10reps
70 επικλινής , μετά σκάει μύτη το φιλαράκι , πολυ μπροστά , με βάζει σε drop sets fuaaaaark κόντεψα να πεθάνω , το στήθος μου ειχε γίνει λες κ ειχα βάλει απο μέσα μπάλες για πρώτη φορά και απο τη χαρα και το mood ούτε καν σκέφτηκα να βγάλω φωτογραφία
nope , nope , nope , έχει ακόμα πράμα , 1-2 εβδομάδες ακόμα που θα ειμαι ? η δύναμη μου δεν έχει επιστρέψει στο full

dropsets = sex

η μέση μου ειχε γινει τόσο λεπτή ,δεν την ειχα ξαναδει έτσι , φαίνεται να φευγουν τα νερά απο την εγχείρηση τώρα
σκέφτομαι πως θα ειναι αν γραμμώσω που αυτή τη στιγμή ειμαι για μηνες σε φάση τρώω όσο θέλω οτι θέλω
Γράμμωση δεν υπάρχει στα σχέδια , μέχρι το χειμώνα συνεχίζω έτσι , μετά όταν θα έχω φορτώσει αρκετούς μυς κ θα ειμαι στα όρια μου θα κόψω και θα διατηρηθω κομμένος , απο κει κ πέρα μονο καθαρά μυικά με τον καιρό τους, αυτό ειναι το σχέδιο , κομμένος όλο το χρόνο απο εκεινο το σημείο κ μετά.

γιατι μπορώ
λελ
fuaaaaaark κάτι βάζουν στο νερό

• Like 4

Μετά από διήμερο φωτοσύνθεσης και βιταμίνης D, γυρνάμε με απίστευτη ενέργεια για δυναμικές προπονήσεις (άουτς) Σήμερα το μενού περιλαμβάνει δυναμικό άνω κορμό (και ο Δίας μαζί μου)  :-D

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...