TriLoBiTe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ευτυχώς που το έκανες quote ρε νουμπά γιατί γ@μήθηκαν πάλι στα ποστς και δεν το διάβασα αυτό επειδή πήγα τελευταία σελίδα κατευθείαν xD Ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια! Γιατί είμαι ο μικρότερος σε κιλά ρε?Επειδή εσείς είστε γομάρια? Σας μακαιρώσει όλους εγκω α Τα κυτεί αίμα τώρα. Επίσης, μικρός στο μάτι ρε xD Λολ το είχα δει που δεν το είχες δει γι' αυτό το κουότιασα! Είμαι πολύ μπροστά εγώ, όπως ο Μάου! Φάτονα τον poster!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 χα νομιζω στην κατηγορια φτερου παιζεις με τον αλαντιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Live from the gym: το ποδι δε μ ενοχλησε στιγμη στο προγραμμα της πισινας, ηταν σα να μην εχω τιποτα. Επισης οταν βγηκα το ενιωσα μετα απο μια βδομαδα σα φυσιολογικο. Δε ξερω ποσα λεπτα ακομα θα κρατησει αυτο αλλα εδω και κανα 20λεπτο που χω βγει, δε με ποναει/καιει. Νομιζω οτι βρηκα αλλο μερος για να καω, την πισινα! Χαχαχα )))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μια χαρά λοιπόν. Σταμάτα το πολύ τρέξιμο στο διάδρομο και θα είσαι κομπλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 συνεχισε με την πιισινα τοτε μακαρι να ειχε και το δικο μου... edit: ποια ειναι η καλυτερη προπονηση για βελτιωση αντοχης στο τρεξιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 το τρεξιμο!! χρειαζονται ολα! και τεμπο και λονκ ραν και διαλλειματικη! το κανα βοηθαει σε κατι ωστε στο τελος να εχεις την αντοχη που χρειαζεσαι ! και πανω απο ολα χωρις τραυματισμους!! γιατι πχ δεν μπορεις να κανεις καθε μερα λονκ ραν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μια χαρά λοιπόν. Σταμάτα το πολύ τρέξιμο στο διάδρομο και θα είσαι κομπλέ. Διαδρομο μου πε να κανω οχι την ερχομενη βδομαδα, τη μεθεπομενη. Αλλα κι αυτο οχι Random κ υπερβολικα οπως το κανα, μονο με το προγραμμα που μου εβγαλαν. Ποτε ξανα μ@λακιες στο διαδρομο. 5' μετα το ποστ, μ επιασε. Νταξει κ αυτη η ωρα ηταν απολαυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 το τρεξιμο!! χρειαζονται ολα! και τεμπο και λονκ ραν και διαλλειματικη! το κανα βοηθαει σε κατι ωστε στο τελος να εχεις την αντοχη που χρειαζεσαι ! και πανω απο ολα χωρις τραυματισμους!! γιατι πχ δεν μπορεις να κανεις καθε μερα λονκ ραν! Εχουμε τίποτα να διαβάσω ώστε καταλάβω που πρεπει να κινηθω και πως πρεπει να το διαμορφωσω? Πέρυσι που το εκανα εντελώς στα κουτουρου εβγαλα το 10αρι σε μια ωρα περιπου σε ενα μήνα.Αλλά η προπονηση ηταν οτι να ναι , απλα πήγαινα και ετρεχα σχεδόν όσο άντεχα κάθε φορά - ίδιο τέμπο - μεγαλύτερες αποστάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 χα νομιζω στην κατηγορια φτερου παιζεις με τον αλαντιν " 69 κ. Κατηγορία Ημιμεσαίων Βαρών (Welter weight)" ΙΝ ΓΙΟ ΦΕΙΣ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Από σκινι φατ έγινα σκινι φιτ και μπράβο μου αλλά αναρωτιέμαι αν μπορώ να αλλάξω το σκινι κομμάτι. Ερώτηση στους παλαιουρες που έχουν δει κορμιά και κορμιά. Ξεκινάω από 1/9 και έως 1/3 φορτώνω υπερθερμιδικα. Αυτή τη φορά έχει ζωική πρωτεΐνη το μενού. Ας πούμε ότι βάζω 2 κιλά το μήνα, 12 κιλά σε 6 μήνες. Τι ποσοστό θα είναι λίπος; Υπόψιν ότι τα γηρατειά λιπαινουν εύκολα... Γυμναστική θα είναι έντονη, όπως τώρα, από κει είμαστε καλυμμένοι. Αλλά φοβάμαι μη βάλω 12 κιλά και τα 10 είναι λίπος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 μενού. Ας πούμε ότι βάζω 2 κιλά το μήνα, 12 κιλά σε 6 μήνες. Τι ποσοστό θα είναι λίπος; Δεν υπάρχει στανταρ απάντηση σε αυτό που ρωτάς γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι. Από την μία είσαι μεγάλος σε ηλικία από την άλλη είσαι πολύ αδύνατος οπότε έχεις πολύ "αέρα" να χτίσεις μυς. Δύο πράματα θα σου πρότεινα εγώ 1) Μην βλέπεις 6 μήνες μπροστά αλλά 1 μήνα μπροστά. Έχε μια μεζούρα και μια ζυγαριά, μέτρα μέση και βάλε δύο κιλά. Δες τι αλλαγή θα φέρουν τα 2 κιλά στο σώμα σου και πόσο θα είναι λίπος. Αν είναι παραπάνω από όσο θα ήθελες στον επόμενο μήνα βάλε ένα κιλό. Αν είσαι οκ βάλε πάλι άλλα 2. Το πας έτσι και όταν δεις ότι το λίπος σου αρχίζει να ξεφεύγει κόψε 2-3 κιλά να συμμαζευτείς και ξανάρχισε τον υπερθερμιδικό κύκλο. 2) Υποθερμιδική = βάρη. Αν πας να βάλεις 12 κιλά μόνο με bodyweight τα 10 θα είναι σίγουρα λίπος. Squat 3 φορές την ευδομάδα και κάνε όσο bodyweight γουστάρεις μετά. Όσον αφορά το (2) επείδή γουστάρεις πολύ bodyweight και δεν είναι κακό, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα μιξ πρόγραμμα που βασίζεται σε 2 βαριές ασκήσεις και συμπληρώνεις με bodyweight πχ Μέρα 1 squat + Pull ups + ότι bodyweight θες μέρα 2 squat + bench press + ότι bodyweight θες μέρα 3 squat + ΟΗΠ + ότι bodyweight θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 ''Επιστημονες απο το ερευνητικο ιδρυμα του ορεγκον υποστηριζουν πως το παγωτο ειναι εξισου εθιστικο με τα ναρκωτικα, καθως οταν το τρωμε ενεργοποιουνται στον εγκεφαλο τα ιδια κεντρα με αυτα που διεγειρονται οταν καποιος παιρνει κοκαινη !! επισης οσο συχνα τα καταλαλωνουμε τοσο λιγοτερη ευχαριστηση αποκομιζουμε ! '' αλεξ .. τι παγωτα πινεις και δε μας δινεις ??? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Γιάννη, σκέφτομαι να αντικαταστήσω το αγελαδινό γάλα με γάλα καρύδας. Τι λες, ποια είναι η γνώμη σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Τα bench press τι ωφελουν τι γυναικα? για μενα μονο επικλινη που συμμετεχει κ η προσθια μοιρα κ αντε κ ο τρικεφαλος. Αλλα στηθος τι να μας κανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Όλα αυτά που ανέφερες συμμετέχουν και στον ίσιο. Αν δε σε ενδιαφέρει να ανέβεις στον ίσιο, κάνε επικλινή. Είναι απλά δυσκολότερο να ανέβεις. Επίσης αν σε ενδιαφέρει δυνατή πλάτη (που θα έπρεπε ) πρέπει και ο ανταγωνιστής μυς να είναι δυνατός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις