bosei Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Η κίνηση στα γυμναστήρια πως πάει; Έχουν φούλ κόσμο;; Οι του καλοκαιριού σταμάτησαν;; Για ένα μήνα θα βρίσκομαι σε διαφορετική πόλη και σκέφτομαι να γραφτώ σε κανένα εκεί. Ότι έκανα το έκανα στο σπίτι. Δεν αξίζει να μεταφέρω τώρα βαράκια κλπ αλλά απτήν άλλη μου την σπάει που θες χαρτάκι για να κάτσεις σένα μηχάνημα, ειδικά απογευματινές ώρες. Τσέκαρε αν εκεί που θα πας έχει κανένα δημοτικό γυμναστήριο της προκοπής με τα βασικά ελεύθερα βάρη. Αν υπάρχει κάποιο decent και δεν έχει και κόσμο πήγαινε εκεί...θα γλιτώσεις και λεφτά που για 1 μήνα θα είναι πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Η κίνηση στα γυμναστήρια πως πάει; Έχουν φούλ κόσμο;; Οι του καλοκαιριού σταμάτησαν;; Για ένα μήνα θα βρίσκομαι σε διαφορετική πόλη και σκέφτομαι να γραφτώ σε κανένα εκεί. Ότι έκανα το έκανα στο σπίτι. Δεν αξίζει να μεταφέρω τώρα βαράκια κλπ αλλά απτήν άλλη μου την σπάει που θες χαρτάκι για να κάτσεις σένα μηχάνημα, ειδικά απογευματινές ώρες. σφαγη γινεται. Θα σκοτωθούμε για τα dumbbells οπου ναναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τσέκαρε αν εκεί που θα πας έχει κανένα δημοτικό γυμναστήριο της προκοπής με τα βασικά ελεύθερα βάρη. Αν υπάρχει κάποιο decent και δεν έχει και κόσμο πήγαινε εκεί...θα γλιτώσεις και λεφτά που για 1 μήνα θα είναι πολλά. Πρωινές ώρες, είσαι άρχοντας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 επειδη παω στο γυμναστηριο πρωι προς μεσημερι για πρωινο τι θα ηταν καλο να φαω;;κανενα τοστ με πορτοκαλαδα ειναι οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 επειδη παω στο γυμναστηριο πρωι προς μεσημερι για πρωινο τι θα ηταν καλο να φαω;;κανενα τοστ με πορτοκαλαδα ειναι οκ; τι ώρα ξυπνάς και τι ώρα πας γυμναστήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 10.30 ξυπανω και κατα τις 11.30-12 παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 γιαούρτι, βρώμη, σταφίδα, κανέλλα (ποσότητα όσο σου χρειάζεται και έχεις υπολογίσει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παιδιά σε φάση αύξησης μυικής μάζας (όπως εγώ πχ που θέλω κιλά) τον διάδρομο τον ξεχνάμε; Πριν ασχοληθώ με τα βάρη κάνω κάνα τέταρτο ποδήλατο... Γιατί μου είπανε ότι αν κάνω αερόβιο σε διάδρομο σε φάση όγκου με λίγα κιλά 66 όπως είμαι εγώ παίζει να πέσω κι αλλο.. Ισχύει αυτό όντως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 οτι και να κανεις ολα καταληγουν στο φαγητο. αν φας θα παρεις κιλα αν δεν φας δεν θα παρεις. δεν χρειαζεσαι τοσο αεροβιο στην αρχη. Βαλε ενα 5λεπτο διαδρομο στην αρχη ισα ισα να παρει μπροστα λιγο το σωμα σου και για ζεσταμα κανε 1-2 σετακια πριν απο τις ασκησεις με πολυ λιγα κιλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αυτό που σου λέει ο spect. Στην αρχή κάνε μόνο 5 λεπτά και μπες να κάνεις ζέσταμα στα βάρη μετά. Βέβαια καλό είναι να έχεις τουλάχιστον ένα μισαωράκι αερόβιο την βδομάδα για να μην παραμελείς και την καρδιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παιδιά σε φάση αύξησης μυικής μάζας (όπως εγώ πχ που θέλω κιλά) τον διάδρομο τον ξεχνάμε; Πριν ασχοληθώ με τα βάρη κάνω κάνα τέταρτο ποδήλατο... Γιατί μου είπανε ότι αν κάνω αερόβιο σε διάδρομο σε φάση όγκου με λίγα κιλά 66 όπως είμαι εγώ παίζει να πέσω κι αλλο.. Ισχύει αυτό; Όχι δεν ισχύει. Άμα κάνεις διαλειμματική προπόνηση, όπως δηλαδή οι αθλητές που κάνουν μικρές αποστάσεις 100/200 μέτρα, το αντίθετο απο αυτό που σου είπαν θα συμβεί. Η διαλειμματική (σπριντάκια δηλαδή) βοηθάει στη μείωση λίπους και αύξηση του όγκου. Κάνε αυτό το πρόγραμμα στο διάδρομο. Τρέξε στην αρχή για 5 λεπτά σε χαλαρό ρυθμό και μετά κάνεις sprint για 30 δευτερόλεπτα, μετά γρήγορο περπάτημα για 1 λέπτο. Αυτό συνολικά για κανα 20 λεπτο. Στο τέλος περπάτημα για 5 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 θωμα ενημερωτικα η διαλειμματικη ειναι τροπος προπονησης δεν ειναι μονο για σπριντακια. Εγω εκανα διαλειμματικη 1000! Αν ακνει 20λεπτα στην αρχη και μετα παει για βαρη το χει χασει το παιχνιδι. Εχει χασει τη μ ιση ενεργεια του οποτε τα βαρη θα πανε ακλαφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 θωμα ενημερωτικα η διαλειμματικη ειναι τροπος προπονησης δεν ειναι μονο για σπριντακια. Εγω εκανα διαλειμματικη 1000! Αν ακνει 20λεπτα στην αρχη και μετα παει για βαρη το χει χασει το παιχνιδι. Εχει χασει τη μ ιση ενεργεια του οποτε τα βαρη θα πανε ακλαφτα Το γνωρίζω ότι η διαλειμματική είναι τρόπος προπόνησης, απλά ο φίλος είπε συγκεκριμένα για διάδρομο. Σωστά ξέχασα να το αναφέρω ότι αυτό πρέπει να το κάνει στο τέλος κάθε προπόνησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Το γνωρίζω ότι η διαλειμματική είναι τρόπος προπόνησης, απλά ο φίλος είπε συγκεκριμένα για διάδρομο. Σωστά ξέχασα να το αναφέρω ότι αυτό πρέπει να το κάνει στο τέλος κάθε προπόνησης. Ούτε στο τέλος...HIIT καλύτερα είτε σε ξεχωριστή μέρα από βάρη ή τουλάχιστον να απέχει όσο περισσότερο γίνεται από τα βάρη (πρωί-απόγευμα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις