Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κοιτα σιγουρα παιζει ρολο η προδιαθεση αλλα τη μονη διαφορα που κανει ειναι οτι σε καποιους το κανει λιγο πιο δυσκολο ή λιγο πιο ευκολο! αυτο ειναι ολο! 

yeah , αυτό ακριβώς

έχω αρκετούς στο gym που δεν γυμνάζουν πχ ποτέ πόδια και αν τους ρωτήσεις γιατι λένε έχω κακα genetics και να τα γυμνάσω δεν παίρνουν

Οτι νάνε και η δικαιολογία έτοιμη χαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

ξερω ξερω!!! τα βλεπω καθε μερα! πριν λιγο καιρο ενας με ρωτησε αν το στεπ που εκανα βοηθαει στις γαμπες

και ηθελα να του πω οτι αν δεν φυγεις απο τα στανταρ το να κανεις μονο πανω οσο στεπ και να κανεις τα ποδια δεν θα παρουν ποτε.

ΟΚ, ευχαριστώ για την άποψη, δεν είμαι σίγουρος για το πόσο έυκολη πρόσβαση θα έχω σε κατσικίσιο γάλα.

olympos_goat_milk.jpeg
σε ολα τα σ μαρκετ - ισως το καλυτερο γαλα ..
  • Like 2

Καλημερα :)

Ξυπνησα καλυτερα σημερα τ αντιφλεγμονωδη αρχιζουν να κανουν δουλεια. Θα παω πισινα σε καμια ωριτσα. Το μεγαλο στοιχημα βεβαια θα ναι το προγραμμα μου απο βδομαδα κ το ακομα μεγαλυτερο οταν επιχειρησω να τρεξω, τη μεθεπομενη.

Το κατσικισιο εχει εντονη οσμη αλλα αν δν εχεις μυρισει φρεσκο προβειο, δεν εχεις νιωσει τι θα πει μποχα :eek:

@Nicoc η γενετικη φταιει γενικοτερα...!! ας πουμε αμα δεις καναν χοντρο να ξεσκιζετε στο φαι, θα σου πει ειναι το σκαρι κ τα γονιδια μου ετσι!

• Like 1

• Moderators

το ενα με μπαρα το αλλο αλτηρας. στον αλτηρα ισως να ειναι καλυτερο για το αδυνατο σημειο γιατι αναγκαζεται να σηκωσει ολο το βαρος μονο του αλλα απο την αλλη αυτη μπορει να οδηγησει σε κακη τεχνικη και τραυματισμο.

μουφα νησιωτης ειμαι. να τρεξω μπορω(ουσα),ποδηλατο οσο θες,βαρη επισης κολυμπι δεν το χω..

εκανα καμια 500αρια μετρα σημερα και πηγα να μεινω στον τοπο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ωρα της επιστροφης εφτασε! Για τον επομενο μηνα θα ειμαι Ελλαδαρα οποτε δεν θα πολυσυμμετεχω στο φορουμ. Αμα ερθει κανεις προς Πατρα-Ριο μερια θα χαρω πολυ να κερασω καφεδακι και να τα πουμε και να συγκρινουμε τις κορμαρες μας!

φιλακια ρουφηχτα.

Επεξ/σία από linkin
  • Like 1

Τωρα εξηγουνται ολα, χτες εφαγα μισο κιλο

ισχυει 100%

προχθες το βραδυ πηρα 1 κιλο παρφε σοκολατα με ολοκληρα αμυγδαλα μεσα με σκοπο να το βαλω στο ψυγειο και να την βγαλω καμμια βδομαδα - κ σημερα εννοειται δεν υπαρχει ουτε για δειγμα  ..

ιναδερνιουζ που λετε εδω

μικρο το κακο μιας κ το παγωτακι το καψαμε στην παραλια αγνωριστα τα κανα τα κετλερ στην αμμο !

φιλε ποδηλατη δεν ηξερα οτι εισαι κυπρο ! δεν εχετε ολυμπους  ?

περιεργο μου φαινεται , την θεωρω σιγουρη την επιτυχια του εκει .. στα ποσα ευρω παιζει το φρεσκο γαλα ?

linkin πμ στον νικοτσ

γιαννη καλη επιστροφη να χεις ..

• Like 6

Μαους τρωμε και μετα παλι χτυπιομαστε, αστο το παγωτακι μπορει να σε κανει και καλο σε τετοιες ηλικιες.....χαχαχ

Σε πειραζω.... Χτες ελεγα να τσιμπισω αυτα τα γιαουρτοπαγωτα, που πρωτα τα χαν μονο οι λαρισαιοι, αλλα δεν πηγα..... Εστριψα προς το μπιτσ μπαρ...

• Like 1

Μαους τρωμε και μετα παλι χτυπιομαστε, αστο το παγωτακι μπορει να σε κανει και καλο σε τετοιες ηλικιες.....χαχαχ

Σε πειραζω.... Χτες ελεγα να τσιμπισω αυτα τα γιαουρτοπαγωτα, που πρωτα τα χαν μονο οι λαρισαιοι, αλλα δεν πηγα..... Εστριψα προς το μπιτσ μπαρ...

Ποσο ηπιες στο μπιτς μπαρ?

φιλε ποδηλατη δεν ηξερα οτι εισαι κυπρο ! δεν εχετε ολυμπους  ?

περιεργο μου φαινεται , την θεωρω σιγουρη την επιτυχια του εκει .. στα ποσα ευρω παιζει το φρεσκο γαλα ?

Άσε να το ψάξω καλύτερα και θα σου πω (το γάλα δεν το αγοράζω εγώ, άσε, μεγάλη ιστορία...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...