Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψυχολογικά ράκος, πήγα γυναστήριο και αποφάσισα να του γαμήσω τη μάνα.

5/3/1 

Squat + Bench press

50 pull ups

Parallel bar dips 1x8, 1x7, 1x6 bodyweight

Triceps pulldown 3x12 @ 15kg

Triceps cable extention 3x10 @ 7.5 kg

Biceps curl 3x10 @ 10kg (seated)

Peck deck flyes 3x12 @ 25 kg.

Αυτη την άσκηση που τραβάς το καλώδιο προς τα πάνω για το upper chest 3χ12 @5kg

μετά και είμαι αρκετά καλυτερα.

:mellow:

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αα, βλέπω άρχισαν και οι συμπτώσεις τώρα!

Από την Ζάκυνθο, ε; Το απόγευμα μιλούσα στο τηλέφωνο με κάποιον από εκεί.

Κλείνω. Τα λέμε από Δευτέρα που θα ξαναρχίσω τις συναντήσεις με τα εργαλεία στην δροσερή υπόγα!

Δημοσ.

εμ αν δεν αντεχεις τα βασανιστηρια πας και αραζεις καπου χαλαρος :P

Θα παω σε λιγο ...... 

Μαζι με την γυναικα.... 

Για να χαλαρωσω σε καμια παραλια..

Δημοσ.

low pulley crossover εννοεις ε?

ωραιος λιβε (αν και ηταν σποντα για το γιαννη :P )

ναι αυτο.

@viper. ενα ενα τα χέρια, με τα 10 κιλά ήταν πολυ δυσκολο (σε μηχάνημα με μονή τροχαλία).

Δημοσ.

Παίδες μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τις εμπροσθολαίμιες και οπισθολαίμιες πιέσεις σε smith ποιες ασκησεις είναι; Με καμιά φώτο ίσως...

Για ώμους είναι....

Εdit: να υποθέσω ότι είναι αυτές εδώ http://sportscorner78.blogspot.gr/2010/05/blog-post_8976.html

αλλά ποια η διαφορά με τις πιέσεις στήθους ή την τροχαλία με ανοικτή λαβή πίσω που κάνουμε για πλατη;;

Δημοσ.

Παίδες μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τις εμπροσθολαίμιες και οπισθολαίμιες πιέσεις σε smith ποιες ασκησεις είναι; Με καμιά φώτο ίσως...

Για ώμους είναι....

Εdit: να υποθέσω ότι είναι αυτές εδώ http://sportscorner78.blogspot.gr/2010/05/blog-post_8976.html

αλλά ποια η διαφορά με τις πιέσεις στήθους ή την τροχαλία με ανοικτή λαβή πίσω που κάνουμε για πλατη;;

ποια η διαφορα 1 ασκησης ωμων με μια ασκηση στηθους και μια ασκηση πλατης?

ελα ντε...

καταταλλα για μενα

1)μην τις κανεις στο σμιθ - οταν βαζεις εντελως σταθερη τροχια στην κινηση σου λογω του μηχανηματος , πρακτικα ειναι σαν να μην δουλευεις τους σταθεροποιητες μυες των ωμων σου.

2)υπαρχει κινδυνος τραυματισμου οταν βαζεις την κινηση σε σταθερη τροχια.

3)μην κανεις τις οπισθολαιμιες - καντες μπροστα , δεν κερδιζεις κατι και καταπονεις τον αρθρικο θυλακα προτασωντας τοσο πολυ την αρθρωση των ωμων σου.

• Like 3
Δημοσ.

Ντακον μουρατος θα σαι...

Σημερα βγαινω σε ενα μπαρακι ο αλλος τουμπανο στον πανω κορμο ωραιος δεν μπορω να πω, κοιταω πιο κατω ουτε γαμπα να σχηματιζει τιποτα... ξυλακια... λεω ετσι δεν πας πουθενα...

Ασχετα που ηταν σε μπαρακι με μπλουζα που ελεγε κατι για fitness και σορτακι γκρι.. ηπιε και 4 ποτα... ετσι δεν πας πουθενα ηθελα να του πω αλλα εκατσα και ασχοληθηκα με πιο σημαντικα πραγματα που χα διπκα μου μετα...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με τα ποδια δε μπορω να το καταλαβω ειλικρινα. Βλεπω κι εγω κοσμο τουμπανα πανω, τιποτα κατω. Ειναι ενας γυμναστης εκει σ εμας, πολυ ωραιο παιδι. Κοιτας πανω, εχει τα μουσκουλα τπυ, πλατες, στηθος ανοιχτα, ολα σουπερ φαινονται. Και κοιτας τα ποδια κατω κ ειναι κατι γαμπιτσες αδυνατες με μια μικρηηη γραμμωση.

Μα τι μ@λακια ειναι αυτη , δε καταλαβαινω γτ τ αφηνουν ετσι.

Δημοσ.

Καλημέρα,

παιδιά συμφωνώ και επαυξάνω. Όσο αξίζει να δυναμώνουν και να αυξάνουν τα κάτω άκρα, δεν αξίζει τίποτε τόσο! Ίσως να φαίνεται υπερβολικό αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τότε που πρωτοπήγα σε γυμναστήριο, και είδα τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, να είναι θηριώδης από την μέση και πάνω, αλλά ...

