Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

ναι αμε ! εμενα δε χωρανε τα κερια πανω στην τουρτα  και σε 10ετιες που τα βαζω  :ph34r:

ο Antwni ειναι ο μικροτερος - και σε χρονια και σε κιλα :-)

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοράω, αλλά ον δατ νοουτ έχω την εξής ερώτηση:

Πριν λίγο καιρό σε μία έξαρση αγαρμποσύνης και προσπαθώντας να σκοτώσω ένα ζουζούνι στο πάτωμα εξάρθρωσα τον καρπό μου (γελάτε ελευθερα εδώ). Μπήκε μόνος στη θέση του, δεν ήταν ολική καταστροφή, αλλά ειναι φάσεις που με ψιλοενοχλεί κυρίως όταν κάνω ασκήσεις που πρέπει να τραβάω το βάρος - πχ. Pull down και κωπηλατική. Ιδέες; Λέτε να βάλω στο ένα χέρι εκείνα τα λουρια τα πωσταλένε;

Φοράω, αλλά ον δατ νοουτ έχω την εξής ερώτηση:

Πριν λίγο καιρό σε μία έξαρση αγαρμποσύνης και προσπαθώντας να σκοτώσω ένα ζουζούνι στο πάτωμα εξάρθρωσα τον καρπό μου (γελάτε ελευθερα εδώ). Μπήκε μόνος στη θέση του, δεν ήταν ολική καταστροφή, αλλά ειναι φάσεις που με ψιλοενοχλεί κυρίως όταν κάνω ασκήσεις που πρέπει να τραβάω το βάρος - πχ. Pull down και κωπηλατική. Ιδέες; Λέτε να βάλω στο ένα χέρι εκείνα τα λουρια τα πωσταλένε;

powerlifting wrap wrist αμέ να το κάνεις ή να πάρεις γαντάκια με προέκταση στον καρπό που τον σφίγγουν 

ναι αμε ! εμενα δε χωρανε τα κερια πανω στην τουρτα  και σε 10ετιες που τα βαζω  :ph34r:

ο Antwni ειναι ο μικροτερος - και σε χρονια και σε κιλα :-)

Ειναι στανταρακι οτι ειναι μικροτερος;

Antwni που εισαι ρε, φανερωσου!

Καλα σπασανε τα νευρα μου. Προσπαθω να βρω μια επιγονατιδα , ημουν κεντρο γυρισα 10 φαρμακεια/ορθοπεδικα, κι οταν ελεγα τι θελω ηταν σα να ζηταγα χαβιαρι. Μια επιγονατιδα ρε φιλε με βελκρο ΧΩΡΙΣ μεταλλικα ελασματα.. Ποσο δυσκολο ειναι;;;!!

Καλησπερα παιδια.Ειμαι ο αδερφος του Αλεξ (το κλαρκ  :P ).Βλεπω οτι ο μπρο μου γραφει εδω και καιρο εδω και ειπα να πω και εγω την ιστορια μου..Οταν ημουν μικρος κοντα στα 13 ξεκινησα ακοντισμο και το σταματησα στα 18 λογο σπουδων και γκρινια της μανας μου οτι προεχουν οι σπουδες.Εκει εμαθα να γυμναζομαι σωστα απο προπονητη ολυμπιακης ομαδας ριψεων.Βεβαια το σωστα ειναι υποκειμενικο για πολλους.Καπου εκει αρχισε και η αγαπη μου για την γυμναστικη και για τα squat!!!.

Πριν απο ενα χρονο σταματησα την γυμναστικη εξαιτιας ενος τραβηγματος στο δεξι μου αγκωνα.Με τα πολλα ξανα αρχισα πριν απο ενα μηνα μπαινοντας δυναμικα μπορω να πω..Ειμαι ηδη στα 85χ5 και 90χ3 front squat και 90χ5 και 94χ3 back squat.Βεβαια απο το καθησιο εγινα και 92 κιλα οποτε ακομα εχω δρομο μπροστα μου.Τωρα σιγα σιγα ξεκινησε και ο bro front squat.Τα παει εξαιρετικα μπορω να πω..Θα στειλουμε βιντεο σε καποια φαση να τον θαυμασετε..Αυτα..θα τα λεμε..

