Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α. Νομίζει ότι είμαι άντρας.

μπένει βλέπει "έσπασα τον καρπό μου στο καράτε", "διέλυσα χτες ένα μηχάνημα", παντελής έλλειψη σεβασμού για τους υπόλοιπους σου λέει κάτσε θέλει προσοχή αυτός θα μας τσιμεντώσει

• Like 6
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

την προηγούμενη εβδομάδα ειχα ζοριστεί και οταν καθόμου ένοιωθα ενοχλήσεις σαν τσιμπήματα απο βελόνες
σήμερα προπόνηση η μισή στο τέλος χωρίς ζώνη , πόνοι καθόλου
τέλος η ζώνη . Οι πόνοι ηταν επειδή τους ειχα σε αχρηστία τόσους μηνες
παίζω κιλά και οι πόνοι στους κοιλιακούς εξαφανίστηκαν αλλα προσέχω κ παλι , δεν υπάρχει λόγος τώρα για τέτοια
απο χειμώνα back to ακρότητες γιατι έτσι έχω μάθει , anyway , για τώρα θα παίζω στα κιλά pre-surgery και δεν θα κάνω μαλακίες
Σκέφτομαι για γράμμωση , ειναι η εποχή κ όλας , βολευει αλλα ρε γμτ έχω τόσα νευρα αυτή την περίοδο γαμιέται το σύμπαν που να ειμαι κ σε δίαιτα θα πλακώνομαι με κόσμο για πλάκα , ειναι κ η ζέστη :-D

Χαλλλλαρά νίκο, δεν τραβάμε ζόρια με τις ηλικίες σα μερικούς μερικούς. 31 είμαι btw.

άραξε κ εγω ειμαι 24 στα 25
damn περνάν τα χρόνια

Δημοσ.

μπένει βλέπει "έσπασα τον καρπό μου στο καράτε", "διέλυσα χτες ένα μηχάνημα", παντελής έλλειψη σεβασμού για τους υπόλοιπους σου λέει κάτσε θέλει προσοχή αυτός θα μας τσιμεντώσει

Ναι αλλά παίζω βιολί και μιλάω γαλλικά οπότε τα ισοσταθμίζω. :ρ

άραξε κ εγω ειμαι 24 στα 25

damn περνάν τα χρόνια

Είπαμε χαλαρά, εσύ το έσκισες.

Πέρα από την πλάκα όμως, με τον καρπό τι να κάνω, να πάρω στραπς; Αγαπημένε dakon αποψη;

• Like 1
Δημοσ.

Ελα ρε Νικο συνομιληκοι ειμαστε :D

in other news 1)μαααλλον βρηκα επιγονατιδα. Απ το τηλ μου παν οτι εχουν αυτη που θελω, ελπιζω οταν παω να μη δω αλλα. Και θ ανεβω και Μαρουσι. Το πρωι κατι τυποι θελανε να μου πουλησουν με μεταλλικες ραβδους λες κ εχω παθει χιαστους ξερω γω.

2)περιμενω να δρασουν τ αντιφλεγμονωδη να δω ασπρη μερα. Σημερα τελικα δε προλαβα να παω πισινα κ λεω να παω αυριο. ΑΛΛΑ θελω κανα χαστουκακι να συνελθω γτ φοβαμαι οτι θα παω κ δε θα μπορω να κολυμπησω κ αυτο μου βγαινει στο να μη θελω να παω.

• Like 1
Δημοσ.

χαστουκακι να συνελθω γτ φοβαμαι οτι θα παω κ δε θα μπορω να κολυμπησω κ αυτο μου βγαινει στο να μη θελω να παω.

Eδω Εχω master 

Σα μονάδα ψυχικής υποστήριξης νοσηλευόμενων στο ΚΑΤ γίναμε εδώ μέσα.

Αφου ειστε ολοι ερειπια μονο εγω και ο dakon  ειμαστε  κομπλε και αυτος δεν θα ειναι για πολυ .

Δημοσ.

