Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η κίνηση στα γυμναστήρια πως πάει; Έχουν φούλ κόσμο;; Οι του καλοκαιριού σταμάτησαν;; Για ένα μήνα θα βρίσκομαι σε διαφορετική πόλη και σκέφτομαι να γραφτώ σε κανένα εκεί. Ότι έκανα το έκανα στο σπίτι. Δεν αξίζει να μεταφέρω τώρα βαράκια κλπ αλλά απτήν άλλη μου την σπάει που θες χαρτάκι για να κάτσεις σένα μηχάνημα, ειδικά απογευματινές ώρες.

Τσέκαρε αν εκεί που θα πας έχει κανένα δημοτικό γυμναστήριο της προκοπής με τα βασικά ελεύθερα βάρη. Αν υπάρχει κάποιο decent και δεν έχει και κόσμο πήγαινε εκεί...θα γλιτώσεις και λεφτά που για 1 μήνα θα είναι πολλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Η κίνηση στα γυμναστήρια πως πάει; Έχουν φούλ κόσμο;; Οι του καλοκαιριού σταμάτησαν;; Για ένα μήνα θα βρίσκομαι σε διαφορετική πόλη και σκέφτομαι να γραφτώ σε κανένα εκεί. Ότι έκανα το έκανα στο σπίτι. Δεν αξίζει να μεταφέρω τώρα βαράκια κλπ αλλά απτήν άλλη μου την σπάει που θες χαρτάκι για να κάτσεις σένα μηχάνημα, ειδικά απογευματινές ώρες.

σφαγη γινεται. Θα σκοτωθούμε για τα dumbbells οπου ναναι

Τσέκαρε αν εκεί που θα πας έχει κανένα δημοτικό γυμναστήριο της προκοπής με τα βασικά ελεύθερα βάρη. Αν υπάρχει κάποιο decent και δεν έχει και κόσμο πήγαινε εκεί...θα γλιτώσεις και λεφτά που για 1 μήνα θα είναι πολλά.

Πρωινές ώρες, είσαι άρχοντας  B)

• Like 1

επειδη παω στο γυμναστηριο πρωι προς μεσημερι για πρωινο τι θα ηταν καλο να φαω;;κανενα τοστ με πορτοκαλαδα ειναι οκ;

τι ώρα ξυπνάς και τι ώρα πας γυμναστήριο; 

Παιδιά σε φάση αύξησης μυικής μάζας (όπως εγώ πχ που θέλω κιλά) τον διάδρομο τον ξεχνάμε;

Πριν ασχοληθώ με τα βάρη κάνω κάνα τέταρτο ποδήλατο... Γιατί μου είπανε ότι αν κάνω αερόβιο σε διάδρομο σε φάση όγκου με λίγα κιλά 66 όπως είμαι εγώ παίζει να πέσω κι αλλο.. Ισχύει αυτό όντως;

• Moderators

οτι και να κανεις ολα καταληγουν στο φαγητο. αν φας θα παρεις κιλα αν δεν φας δεν θα παρεις.

δεν χρειαζεσαι τοσο αεροβιο στην αρχη. Βαλε ενα 5λεπτο διαδρομο στην αρχη ισα ισα να παρει μπροστα λιγο το σωμα σου

και για ζεσταμα κανε 1-2 σετακια πριν απο τις ασκησεις με πολυ λιγα κιλα!

• Like 1

Αυτό που σου λέει ο spect. Στην αρχή κάνε μόνο 5 λεπτά και μπες να κάνεις ζέσταμα στα βάρη μετά.

Βέβαια καλό είναι να έχεις τουλάχιστον ένα μισαωράκι αερόβιο την βδομάδα για να μην παραμελείς και την καρδιά.

• Like 2

Παιδιά σε φάση αύξησης μυικής μάζας (όπως εγώ πχ που θέλω κιλά) τον διάδρομο τον ξεχνάμε;

Πριν ασχοληθώ με τα βάρη κάνω κάνα τέταρτο ποδήλατο... Γιατί μου είπανε ότι αν κάνω αερόβιο σε διάδρομο σε φάση όγκου με λίγα κιλά 66 όπως είμαι εγώ παίζει να πέσω κι αλλο.. Ισχύει αυτό;

Όχι δεν ισχύει. Άμα κάνεις διαλειμματική προπόνηση, όπως δηλαδή οι αθλητές που κάνουν μικρές αποστάσεις 100/200 μέτρα, το αντίθετο απο αυτό που σου είπαν θα συμβεί.

Η διαλειμματική (σπριντάκια δηλαδή) βοηθάει στη μείωση λίπους και αύξηση του όγκου. Κάνε αυτό το πρόγραμμα στο διάδρομο. Τρέξε στην αρχή για 5 λεπτά σε χαλαρό ρυθμό και μετά κάνεις sprint για 30 δευτερόλεπτα, μετά γρήγορο περπάτημα για 1 λέπτο. Αυτό συνολικά για κανα 20 λεπτο. Στο τέλος περπάτημα για 5 λεπτά.

• Moderators

θωμα ενημερωτικα η διαλειμματικη ειναι τροπος προπονησης δεν ειναι μονο για σπριντακια. Εγω εκανα διαλειμματικη 1000!

Αν ακνει 20λεπτα στην αρχη και μετα παει για βαρη το χει χασει το παιχνιδι. Εχει χασει τη μ ιση ενεργεια του οποτε τα βαρη θα πανε ακλαφτα

θωμα ενημερωτικα η διαλειμματικη ειναι τροπος προπονησης δεν ειναι μονο για σπριντακια. Εγω εκανα διαλειμματικη 1000!

Αν ακνει 20λεπτα στην αρχη και μετα παει για βαρη το χει χασει το παιχνιδι. Εχει χασει τη μ ιση ενεργεια του οποτε τα βαρη θα πανε ακλαφτα

Το γνωρίζω ότι η διαλειμματική είναι τρόπος προπόνησης, απλά ο φίλος είπε συγκεκριμένα για διάδρομο.

Σωστά ξέχασα να το αναφέρω ότι αυτό πρέπει να το κάνει στο τέλος κάθε προπόνησης.

• Like 1

Το γνωρίζω ότι η διαλειμματική είναι τρόπος προπόνησης, απλά ο φίλος είπε συγκεκριμένα για διάδρομο.

Σωστά ξέχασα να το αναφέρω ότι αυτό πρέπει να το κάνει στο τέλος κάθε προπόνησης.

Ούτε στο τέλος...HIIT καλύτερα είτε σε ξεχωριστή μέρα από βάρη ή τουλάχιστον να απέχει όσο περισσότερο γίνεται από τα βάρη (πρωί-απόγευμα).

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...