Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακου λιγο αν βαλεις την επιγονατιδα και την φορας στην καθημερινη σου ζωη θα ατονισει αυτο εννοουσε ο γιατρος. Δεν ειναι καλη ιδεα εκτος αν πονας πολυ. Στις πρόονησεις φορα τη παντα. Στα squat ομως wraps οχι επιγονατιδα

Ναι, εγω ελεγα μονο για το τρεξιμο εκεινος μαλλον καταλαβε αυτο που λες... Εχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Για γενικη χρηση να κρατας το γονατο ζεστο κτλ πανε παρε μια με τρυπα στο γονατο. Εχει αυτες που ειναι ενα κομματι, και εχει και αλλες που ειναι με χρατς ωστε να μπορεις να τις σφιξεις στον τετρακεφαλο και στο καλαμι. Εγω προτιμω αυτες που σφιγκουνε, για κανα leg extension πχ ειναι μια χαρα. Η μονοκοματη ειναι ψοφια.

Για squat και πρεσσα θελεις wraps στο ξαναλεω. Ψαξε powerlifting wraps.. Κανα 12 ευρω πανε κοιτα να ειναι ελαστικα. Με τα wraps παντως εγω παω 100% χωρις θεμα, ισως αν δεν πιεζεσαι πολυ να εισαι οκ και με επιγονατιδα αλλα για 100% με καλο ευρος κινησης.. Wraps

ορίστε παράδειγμα velkro knee sleeve

Freee-Shipping-font-b-Neoprene-b-font-fo

και powerlifting wrap

knee_wraps_pink.jpg

• Like 1

Με χρατς εχει δει αυτη http://www.tofarmakeiomou.gr/pd/futuro-athlitiki-epigonatida-medium-15047.htm?lang=el&path=673063146και αυτη http://www.medi-shop.gr/Orthopedics/Knee/Medium_Knee_Support_Zamst_MK-1

Κατι αλλες που προτεινονται για χονδροπαθειες ειναι μονοκοματες πχ http://www.pharmaland.gr/gr/p-5049-johns-walkers-epigonatida-me-trypa-enischysi-pelota-neoprene-megethos-one-size-mple.html

Για τα wraps δε ξερω αυτος ειπε να μη κανω καθολου τετοιες ασκησεις :/

Εγώ προτείνω με χρατς γιατί μπορείς να την έχεις χαλαρή στο τρέξιμο και να την σφίγγεις όταν κάνεις ένα σετ βάρη πχ leg extension

Μαργαρίτα οι γιατροί ψοφάνε για να προτείνουν να μην κάνεις squat για αυτά ζούνε. Εγώ όμως μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, δεν είμαι γιατρός και δεν μπορώ να πάρω κάποια ευθύνη για το τι θα κάνεις εσύ. Ο καθένας μας ξέρει τα όριά του, και να πειραματίζεται να δει μέχρι πιο σημείο τον παίρνει. 

Εγώ δεν ήμουν διατεθειμένος να συνεχίσω προπονήσεις χωρίς squat οπότε δοκίμασα τα πάντα μέχρι να βρώ λύση. Δεν σημαίνει ότι εσύ ντε και καλά πρέπει να κάνεις ότι σου πω και να πας ενάντια στον γιατρό σου. Ότι βοήθεια θες εδώ είμαστε :)

• Like 5

Σιγουρα ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του , το ξερω και σε ευχαριστω που ασχολεισαι. Το ξερω οτι οι γιατροι καμια φορα ειναι πιο "συντηρητικοι" , το εχω δει σε αλλες περιπτωσεις γι αυτο και απευθυνθηκα αλλωστε εδω που θα ναι καποιος που θα με καταλαβει ;)

Απ αυτες στα λινκ με τα χρατς ποια λες να προτιμησω; Εχει και μια που λεει οτι ειναι ενισχυμενη http://www.medi-shop.gr/Orthopedics/Knee/Medium_Knee_Enhanced_Support_Zamst_MK-3

Κοιτα να μην εχει μεταλικα ελασματα μεσα γιατι τοτε στηριζει πιο πολυ απο πτι θες δεν εισαι κουτση. Εγω δεν βαζω "ενισχυμενες" οσο πιο απλες γινεται με βελκρο. Αν τις σφιξεις μια χαρα κρατανε χωρις να ενοχλουν και να μειωνουν ευρος κινησης

Squat και πρεσσα up το you αλλα leg extension κινηση 45 με 90 μοιρες οχι τελειως ορθη γωνια και leg curl προτεινω να κανεις

• Like 1

Μαργαριτα μια χαρα εισαι ρε συ μονο να καθιερωσεις την γυμναστικη και να μεινεις σε αυτα τα κιλα, αλλα να γυμναστεις..

Οταν μια γυναικα εχει ωραιες γαμπες, γενικα ποδια απλα προσκυνω......

<p>Και που λέτε σήμερα πολύ καλή μέρα στο γυμναστήριο. Έσπασα ένα μηχάνημα.</p> <p> </p> <p>*proud*</p>

χαχα εισαι σε αλλο επιπεδο πια , δεν μπορεις να ελεγξεις την δυναμη σου και κανεις ζημιες!

Sent from my iPhone5 using Insomnia

• Like 1

χαχα εισαι σε αλλο επιπεδο πια , δεν μπορεις να ελεγξεις την δυναμη σου και κανεις ζημιες!

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Όχι αυτό το είχα πάντα. Μιλάμε για την επιτομή του άγαρμπου ανθρώπου.

Φωτη χρονια πολλα ... Οτι επιθυμεις...Αν και αργησα...

Αλλα γιατι νομιζα οτι ησουν πιο μεγαλος απο μενα.....

Γιατί είναι.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...