Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

γαμω το πισω διαστειμα που με κανει να χανω αυτα που γραφω..

τα ξαναγραφω σε συντομια 

1 βλακας χωρις μπλουζα και πετσετα ν α κανει βαρει (εδω δεν το βγαζουμε εξω εμεις που το χουμε οι χοντροι τι κανουν δεν ξερω)

αλλος βλακας γυμβαστικη με φορμα και ΦΟΥΤΕΡ.(και με μπουφαν στην ερημο να τρεχει αν δεν κοψει πιτες και μαλακιες θα ειναι παντα χοντρος)

εκανα ποδια. ηταν καυλα. 5λεπτα περπατημα και 2-3 ασκησεις κοιλιακους απο 2-3 σετ

καθισματα οταν εφτασα στα 75 εβγαλα 3-4 και δεν το χα για αλλη οποτε βγαζω κιλα και τα παω στα 60 εκανα οσες αντεχα

καπακι τα πηγα στα 40 και εκανα παλι οσες αντεχα. 

χωρις διαλλειμα παω λεγκ εξτενσιον βαζω 50κιλα και εκανα 15επανληψεις μειωνω κατα 2.5 αλλες τοσες και το εκανα αυτο χωρις διαλλειμα μεχρι που εφτασα στα 25 κιλα

καπακι βαζω 15 κιλα και εκανα 4χ15" ισομετρικη ενα ενα τα ποδια.

προβολες ηθελα αλλα δεν αντεχα (το δοκιμασα ουτε 6 δεν εβγαλα με τα 12κιλα στα χερια)

μπαινω για γαμπες 40κιλα 4χ15 ενα ενα τα ποδια και με το που τα τελειωνω εκανα 3χ15(και τα δυο μαζι)+12 ενα ενα ξανα

λιγο προσαγωγους λιγο απαγωγους και τελος για κωλο με την μπαρα στην οποια ετρεμαν τα ποδια μου. εκλεισα με 10λεπτα στεπ 5 διαδρομο και κανα τεταρτο διατασεις. Πολυ ιδρωτας και πολυ ορεξη

μαργαριτα να τα βλεπεις εσυ να ζηλευεις! :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γαμω το πισω διαστειμα που με κανει να χανω αυτα που γραφω..

τα ξαναγραφω σε συντομια 

1 βλακας χωρις μπλουζα και πετσετα ν α κανει βαρει (εδω δεν το βγαζουμε εξω εμεις που το χουμε οι χοντροι τι κανουν δεν ξερω)

αλλος βλακας γυμβαστικη με φορμα και ΦΟΥΤΕΡ.(και με μπουφαν στην ερημο να τρεχει αν δεν κοψει πιτες και μαλακιες θα ειναι παντα χοντρος)

χοντρός , αδύνατος , γυμνασμένος , αγύμναστος , γραμμωμένος η όχι ειναι ηλίθιο είναι να κάνει προπόνηση σε γυμναστήριο χωρίς μπλούζα

όποιος θέλει να κάνει σπίτι του , όσο βρίσκεται σε μια ξένη επιχείρηση οφείλει να ακολουθεί τους κανόνες οπως όλοι οι άλλοι .

• Like 1

ναι νικο το ξερω το σχολειο ηταν χαβαλετζιδικο

ναι ρει κατάλαβα πως το ειπεσ ,για άλλο λόγο το γράφω .. υπάρχει κόσμος που θεωρεί οτι ειναι πολυ γαμάουα για να ακολουθεί τους κανόνες και έχω δει τέτοιους να παίρνουν πόδι.  :-D :-D

εκανα ποδια. ηταν καυλα. 5λεπτα περπατημα και 2-3 ασκησεις κοιλιακους απο 2-3 σετ

καθισματα οταν εφτασα στα 75 εβγαλα 3-4 και δεν το χα για αλλη οποτε βγαζω κιλα και τα παω στα 60 εκανα οσες αντεχα

καπακι τα πηγα στα 40 και εκανα παλι οσες αντεχα. 

χωρις διαλλειμα παω λεγκ εξτενσιον βαζω 50κιλα και εκανα 15επανληψεις μειωνω κατα 2.5 αλλες τοσες και το εκανα αυτο χωρις διαλλειμα μεχρι που εφτασα στα 25 κιλα

καπακι βαζω 15 κιλα και εκανα 4χ15" ισομετρικη ενα ενα τα ποδια.

προβολες ηθελα αλλα δεν αντεχα (το δοκιμασα ουτε 6 δεν εβγαλα με τα 12κιλα στα χερια)

μπαινω για γαμπες 40κιλα ......

Ε, ρε γλέντια!!! Αυτά είναι!

Flashback memory έκανες τώρα, και ετοιμάζομαι για εφαρμογή (σιγά-σιγά!) την Δευτέρα.

Αμα νιωθεις το γονατο σου μερικες φορες να τριζει λιγο, ειναι κακο και πρεπει να το κοιταξω, η το συνηθιζουν τα γονατα; Δεν το ειχα διευκρινισει ποτε. Δε λεω οτι τριζει υπερβολικα.

μαργαριτα να τα βλεπεις εσυ να ζηλευεις! :P

Εισαι τουμπανος Spect αυτααα ειναι!

Οσο για μενα εχω να παω απο τη Τριτη...

Σκεφτομαι μηπως τελικα να βγαλω κ μια μαγνητικη να χουμε καλυτερη εικονα.. Αυτο που μ ανησυχει ειναι οτι το νιωθω να πηγαινοερχεται, σα να χει κατι μεσα, υγρο ( ;) Αν και αυτος που του το ειπα δε το αξιολογησε.

Η επιγονατιδα παντως κανει καλη δουλεια που την εβαλα το πρωι που πηγα σχολη.

Σημερα θα επιχειρησω come back στη πισινα, σε καμια ωρα. Για να δουμε....

Αμα νιωθεις το γονατο σου μερικες φορες να τριζει λιγο, ειναι κακο και πρεπει να το κοιταξω, η το συνηθιζουν τα γονατα; Δεν το ειχα διευκρινισει ποτε. Δε λεω οτι τριζει υπερβολικα.

Θα σου μιλήσω λόγω προσωπικής εμπειρίας και επαγγέλματος. Στα δικά μου γόνατα δεν υπάρχει πρόβλημα με τον μηνίσκο. Αλλά, υπάρχουν συχνά πυκνά τριξίματα (κριγμοί). Φαντάσου ότι κάθε φορά που ανεβαίνω σκάλες και υπάρχει ησυχία, τα ακούω! Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην έχει μαζευτεί υγρό -όπως γράφει και η margaritagr-, και να δεις αν υπάρχει σταθερότητα στην άρθρωση!!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκευθείς έναν ορθοπαιδικό. Τα δικά μου προβλήματα προήλθαν από τις παιδικές αταξίες. Πεσίματα σε χωματόδρομους έπειτα από τρέξιμο με τα υπόλοιπα "τρελοκομεία", και πτώσεις με τα ποδήλατα (άλματα, χαλασμένα πετάλια κ.λ.π.) Μικρό το κακό, αλλά αν υπάρχει υγρό στην άρθρωση και δείχνει να είναι ασταθής, πρέπει να το ελέγξεις. Οι απλοί κριγμοί μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σου, αρκεί να μην συνοδεύονται από τα υπόλοιπα.

Θα σου μιλήσω λόγω προσωπικής εμπειρίας και επαγγέλματος. Στα δικά μου γόνατα δεν υπάρχει πρόβλημα με τον μηνίσκο. Αλλά, υπάρχουν συχνά πυκνά τριξίματα (κριγμοί). Φαντάσου ότι κάθε φορά που ανεβαίνω σκάλες και υπάρχει ησυχία, τα ακούω! Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην έχει μαζευτεί υγρό -όπως γράφει και η margaritagr-, και να δεις αν υπάρχει σταθερότητα στην άρθρωση!!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επισκευθείς έναν ορθοπαιδικό. Τα δικά μου προβλήματα προήλθαν από τις παιδικές αταξίες. Πεσίματα σε χωματόδρομους έπειτα από τρέξιμο με τα υπόλοιπα "τρελοκομεία", και πτώσεις με τα ποδήλατα (άλματα, χαλασμένα πετάλια κ.λ.π.) Μικρό το κακό, αλλά αν υπάρχει υγρό στην άρθρωση και δείχνει να είναι ασταθής, πρέπει να το ελέγξεις. Οι απλοί κριγμοί μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σου, αρκεί να μην συνοδεύονται από τα υπόλοιπα.

Οχι ρε, δεν ειναι τοσο εντονα οσο λες, δεν ακουγονται δηλαδη τα τριξιματα, ουτε ειναι συχνα, ουτε νιωθω να'χει υγρο, κλπ. Απλα μερικες φορες το νιωθω να τριζει λιγο -το νιωθω με το χερι μου, δεν το ακουω-, και μου περασε απ'το μυαλο μηπως ητανε τιποτα, γιατι βλεπω οτι γινονται διαφορα με τα γονατα τελευταια και λεω μηπως κολλησα τιποτα (πλακα κανω μ'αυτο το τελευταιο)

Ποντάρω τα λεφτά μου  στον evo..!

Ευτυχώς που το έκανες quote ρε νουμπά γιατί γ@μήθηκαν πάλι στα ποστς και δεν το διάβασα αυτό επειδή πήγα τελευταία σελίδα κατευθείαν xD

Ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια! :lol:

Γιατί είμαι ο μικρότερος σε κιλά ρε?Επειδή εσείς είστε γομάρια?

Σας μακαιρώσει όλους εγκω α

Τα κυτεί αίμα τώρα.

Επίσης, μικρός στο μάτι ρε xD

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...