Είπαμε χαλαρά, εσύ το έσκισες.

δεν ειρωνευομαι, σιγά τη διαφορά που έχουμε , γιαυτό ειπα περνάνε τα χρόνια , γιατι ούτε που κατάλαβα πότε πήγα 24 λελ

κακός σε έλεγα μαμα yin τότε , δερφούλαμ έπρεπε να σε λέω

anyway , it ends now , το topic δεν χωράει nicoc89 και Νικο μαζί  :mellow:

οοοοο , +1 αδερφούλα στο τεφτέρι B)

Eδω Εχω master 

Αφου ειστε ολοι ερειπια μονο εγω και ο dakon  ειμαστε  κομπλε και αυτος δεν θα ειναι για πολυ .

ερείπιο ε? έχε χάρη που δε θέλω να μ αρχίσει στις παναγίες ο maus αλλιώς θα έγραφα τι έκανα ενω δεν ειχα αναρώσει καλά καλά χαχααχ

τέλοςκαλοολακαλά.jpg

• Like 1
Δημοσ.

in other news 1)μαααλλον βρηκα επιγονατιδα. Απ το τηλ μου παν οτι εχουν αυτη που θελω, ελπιζω οταν παω να μη δω αλλα. Και θ ανεβω και Μαρουσι. Το πρωι κατι τυποι θελανε να μου πουλησουν με μεταλλικες ραβδους λες κ εχω παθει χιαστους ξερω γω. 

καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι με τόσο σκληρά, μετά θα είναι δώρον άδωρον η γυμναστική. Πρέπει να έχεις range of motion όχι να πας σαν κουτσή. 

• Like 2
Δημοσ.

Eδω Εχω master 

images?q=tbn:ANd9GcSxwH6xv6sifQ-3_Kjsm08

• Like 2
Δημοσ.

Eδω Εχω master 

Κάτσε να πάρω μια ζώνη και τελειώσανε και αυτά τα ζόρια. Τώρα ξεκουράζομαι σχετικά αλλα χτυπάω τα νούμερά μου με κάτι μονές να μη ξεχνιόμαστε. . https://www.strengthshop.de/powerlifting-belts-guertel/10mm-lever-belt-dreikampfguertel-kdk-powerlifterguertel-10-mm-dick-10-16-cm-breit-schwarz-mit-klappschnalle.html

file_18_2.jpg

Δημοσ.

Κάτσε να πάρω μια ζώνη και τελειώσανε και αυτά τα ζόρια. Τώρα ξεκουράζομαι σχετικά αλλα χτυπάω τα νούμερά μου με κάτι μονές να μη ξεχνιόμαστε. . https://www.strengthshop.de/powerlifting-belts-guertel/10mm-lever-belt-dreikampfguertel-kdk-powerlifterguertel-10-mm-dick-10-16-cm-breit-schwarz-mit-klappschnalle.html

file_18_2.jpg

"Για τον άντρα που φοράει την powelifting ζώνη για clubbing"

• Like 4
Δημοσ.

file_18_2.jpg

Οπα τι ζωνη ειναι αυτη ρε ?Βασικα το κουμπωμα αυτο δεν εχω ξαναδει εγω εχω την κλασικη την  δερματινη αρσιβαριστικη με κουμπωμα   τυπου ζωνης.Καλη ψωναρα εισαι και εσυ :P

Δημοσ.

Κάτσε να σου βάλω την Inzet Που είναι κούκλα αλλά πανάκριβη και να τη φέρεις(ένα από τα χρώματα, έχει πολύ πράμα). Πες μου ότι την θες ανώμαλε καπιτάλα . Τη ρυθμίζεις μια φορά, την βάζεις και απλά τραβάς το μοχλό από εκεί και πέρα. Λοιπόν, παίρνουμε το σχέδιο, μικραίνουμε το πλάτος, απευθυνόμαστε στους τρελούς και την πουλάμε για καθημερινή ζώνη με άποψη για το παντελόνι, γινόμαστε πλούσιοι.

85076496.png

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...