Ξέρετε, τα μάτια πέφτουν πρώτα σε ώμους, κοιλιακούς και γάμπες. Είχε τα πρώτα δύο σε αρκετά καλό βαθμό, αλλά όταν έβλεπα τις γάμπες του φαίνονταν σα να είχε παραμεληθεί από την φύση!

Για έμπνευση, και αντίθετα με αυτό το site σύγχρονης τεχνολογίας, έχω κάπου σε μια κούτα την κασσέτα με το αξέχαστο video "Pumping Iron", όπου φαίνονται τα καλά παιδιά της εποχής εκείνης. Οι πρωταθλητές και ο τρίτος (λόγω δυσαναλογίας προφανώς), ο Tom Platz, που είχε φθάσει στο αντίθετο άκρο.

Εκείνα τα πόδια θύμιζαν κορμούς δέντρων!!!

Υ.Γ. Το "κάψιμο" από τα γυμνάσια για τις γάμπες δεν αντικαθίσταται! Και μετά να περπατάς σα μεθυσμένος!  :wacko: Ωραία χρόνια!!

Δημοσ.

Αυτο με τα ποδια δε μπορω να το καταλαβω ειλικρινα. Βλεπω κι εγω κοσμο τουμπανα πανω, τιποτα κατω. Ειναι ενας γυμναστης εκει σ εμας, πολυ ωραιο παιδι. Κοιτας πανω, εχει τα μουσκουλα τπυ, πλατες, στηθος ανοιχτα, ολα σουπερ φαινονται. Και κοιτας τα ποδια κατω κ ειναι κατι γαμπιτσες αδυνατες με μια μικρηηη γραμμωση.

Μα τι μ@λακια ειναι αυτη , δε καταλαβαινω γτ τ αφηνουν ετσι.

Kανουν την γυμναστικη του καβουρα μονο τον πανω κορμο  ειναι ολοκληρη φυλη στα gym ...

ΚΑι τελικά κόπιαρα το λοοκ του Jason Blaha. Να δω πόσο θα αντέξω το μούσι και το ξυρισμένο κεφάλι. 

Τα σπαει το μουσι εγω εχω ξενερωσει που το εκοψα .

• Like 1
Δημοσ.

γυναικεια κιλα ειναι μποντι μπιλντεραδικος ορος. το χρησιμποιεις για να κοροιδεψεις τον λιγοτερο τουμπανιαρη φιλο σου στο γυμναστηριο που ειναι φλωρος και δεν μπορει να σηκωσει οσο εσυ! :P

αν και κάνω κιλά για τα stats μου και για το χρόνο που ασχολούμαι , τα κιλά δεν μου λένε κάτι παραπάνω απο νούμερα. Βλέπω άλλους να παλευουν με παραπάνω και να μην έχουν τα χέρια μου πχ. Παίζουν πολλά ρόλο , όποιος τα κάνει όλα σωστά(όσο γίνεται γιατι κ 20 χρόνια να ασχολήσε σοβαρά θα κάνεις λάθη) κ έχει κ genetics ξεχωρίζει σα τη μύγα μες το γάλα.

Το καλό ειναι οτι όσο ποιο πολυ ασχολήσε τόσο ποιο απλά γινονται όλα.

Απότι έχω δει το θέμα παει καπως έτσι.

1) ξεκινάει κάποιος/κάποια και πορώνεται, την βλέπει hardcore αλλα κάνει πολλά λάθη και υπερβολές με αποτέλεσμα να έχει μικρό αποτέλεσμα κ αυτό το αποτέλεσμα κυρίως επειδή μόλις άρχισε, οταν αρχίζεις την άσκηση απο το 0 ότι κ να κάνεις θα δεις αποτέλεσμα.

2)έχοντας δοκιμάσει πολλά ήδη άσκησης και διατροφών , αχρείαστα εως και αστεία μέχρι τότε , βλέπει οτι τα πράγματα ειναι ποιο απλά απότι του φαίνονταν. Το αποτέλεσμα αρχίζει να γινεται ποιο εμφανές κ φαινεται οτι κανει κάτι.

3)Μετά απο αρκετό καιρό ή λιγότερο καιρό(διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο) ολα ειναι πολυ απλά , ξέρει τι κάνει κ δεν ανησυχεί για το μέλλον , ξέρει οτι θα φάει έτσι κ θα προπονειται έτσι και το αποτέλεσμα ειναι κάτι σίγουρο. Η ανάγκη για την μαγική άσκηση που θα τα φτιάξει όλα ή τις ιδικές τροφές που θα τον γραμμώσουν (λελ) ειναι μηδενική . ενα κ ενα κανουν δυο και η ανάγκη για alternatives στο θέμα προπόνηση και διατροφή ειναι καθαρά θέμα ποικιλίας για να μην βαριόμαστε.Και δεν λεω ofc για την εναλλαγή ασκήσεων , αυτό όλοι το κάνουμε κ ξέρουμε που οφελεί .

είχα συζήτηση χθες με άτομο που έχει δει χιλιάδες αθλούμενους και την πορεία τους κ ισχύει το παραπάνω. Αυτό βέβαια ειναι και η μαγεία του , οταν κάνεις κάτι σωστά θυμάσαι πόσο λάθος το έκανες παλιά και νιώθεις την ευχαρίστηση της εξέλιξης :-D

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...