YiN Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 To ειχα παθει(πιθανη εξαρθρωση δεν ειμαι σιγουρος) και εγω ενα καλοκαιρι σε διακοπες (δεν ξερω πως ακριβως συνεβη...) .Με ποναγε για κανα μηνα αν θυμαμαι καλα και μετα περασε μονο του ,εκτοτε ειναι σαν να μην το επαθα ποτε .Εσυ Yin θα πας απο πεσιμο να ξερεις . Πανηγυρικό όμως. Δεν ανησυχώ για τον καρπό, θέλει χρόνο, η ενόχληση δεν είναι τόοσο τραγική. Εφόσον υπάρχει όμως δε θέλω και να το ζορίζω στο γυμναστήριο. Επίσης αδελφέ του άλεξ καλώς ήλθες, πρόσεχε τον Φώτη, φήμες λένε ότι έχει άσπρες τρίχες στα γένια του. Εγώ στη θέση σου και έτσι όπως συστήθηκε θα πήγαινα τοίχο-τοίχο. 3
Akis1914 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 καλος ηρθες ! εχεις μεγαλο βισμα εδω , μονο συμπαθειες εχει ο αδελφος σου , θα τα πας καλα Χεχε..Καλως σας βρηκα.. χχαχαχα Ελα ρε clark(δικο μου το nick ειμαι ο νονος ! ) καλως ηρθες να μας κανεις και εσυ κομπλεξικους με αυτα που σηκωνεις ,εγω ειμαι ο Φωτης και προχτες εχει γενεθλια και εκλεισα τα 25 ,ειμαι ο δευτερος πιο μικρος εδω μετα την Μαργαριτα ! Aπο βαρη τωρα σηκωνω γυναικεια κιλα απο τον χειμωνα θα φορτωσω . Γεια σου νονε!!28 εγω στα 29 (σε 1 μηνα ) 2
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Επίσης αδελφέ του άλεξ καλώς ήλθες, πρόσεχε τον Φώτη, φήμες λένε ότι έχει άσπρες τρίχες στα γένια του. Εγώ στη θέση σου και έτσι όπως συστήθηκε θα πήγαινα τοίχο-τοίχο. Η ζηλεια θα σε φαει επειδη ειμαι μικροτερος σου Χεχε..Καλως σας βρηκα.. Γεια σου νονε!!28 εγω στα 29 (σε 1 μηνα ) Εισαι μεγαλος εσυ,απο διατροφη τι κανεις ? 1
alex_000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Θα στειλουμε βιντεο σε καποια φαση να τον θαυμασετε..Αυτα..θα τα λεμε.. Όταν πατήσεις 120 backsquat και 100 frontsquat θα τραβήξουμε. Τουλάχιστον να φανεί ότι όταν λέμε ass to grass το εννοούμε Η ζηλεια θα σε φαει επειδη ειμαι μικροτερος σου Εισαι μεγαλος εσυ,απο διατροφη τι κανεις ? οταν κάνει cut τρώει πίτσες και γύρους. Στο bulking τα σβήνει με μπύρες και παγωτό 2
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 οταν κάνει cut τρώει πίτσες και γύρους. Στο bulking τα σβήνει με μπύρες και παγωτό Καταλαβα ειναι oldschool κανει την διαιτα των Vikings τοτε την εχει ευκολα την 100αρα front αυστηρα εκτελεσμενη . 2
Akis1914 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πανηγυρικό όμως. Δεν ανησυχώ για τον καρπό, θέλει χρόνο, η ενόχληση δεν είναι τόοσο τραγική. Εφόσον υπάρχει όμως δε θέλω και να το ζορίζω στο γυμναστήριο. Επίσης αδελφέ του άλεξ καλώς ήλθες, πρόσεχε τον Φώτη, φήμες λένε ότι έχει άσπρες τρίχες στα γένια του. Εγώ στη θέση σου και έτσι όπως συστήθηκε θα πήγαινα τοίχο-τοίχο. Να σε καλα ρε φιλε. Η ζηλεια θα σε φαει επειδη ειμαι μικροτερος σου Εισαι μεγαλος εσυ,απο διατροφη τι κανεις ? Τι ειναι η διατροφη χεχε!!Τπτ δεν κανω..καμια σχεση με τον μπρο..Πριν κανενα 4μηνο πηρα μια ζυγαρια να μετραω μεριδες αλλα το βαρεθηκα και τρωω οσο πειναω..αχαχχαχα Όταν πατήσεις 120 backsquat και 100 frontsquat θα τραβήξουμε. Τουλάχιστον να φανεί ότι όταν λέμε ass to grass το εννοούμε οταν κάνει cut τρώει πίτσες και γύρους. Στο bulking τα σβήνει με μπύρες και παγωτό Οι μπυρες ειναι λογο του mundial μην τον ακουτε..χααχαχχ 2
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Να σε καλα ρε φιλε. Κοπελα ειναι το Yin, μεγαλυτερη μου 1
YiN Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Α. Νομίζει ότι είμαι άντρας. Κοπελα ειναι το Yin, μεγαλυτερη μου Ε ναι ρε Φώτη, κάνεις ΤΟΣΟ καλή δουλειά ως (η μικρότερη) γκόμενα της παρέας! 4
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ουπς...Σορρυ.. Δεν πειραζει πολλοι την μπερδευουν . 1-1 δεν σε χαλασε Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2014 από Fotis13
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 η YIN ειναι 30ρα και ο fotis κοντά στα 40 χαχαχαχαχα 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 η YIN ειναι 30ρα και ο fotis κοντά στα 40 χαχαχαχαχα αχαχαχαχα 40 να ειναι οι ωρες σου οχι κοντα στα 70 ειμαι .Αντιθετα τα ειπες 2
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 αχαχαχαχα 40 να ειναι οι ωρες σου οχι κοντα στα 70 ειμαι αχχαχαχαχαχαχα πόσο μ αρέσει να σας μπριζώνω απο το Yin δεν περιμένω απάντηση , μιλάει με inso owner να με κάνει perma/block ip/block area LeL 1
YiN Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Χαλλλλαρά νίκο, δεν τραβάμε ζόρια με τις ηλικίες σα μερικούς μερικούς. 31 είμαι btw. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 κοντα στα 70 ειμαι . 99 δεν είχες δηλώσει ρε?? Α τον ψεύτη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις