alex_000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 γυναικεία κιλά αλλά ο μόνος που είναι τέρμα φέτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ψυχολογικά ράκος, πήγα γυναστήριο και αποφάσισα να του γαμήσω τη μάνα. 5/3/1 Squat + Bench press 50 pull ups Parallel bar dips 1x8, 1x7, 1x6 bodyweight Triceps pulldown 3x12 @ 15kg Triceps cable extention 3x10 @ 7.5 kg Biceps curl 3x10 @ 10kg (seated) Peck deck flyes 3x12 @ 25 kg. Αυτη την άσκηση που τραβάς το καλώδιο προς τα πάνω για το upper chest 3χ12 @5kg μετά και είμαι αρκετά καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 χα αλεξ εχω παρει κιλα τωρα.(για τα δικα μου δεδομενα) και εχω βαλει και αρκετο λιπος. βασικα χερια κομπλε,γαμπες κομπλε,τετρακεφαλοι κομπλε, κοιλια της μανα της! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 http://www.musclemax.gr/sokolates/the-protein-works-pancake-mix-500gr-detail#.U62zQIkazCQ Έχει δοκιμάσει κανείς το παραπάνω pancake mix? Φαίνεται καλή επιλογή για ένα διαφορετικό πρωϊνό! Δε τη παλεύω με άλλο κουάκερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Προχώρα άφοβα, αρκεί να προσέχεις την κίνησή σου ως προς το εύρος. Και θα δυναμώσει ο τένοντας και θα μειώνονται οι πόνοι που τώρα έχεις" Τα λόγια του ήταν "μαρμελάδα" στα αυτιά μου και φεύγοντας από το Κ.Α.Τ. σχεδίαζα στο μυαλό μου ποιο γυμναστήριο να βρω για να ξεκινήσω. Τα αδύνατα κάτω άκρα μου βρήκαν ένα καλό φίλο στα σιδερικά, και τα γόνατα "ξέχασαν" τον πόνο για πολλά χρόνια από τότε!! Και οι σχετικές με την κινησιολογία σπουδές, μου έδιναν τροφή για το μυαλό! Ωραια τα λογια σου Αkanthos εμψυχωτικα αν μη τι αλλο! Παντα ορθιος ευχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κλαρκ εδω ο χορτοφαγος της παρεας! Θα παιζω παντα σε γυναικεια κιλα (αν και 20κ δικεφαλο σφυρια δεν τα λες και γυναικεια νομιζω) Eιναι γυναικεια spect αλλα στα @@ σου !Δεν προλαβαινεις φευγεις . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 http://www.musclemax.gr/sokolates/the-protein-works-pancake-mix-500gr-detail#.U62zQIkazCQ Έχει δοκιμάσει κανείς το παραπάνω pancake mix? Φαίνεται καλή επιλογή για ένα διαφορετικό πρωϊνό! Δε τη παλεύω με άλλο κουάκερ! μπορείς άνετα να κάνεις ένα pancake mix με αλεσμένη βρώμη και περασμένη απο σιτάκι (αν θες να είνα extra fine αλεύρι style, αν και εγώ απλά την αλέθω στο blender για αρκετή ώρα να σπάσει εντελώς) ασπράδια, γάλα 1.5%, λίγο ηλιέλαιο (αν θες) και σε καλό αντικολλητικό τηγάνι. Μπορείς να βάλεις και bacin powder να σου φουσκώσει λίγο, εγώ βάζω και λίγη καστανή ζάχαρη και λίγο αλάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 χα το ξερω! πραγματικα περα απο τον πρωτο καιρο που πηγα γυμναστηριο οταν καταλαβα την ολη φαση σταματησε να με νοιαζει το βαρος.. η απλα αγορασε αλευρι βρωμης και κανε τη δουλεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Βλεπω νουμερα αλλα μετα διαπιστωνω οτι δεν ειναι κιλα αλλα ηλικίες..... Βλεπω ολοι στεναχωριεστε...χα.χ.α.αχ.αχ.αχαχαχαχαχ ψυχολογικά ράκος, πήγα γυναστήριο και αποφάσισα να του γαμήσω τη μάνα. 5/3/1 Squat + Bench press 50 pull ups Parallel bar dips 1x8, 1x7, 1x6 bodyweight Triceps pulldown 3x12 @ 15kg Triceps cable extention 3x10 @ 7.5 kg Biceps curl 3x10 @ 10kg (seated) Peck deck flyes 3x12 @ 25 kg. Αυτη την άσκηση που τραβάς το καλώδιο προς τα πάνω για το upper chest 3χ12 @5kg μετά και είμαι αρκετά καλυτερα. Μηπως το παραγ@μησες λεω εγω... Ειπαμε σωστη εξυπνη γρηγορη προπονηση...οχι ενα κατεβατω βουνο..Και μετα με ποναει εκεινο με ποναει το δεξι.... Και με μια λογικη σειρα.... Το προγραμμα αυτο δεν ειναι για πειραματισμους καθε φορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos! Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 πολλες σελιδες γραφετε και βαριεμαι να διαβαζω! για χαλαρωστε λιγο!! Κλαρκ εδω ο χορτοφαγος της παρεας! Θα παιζω παντα σε γυναικεια κιλα (αν και 20κ δικεφαλο σφυρια δεν τα λες και γυναικεια νομιζω) Αν παίζεις πάντα σφυριά σε 20 κιλά, μια χαρά σε βρίσκω! Ο χαρακτηρισμός "γυναικεία" κιλά δεν ξέρω από που πηγάζει, αλλά μάλλον πρέπει να κρίνω από το όνομα "Κλαρκ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 γυναικεια κιλα ειναι μποντι μπιλντεραδικος ορος. το χρησιμποιεις για να κοροιδεψεις τον λιγοτερο τουμπανιαρη φιλο σου στο γυμναστηριο που ειναι φλωρος και δεν μπορει να σηκωσει οσο εσυ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos! Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 γυναικεια κιλα ειναι μποντι μπιλντεραδικος ορος. το χρησιμποιεις για να κοροιδεψεις τον λιγοτερο τουμπανιαρη φιλο σου στο γυμναστηριο που ειναι φλωρος και δεν μπορει να σηκωσει οσο εσυ! Το κατάλαβα. Απλώς, έχω πολύ καιρό να το ακούσω. Πάντως είμαι ο φλώρος της παρέας και τουλάχιστον για τις κάμψεις σφυριά, σίγουρα είμαι. Αλλά, μου αρέσουν τα πειράγματα και μάλλον θα ήθελα να έχω κάποιον που σηκώνει 20 κιλά σε τέτοιες κάμψεις, να είναι δίπλα μου για υποστήριξη όταν θα ξαναβάλω τους ώμους μου κάτω από το σιδερικό για τα squats. Πάω να ξεσκονίσω τον πάγκο μου και τα σχετικά. Δεν θέλω να δίνω συνδρομές και δεν έχω χρόνο για τα γυμναστήρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Χαιρετίσματα από την εξωτική Ζάκυνθο Παλεύει να μην γυμναστω όπως με υποσχέθηκα και κρατάω με χίλια ζόρια την υπόσχεση - αν και κλέβω στη θάλασσα με δήθεν παιχνίδια που τα μετατρεπω σε ασκήσεις. Μαζόχα... Πολλά κέφια βλέπω η νεολερα στις τελευταίες σελίδες. Σας επηρέασε η επιστροφή της Γιν Φωτη, χρόνια πολλά ρε!!! Κλαρκ, καλώς ήρθες, έχεις πολύ αλανι αδερφάκι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αυτα ειναι .... Η νεολαια σπιτι πηζει και τα γερατια παμε διακοπες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αυτα ειναι .... Η νεολαια σπιτι πηζει και τα γερατια παμε διακοπες... εμ αν δεν αντεχεις τα βασανιστηρια πας και αραζεις καπου χαλαρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις