dimitra_m3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μονο στηθος δεν ειναι τελικα. Περισσοτερο νιωθεις ανταγωνιστη να δουλευει παρα ανω θωρακικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλά τα κοροιδεύουμε τα chicken legs αλλά και για τις γυναίκες υπάρχει το upper body που δεν κάνουνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλά τα κοροιδεύουμε τα chicken legs αλλά και για τις γυναίκες υπάρχει το upper body που δεν κάνουνε. Και το άτιμο είναι ΔΥΣΚΟΛΟ γαμώ. Σήμερα military press μου βγήκε η πίστη όπως τις παλιές καλές εποχές. Σύντομα πάντως φτάνω τα κιλά που έκανα, μόλις φτάσω θα σου σφυρίξω να κοιτάξουμε τίποτε αναπροσαρμογές για αλλαγή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Γιάννη, σκέφτομαι να αντικαταστήσω το αγελαδινό γάλα με γάλα καρύδας. Τι λες, ποια είναι η γνώμη σου; Γάλα είναι μόνο το ζωικό. Οτιδήποτε άλλο άσπρο υγρό από αμυγδαλο, καρυδα, σογια, κτλ το λέμε δήθεν "γάλα" για να κοροιδευόμαστε. Μια χαρά επιλογή είναι, αλλά τσούζει οικονομικά (τελευταια το ειχα βρει καπου 5€ το κιλο...). Αν το αντέχεις, μαζί σου, μια χαρα υποκαταστατο ειναι. Το αμυγδαλου ακομα καλυτερα βεβαια. Αν παλι δεν αντεχεις τοσο τσουξιμο, πανε στο κατσικισιο. 2,40€ το λιτρο κι ειναι σαφως πιο υγιεινο απο το αγελαδινο. Αλεξ, θενκς. Απλα αναρωτιεμαι αν θα καταφερω να βαλω κιλα ή θα είναι το 80% λιπος, θα δω παλι μονο την κοιλια να φουσκωνει και θα απογοητευτω και θα τα παρατησω. Παντως δεν κανω πλεον bodyweight ασκησεις, εχω εδω και 3 βδομαδες που εχω επιστρεψει πληρως σε βαρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 τα ποδια ειναι ακομη τουμπανιασμενα απο χτες (ηθελα να παω και για τρεξιματακι σημερα .. ) πολυ λιπαρο ομως το γαλα καρυδας. Χιλιες φορες αμυγδαλου ή σογιας για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Dakon τα παραλες. Για τον ανω κ κατω κορμο αν κανεις συνθετες ασκησεις βγαινεις κερδισμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 στο μονο που ισως δικαιολογο τις γυναικες για το πανω μισο ειναι οτι φαινεται πιο δυσκολα σε αυτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Dakon τα παραλες. Για τον ανω κ κατω κορμο αν κανεις συνθετες ασκησεις βγαινεις κερδισμενος. δεν τα παραλέει .. οι περισότερες γυναίκες που έχω δει να γυμνάζονται δίνουν βάση στα πόδια και στους γλουτούς , τα υπόλιπα η δεν τα γυμνάζουν ή τα γυμνάζουν ελάχιστα. Δεν έχει να λέει κάτι κακό αυτό , οι γυναίκες δεν ειναι άντρες , άλλα τα γυναικεία πρότυπα και άλλα τα ανδρικά. Γιαυτό κάνει εντύπωση οταν μια γυναίκα παίζει κιλά γιατι ειναι οι εξαιρέσεις , δεν ειναι ο κανόνας. Οπως κάνει εντύπωση και στους άντρες όταν ειναι ολοκληρωμένοι κ όχι chicken legs γιατι λίγοι απο το σύνολο γυμνάζουν καλά τα πόδια τους , οι περισότεροι ρίχνουν το φταίξιμο στα bad genetics όπως και οι γυναίκες στην γυναικεία τους φύση αν και η αλήθεια βρίσκεται στην μέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 εγω ξερω οτι η αληθεια βρισκεται στους σεξ πιστολς 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλα και οι περισσοτερες γυναικες δεν κανοuν squat, deadlift, κτλ. Εγω μιλαω για γυναικες που εχουν γνωση λησμονουν τις στηθους με μπαρα. Παιζουν ειτε πεκ ντεκ ειτε με αλτηρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 ''Επιστημονες απο το ερευνητικο ιδρυμα του ορεγκον υποστηριζουν πως το παγωτο ειναι εξισου εθιστικο με τα ναρκωτικα, καθως οταν το τρωμε ενεργοποιουνται στον εγκεφαλο τα ιδια κεντρα με αυτα που διεγειρονται οταν καποιος παιρνει κοκαινη !! επισης οσο συχνα τα καταλαλωνουμε τοσο λιγοτερη ευχαριστηση αποκομιζουμε ! '' αλεξ .. τι παγωτα πινεις και δε μας δινεις ??? Τωρα εξηγουνται ολα, χτες εφαγα μισο κιλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Γάλα είναι μόνο το ζωικό. Οτιδήποτε άλλο άσπρο υγρό από αμυγδαλο, καρυδα, σογια, κτλ το λέμε δήθεν "γάλα" για να κοροιδευόμαστε. Μια χαρά επιλογή είναι, αλλά τσούζει οικονομικά (τελευταια το ειχα βρει καπου 5€ το κιλο...). Αν το αντέχεις, μαζί σου, μια χαρα υποκαταστατο ειναι. Το αμυγδαλου ακομα καλυτερα βεβαια. Αν παλι δεν αντεχεις τοσο τσουξιμο, πανε στο κατσικισιο. 2,40€ το λιτρο κι ειναι σαφως πιο υγιεινο απο το αγελαδινο. ΟΚ, ευχαριστώ για την άποψη, δεν είμαι σίγουρος για το πόσο έυκολη πρόσβαση θα έχω σε κατσικίσιο γάλα. πολυ λιπαρο ομως το γαλα καρυδας. Χιλιες φορες αμυγδαλου ή σογιας για μενα Το θέμα με τα λιπαρά, ομολογώ ότι δεν το πρόσεξα, θα το συγκρίνω με το αγελαδινό, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos! Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Οχι ρε, δεν ειναι τοσο εντονα οσο λες, δεν ακουγονται δηλαδη τα τριξιματα, ουτε ειναι συχνα, ουτε νιωθω να'χει υγρο, κλπ. Απλα μερικες φορες το νιωθω να τριζει λιγο .... Φαίνεται ότι είσαι μια χαρά. Απλώς έχε προσοχή. Καλή συνέχεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 εγω ξερω οτι η αληθεια βρισκεται στους σεξ πιστολς χαχαχαχα +1 αλλα χωρίς πλάκα η αλήθεια βρίσκεται στην διάθεση του καθενός να παραδεχθεί αν προσπαθεί οσο πρέπει γιατι αυτό το κακα genetics φοριέται πολύ τελευταία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 κοιτα σιγουρα παιζει ρολο η προδιαθεση αλλα τη μονη διαφορα που κανει ειναι οτι σε καποιους το κανει λιγο πιο δυσκολο ή λιγο πιο ευκολο! αυτο ειναι ολο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις