Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ούτε στο τέλος...HIIT καλύτερα είτε σε ξεχωριστή μέρα από βάρη ή τουλάχιστον να απέχει όσο περισσότερο γίνεται από τα βάρη (πρωί-απόγευμα).

Άμα η προπόνηση αποτελείτε κυρίως απο ασκήσεις για τον άνω κορμό, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να κάνει HIIT (διαλειμματική) μετά τα βάρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Άμα η προπόνηση αποτελείτε κυρίως απο ασκήσεις για τον άνω κορμό, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να κάνει HIIT (διαλειμματική) μετά τα βάρη.

Δεν το λέω από την άποψη του αν θα είναι κουρασμένος μετά από πόδια. Σκέψου τι χρησιμοποιείς για ενέργεια στα βάρη...σκέψου και τι χρησιμοποιείς κάνοντας HIIT...είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που όντως μπορεί να υπάρξει περίπτωση καταβολισμού. 

Ευχαριστώ παιδιά! θυμάμαι παλιότερα στα γυμναστήρια έλιωνα στο διάδρομο είχα τρομερή φυσική κατάσταση αλλά βέβαια η διατροφή μου ήταν χάλια. Οι ασκήσεις με βάρη που έκανα ήταν αστείες... Τώρα εντελώς καμία σχέση, κάνω τα ακριβώς αντίθετα... Καμία σχέση πώς ήμουν τότε στα 66 κιλά με λίπος και πλαδαρότητα από το πώς είμαι τώρα με σαφέστατα λιγότερο λίπος και σχεδόν καθόλου πλαδαρότητα...

Φυσικά η διατροφή μου είναι πεντακάθαρη και στηρίζεται σε αβγά, βρώμη, ξηρούς καπούς, όσπρια, κοτόπουλο, μοσχάρι, καστανό ρύζι μακαρόνια και γαλακτοκομικά Light....Τωρα έχω αρχίσει να φοβάμαι λίγο που ανέβηκα κιλά γιατι κάνω και υπερθερμιδική διατροφή, βέβαια τσίρος είμαι και πάλι έτσι, αλλά το φαγητο είναι ύπουλο..  Πάντως διάδρομο εάν έκανα εννοείται θα έκανα χαλαρό και όχι πάνω από 15 λεπτά όχι μονο γιατί μπορεί να στεγνώσω αλλά και γιατί μετά η ενέργεια μου πιθανόν να είναι στο 0.

Βασικά σκέφτομαι κάποια από τις μέρες που δεν θα πηγαίνω γυμανστήριο να πηγαίνω για τρέξιμο σε κάνα πάρκο κάνα μισάωρο...

Το ποδήλατο θεωρείται και αυτό αερόβιο; Aλλά λιγότερο αποτελεσματικο να υποθέσω;;

Βασικά σκέφτομαι κάποια από τις μέρες που δεν θα πηγαίνω γυμανστήριο να πηγαίνω για τρέξιμο σε κάνα πάρκο κάνα μισάωρο...

Το ποδήλατο θεωρείται και αυτό αερόβιο; Aλλά λιγότερο αποτελεσματικο να υποθέσω;;

Αυτό...πήγαινε ρίχνε μία φορά τη βδομάδα ένα τρεξιματάκι. Μιά χαρά αερόβιο κάνεις και με το ποδήλατο αρκεί να πιάνεις σωστούς παλμούς και να μην καταλήγεις να κάνεις βόλτα...το ίδιο ισχύει και για το τρέξιμο.

• Like 1

Αυτό με τους παλμούς ποτέ δεν το κατάλαβα αν και νομίζω ότι με το τρέξιμο το έχω... Ουσιαστικά δλδ είναι να κάνουμε αερόβιο μεγάλης έντασης για ένα εύλογο χρονικό διάστημα πχ 10 λεπτά στο φουλ που λέμε χωρίς να σταματάμε;;

Kαι κάτι ακόμα.. όταν έχουμε ημέρα ποδιών κάνουμε ποδήλατο πριν η μετά τα βάρη;;

Αυτό με τους παλμούς ποτέ δεν το κατάλαβα αν και νομίζω ότι με το τρέξιμο το έχω... Ουσιαστικά δλδ είναι να κάνουμε αερόβιο μεγάλης έντασης για ένα εύλογο χρονικό διάστημα πχ 10 λεπτά στο φουλ που λέμε χωρίς να σταματάμε;;

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εσύ απλά κάνε μέτριας έντασης για ένα μισαωράκι. Ούτε all out ούτε jogging.

Χονδροπαθεια επιγονατιδας το πορισμα.

Μου δωσε κατι χαπια για δεκα μερες, συμπληρωμα ενα της solgar για 2 μηνες, και παγοθεραπεια.

Ειπε να μη βαζω κλιση στ διαδρομο, να κανω κατι ασκησεις για ενδυναμωση του τετρακεφαλου , ν αποφευγω ασκησεις π επιβαρυνουν το γονατο (τελος το leg press) και ν αρχισω τη προπονηση στ διαδρομο για το μαραθωνιο απ τη παραλη βδομαδα.

Αυτα...

Χονδροπαθεια επιγονατιδας το πορισμα.

Μου δωσε κατι χαπια για δεκα μερες, συμπληρωμα ενα της solgar για 2 μηνες, και παγοθεραπεια.

