Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κάτσε να σου βάλω την Inzet Που είναι κούκλα αλλά πανάκριβη και να τη φέρεις. Πες μου ότι την θες ανώμαλε καπιτάλα . Τη ρυθμίζεις μια φορά, την βάζεις και απλά τραβάς το μοχλό από εκεί και πέρα.

85076496.png

Γ@μησες μας ρε dakon εχω εξοδα τωρα φευγω δεν προλαβαινω .Θα την παρω μολις γυρισω αρωστεια ειναι !στειλε λινκ .

Δημοσ.

http://www.inzernet.com/  ΓΙατί ρε Yin, δεν είναι ωραίες ζώνες? Να βάλω και παπούτσια?

και για κάτι διαφορετικό ποιο κοντά http://www.rogueeurope.eu/rogue-ohio-lifting-belt-eu

rogue-leather-lifting-belt-h4_1_e_u.jpg

Αυτη ειναι σαν αυτη που εχω μονο που προφανως ειναι πολυ καλυτερης  ποιοτητας .Το θεμα ειναι η αλλη  με το διαστημικο κουμπωμα  δεν θελω πολυ φαρδυ το   σωμα της ζωνης ομως η κλασικη με εχει βολεψει .

Δημοσ.

Σε έχω για λάτρη του ποιοτικού. Αλλά δυστυχώς η Inzet πρέπει να φέρνει με πολύ ακριβά μεταφορικά από Αμερική. Έχει τη φήμη της καλύτερης όμως. Όσο πιο φαρδιά τόσο πιο σταθερή. Τσιμεντοσωλήνας ο κορμός.

• Like 1
Δημοσ.

Σε έχω για λάτρη του ποιοτικού. Αλλά δυστυχώς η Inzet πρέπει να φέρνει με πολύ ακριβά μεταφορικά από Αμερική. Έχει τη φήμη της καλύτερης όμως.

Ενταξει μπαλες τωρα ειδα οτι ειναι απο Αμερικη ...

Έχω άκρη στην αμερική την έχετε σε ένα μήνα, ακούω προσφορές.

Καντη μου δωρο για τα γενεθλια που ειχα.

Δημοσ.

Ενταξει μπαλες τωρα ειδα οτι ειναι απο Αμερικη ...

Καντη μου δωρο για τα γενεθλια που ειχα.

Θα σου την πάρω μαζί με τα σκουλαρίκια που μου ζήτησες. 2-2
  • Like 2
Δημοσ.

Παω για προπονηση. Σημερα εχει ποδια...let's get massiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiive!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν εχεις και τον ιδιο ενθουσιασμο μολις γυρισεις απο legs day   κατι δεν θα εχεις κανει καλα :P

• Like 1
Δημοσ.

Παω για προπονηση. Σημερα εχει ποδια...let's get massiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiive!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω να παω 3 μερες gym. Προσεχε θα σε κανω ριπορτ :P

Πηκα την επιγονατιδα ρε!! Ανασταση!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες Ελλήνων, κι εσύ margaritagr, ας δώσω κι εγώ το στίγμα μου.

Όντας ένας αδύνατος σωματότυπος (εκτόμορφος), η αγαπημένη μου άσκηση ήταν ανέκαθεν τα squats. Τα ταλαιπωρημένα γόνατά μου ήδη από την νεανική ηλικία, μου έδιναν τα μηνύματά τους κάθε φορά που τα καταπονούσα πέραν των ορίων τους. Και εννοώ καταπόνηση, πριν αρχίσω να τους κάνω γυμνάσια με την μπάρα και τα ελεύθερα βάρη. Μέχρι που αποφάσισα να πάω σε έναν ορθοπαιδικό να μου δώσει τα φώτα του.

Μου είπε ο άνθρωπος την αλήθεια, η οποία ήταν αυτό που ήθελα να ακούσω! "Σου αρέσουν τα ελεύθερα βάρη και το σκέπτεσαι. Προχώρα άφοβα, αρκεί να προσέχεις την κίνησή σου ως προς το εύρος. Και θα δυναμώσει ο τένοντας και θα μειώνονται οι πόνοι που τώρα έχεις" Τα λόγια του ήταν "μαρμελάδα" στα αυτιά μου και φεύγοντας από το Κ.Α.Τ. σχεδίαζα στο μυαλό μου ποιο γυμναστήριο να βρω για να ξεκινήσω.

Τα αδύνατα κάτω άκρα μου βρήκαν ένα καλό φίλο στα σιδερικά, και τα γόνατα "ξέχασαν" τον πόνο για πολλά χρόνια από τότε!! Και οι σχετικές με την κινησιολογία σπουδές, μου έδιναν τροφή για το μυαλό!

Ναι, οι περισσότεροι τότε προτιμούσαν τα μηχανήματα για ευκολία και δεν τους κατηγορούσα. Αλλά, η άσκηση για τον απόλυτο έλεγχο ενδυνάμωσης και -στην προσωπική μου κατάσταση- την αναλγησία των αρθρώσεων ήταν τα ελεύθερα squats!!! Το λάθος μου είναι ότι έχω πολύ καιρό να κάνω κάτι τέτοιο! Οι 3 ημέρες που έγραψε κάποιος παραπάνω θα ήθελα να ισχύουν και για μένα, που ο αριθμός ημερών απουσίας είναι τριψήφιος!

Όμως δεν είναι αργά για την επιστροφή.

Καλό ΣαββατοΚύριακο σε όλους.

Επεξ/σία από Akanthos!
  • Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

πολλες σελιδες γραφετε και βαριεμαι να διαβαζω! για χαλαρωστε λιγο!!

Κλαρκ εδω ο χορτοφαγος της παρεας! Θα παιζω παντα σε γυναικεια κιλα (αν και 20κ δικεφαλο σφυρια δεν τα λες και γυναικεια νομιζω)

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...