• Like 11

εξάρθρωσα τον καρπό μου (γελάτε ελευθερα εδώ). Μπήκε μόνος στη θέση του, δεν ήταν ολική καταστροφή, αλλά ειναι φάσεις που με ψιλοενοχλεί κυρίως όταν κάνω ασκήσεις που πρέπει να τραβάω το βάρος - πχ. Pull down και κωπηλατική. Ιδέες; Λέτε να βάλω στο ένα χέρι εκείνα τα λουρια τα πωσταλένε;

To ειχα παθει(πιθανη εξαρθρωση δεν ειμαι σιγουρος) και εγω  ενα καλοκαιρι σε διακοπες (δεν ξερω πως ακριβως συνεβη...) .Με ποναγε για κανα μηνα αν θυμαμαι καλα και μετα περασε μονο του ,εκτοτε ειναι σαν να μην το επαθα ποτε .Εσυ Yin  θα πας απο πεσιμο να ξερεις .

Καλησπερα παιδια.Ειμαι ο αδερφος του Αλεξ (το κλαρκ  :P ).Βλεπω οτι ο μπρο μου γραφει εδω και καιρο εδω και ειπα να πω και εγω την ιστορια μου..Οταν ημουν μικρος κοντα στα 13 ξεκινησα ακοντισμο και το σταματησα στα 18 λογο σπουδων και γκρινια της μανας μου οτι προεχουν οι σπουδες.Εκει εμαθα να γυμναζομαι σωστα απο προπονητη ολυμπιακης ομαδας ριψεων.Βεβαια το σωστα ειναι υποκειμενικο για πολλους.Καπου εκει αρχισε και η αγαπη μου για την γυμναστικη και για τα squat!!!.

Πριν απο ενα χρονο σταματησα την γυμναστικη εξαιτιας ενος τραβηγματος στο δεξι μου αγκωνα.Με τα πολλα ξανα αρχισα πριν απο ενα μηνα μπαινοντας δυναμικα μπορω να πω..Ειμαι ηδη στα 85χ5 και 90χ3 front squat και 90χ5 και 94χ3 back squat.Βεβαια απο το καθησιο εγινα και 92 κιλα οποτε ακομα εχω δρομο μπροστα μου.Τωρα σιγα σιγα ξεκινησε και ο bro front squat.Τα παει εξαιρετικα μπορω να πω..Θα στειλουμε βιντεο σε καποια φαση να τον θαυμασετε..Αυτα..θα τα λεμε..

χχαχαχα Ελα ρε clark(δικο μου το nick ειμαι ο νονος ! ) καλως ηρθες  να μας κανεις και εσυ κομπλεξικους  με αυτα που σηκωνεις :) ,εγω ειμαι ο Φωτης  και προχτες εχει γενεθλια και εκλεισα τα 25 ,ειμαι ο δευτερος πιο μικρος εδω μετα την Μαργαριτα !

Aπο βαρη τωρα σηκωνω γυναικεια κιλα απο τον χειμωνα θα φορτωσω .

• Like 4

Θα πάμε σήμερα να βάλω 70 κιλά front squat για καμιά 5άρα. Μέχρι τα 65 που έχω βάλει ήταν τρίχες..μέχρι τα 80 νομίζω θα πάει χαλαρά μετά θα αρχίσουν ζόρια. Πριν 2 εβδομάδες άρχισα front squat ευτυχώς ήταν το clark και μου έμαθε να το κάνω σωστά. 

• Like 1

χχαχαχα Ελα ρε clark(δικο μου το nick ειμαι ο νονος ! ) καλως ηρθες  να μας κανεις και εσυ κομπλεξικους  με αυτα που σηκωνεις :) ,εγω ειμαι ο Φωτης  και προχτες εχει γενεθλια και εκλεισα τα 25 ,ειμαι ο δευτερος πιο μικρος εδω μετα την Μαργαριτα !

Aπο βαρη τωρα σηκωνω γυναικεια κιλα απο τον χειμωνα θα φορτωσω .

nope , με περνάς κάτι μήνες. :mellow: :mellow: :mellow:

ααχχαχαχαχαχαχαχα :-D

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...