Ειπε να μη βαζω κλιση στ διαδρομο, να κανω κατι ασκησεις για ενδυναμωση του τετρακεφαλου , ν αποφευγω ασκησεις π επιβαρυνουν το γονατο (τελος το leg press) και ν αρχισω τη προπονηση στ διαδρομο για το μαραθωνιο απ τη παραλη βδομαδα.

Αυτα...

hmmm  εισαι ευπαθης , επεσες και με τα μουτρα , δεν εγινε κατι κανε οτι σου ειπε   δεν εμποδιζει τιποτα το βασικο  μια χαρα προπονηση κανεις και ετσι  μην μασας.

Το 80% των γυναικων πασχουν απο χονδρομαλακια. Ε και? Θα κοψω το αθλημα.?.πρεσσα, σκουωτ, εκτασεις εκτελω κανονικα.

Προπονηση για μαραθωνιο κανεις στη φυση, οχι στον διαδρομο ενος γυμναστηριου.

Ο τετρακεφαλος θα δυναμωσει με φυσικο τροπο μεσα απο τις συνθετες πολυαρθρικες κ οχι απο τις απομωνομενες

• Like 2

hmmm εισαι ευπαθης , επεσες και με τα μουτρα , δεν εγινε κατι κανε οτι σου ειπε δεν εμποδιζει τιποτα το βασικο μια χαρα προπονηση κανεις και ετσι μην μασας.

Τι να σου πω μου βγηκε μεγαλη στεναχωρια, μ εχει παρει πολυ απο κατω. Εχω στεναχωρηθει φουλ.

according to wiki:

Άθληση και διατροφή στην Χονδροπάθεια του γόνατος

Η καταπόνηση της επιγονατιδομηριαίας άρθρωσης γίνεται σε γωνίες κάμψης του γόνατος 30-60-90 μοιρών. Ετσι θεωρείται ότι βλάπτουν τα εξής αθλήματα: μπάσκετ, ποδόσφαιρο, άλμα μετ' εμποδίων, ορειβασία σε κλίση, τρέξιμο στην άμμο, κλπ Ωφελούν: Το βάδισμα στον ίσιο δρόμο, το ελαφρό τρέξιμο, η κολύμβηση, η σουηδική γυμναστική, το Aerobic, το ποδήλατο με ψηλή σέλα, κλπ. Το είδος τής διατροφής δεν έχει σχέση με την Χονδροπάθεια επιγονατίδος. Ειδική δίαιτα δεν απαιτείται, εκτός αν υπάρχει αυξημένο ουρικό οξύ αίματος ή παχυσαρκία οπότε ο ασθενής πρέπει να αδυνατίσει. Επίσης, η Χονδροπάθεια Επιγονατίδος δεν συσχετίζεται με ελλιπή πρόσληψη γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως λανθασμένα ορισμένοι πιστεύουν. Στο ερώτημα «εάν λείπει κάποια βιταμίνη ή ιχνοστοιχείο και εάν πρέπει να αναπληρωθεί» η απάντηση είναι όχι[14], [15], [16].

μην χαλιεσαι μαργαριτακι μια αναποδια ειναι θα περασει. ;)

Τι να σου πω μου βγηκε μεγαλη στεναχωρια, μ εχει παρει πολυ απο κατω. Εχω στεναχωρηθει φουλ.

Ξεκολα ρε  ολοι εχουμε καποιο μικροτραυματισμο  δεν πρωτοτυπησες σιγα, το θεμα ειναι να συνεχισεις  εκει κανε focus.

• Like 2

according to wiki:

Άθληση και διατροφή στην Χονδροπάθεια του γόνατος

Η καταπόνηση της επιγονατιδομηριαίας άρθρωσης γίνεται σε γωνίες κάμψης του γόνατος 30-60-90 μοιρών. Ετσι θεωρείται ότι βλάπτουν τα εξής αθλήματα: μπάσκετ, ποδόσφαιρο, άλμα μετ' εμποδίων, ορειβασία σε κλίση, τρέξιμο στην άμμο, κλπ Ωφελούν: Το βάδισμα στον ίσιο δρόμο, το ελαφρό τρέξιμο, η κολύμβηση, η σουηδική γυμναστική, το Aerobic, το ποδήλατο με ψηλή σέλα, κλπ. Το είδος τής διατροφής δεν έχει σχέση με την Χονδροπάθεια επιγονατίδος. Ειδική δίαιτα δεν απαιτείται, εκτός αν υπάρχει αυξημένο ουρικό οξύ αίματος ή παχυσαρκία οπότε ο ασθενής πρέπει να αδυνατίσει. Επίσης, η Χονδροπάθεια Επιγονατίδος δεν συσχετίζεται με ελλιπή πρόσληψη γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως λανθασμένα ορισμένοι πιστεύουν. Στο ερώτημα «εάν λείπει κάποια βιταμίνη ή ιχνοστοιχείο και εάν πρέπει να αναπληρωθεί» η απάντηση είναι όχι[14], [15], [16].

μην χαλιεσαι μαργαριτακι μια αναποδια ειναι θα περασει. ;)

Αν ειναι κοβουμαι κ το σεξ γιατι κ κει κατα βαση η γωνια καμψης ειναι 30, 60, 90 μοιρες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...